Aké máte skúsenosti s DM výrobkam?
Ahojte, aké máte skúsenosti s DM výrobkami vlastnej značky? A s ktorými máte skúsenosť? Nemusíš byť všetko ich ale vedci čo dostať hlavne v DM:
Za mňa zatiaľ čo som vyskúšala:
- Balea - bieda
- Alverde - bieda
- Henna DM - úplne zle
- DenkMit - čo som mala z tejto drogérie tak zatiaľ úplne top
- Mivolis - doplnky výživy - pomer cena výkon za mňa veľmi dobre. Najradšej mám ich Omega3 z rýb - mávam silné extrasystoly celý deň a tu cítim že keď som na ich Omegách tak ich mám max 1-2 denne. Mala som aj na vlasy doplnok ten mi tak nepomáhal na padanie ale nové vlasy rástli ako divé.
- Kneipp - vynikajúce najmä magnézium cítim účinok.
Dajte aj vy nejaké tipy a skúsenosti ☺️
Potraviny z DM cisty otras, co den to maju nejaky skandal, ale tak clovek ktory ma rozum potraviny v drogerii jednoducho nenakupuje, ved je to predsa drogeria/chemia, nie su to potraviny...
@anonym_f8bb73 aky skandal? Ja od nich par potravinovych veci kupujem rada, ale toto mi uslo…
@sisamisaaa x balea aj alverde niektoré produkty super... Niektoré nepodarené.
Nakupujem plienky Babylove aj vlhčené obrúsky sensitive podľa mňa výborné.
Niektoré potraviny tiež dobré ale trošku drahé.
Balea sensitive je top a to baleu nemusim
Potraviny z DM cisty otras, co den to maju nejaky skandal, ale tak clovek ktory ma rozum potraviny v drogerii jednoducho nenakupuje, ved je to predsa drogeria/chemia, nie su to potraviny...
@anonym_f8bb73 A tam, kde bezne nakupujes potraviny, drogeriovy tovar nemaju?
Ja som zvykla kupovať Balea vitamín C koncentrát v kapsuliach na pleť a bola som dosť spokojná.
@anonym_f8bb73 aký škandál? Detské výživy alebo normálne dm potraviny? Nič som nezachytila.
A neviem aká chémia. Ja z dm nakupujem pretlaky a krájané rajčiny a moc nám chutia. Skoro ako domáce. Zloženie: paradajky a morská soľ. Podľa mňa super zloženie.
Balea vlasová voda s brezou a prasličkou je top, aj Mivolis roll-on proti bolesti hlavy.
Balea sprchace super, Alverde laky na nechty, Caffeine shot, make-up super, DmBio snack parada, Mivolis Pflaumentrunk by som pila na litre.
@anonym_f8bb73 aky skandal? Ja od nich par potravinovych veci kupujem rada, ale toto mi uslo…
@anonym_f8bb73 A tam, kde bezne nakupujes potraviny, drogeriovy tovar nemaju?
@mandzula tam drogeriu nekupujem, vsak su to potraviny, logika...
@anonym_f8bb73 aký škandál? Detské výživy alebo normálne dm potraviny? Nič som nezachytila.
A neviem aká chémia. Ja z dm nakupujem pretlaky a krájané rajčiny a moc nám chutia. Skoro ako domáce. Zloženie: paradajky a morská soľ. Podľa mňa super zloženie.
@anonym_909b34 jasne, urcite, zas a znova ides iba po cene, lení sa ti prosto ist do potravin a utratit za nieco kvalitnejsie o par centov viac, moje dieta by nedostalo z DM drogerie na tanier nic lebo mam normalny rozum.
Neskusala som toho vela, v lete hlavne spfka sundance, ktoré su otrasne, alverde nejake sminky, slabsi priemer, balea nejake sera, kremy, odlicovace, tie boli ok, neurazi, nenadchne, potraviny za mna ok, ale dost drahe
@anonym_909b34 jasne, urcite, zas a znova ides iba po cene, lení sa ti prosto ist do potravin a utratit za nieco kvalitnejsie o par centov viac, moje dieta by nedostalo z DM drogerie na tanier nic lebo mam normalny rozum.
@anonym_f8bb73 prečo hneď to urážanie? Lení sa mi ísť do potravín? Panebože ženská toto nemôžeš myslieť vážne😂 predstav si že som zavarila okolo 100 pohárov pretlaku a krájaných rajčín, len na jar už nemáme domáce, tak kupujem tieto. Lebo mi najviac chutia ako domáce. Ty chodíš na pretlaky do potravín?! Moje dieťa má domáce. Si lenivá zavariť? Toto bol joke keby nechápeš. Ale v podstate som na teba použila tú istú logiku.
@anonym_f8bb73 prečo hneď to urážanie? Lení sa mi ísť do potravín? Panebože ženská toto nemôžeš myslieť vážne😂 predstav si že som zavarila okolo 100 pohárov pretlaku a krájaných rajčín, len na jar už nemáme domáce, tak kupujem tieto. Lebo mi najviac chutia ako domáce. Ty chodíš na pretlaky do potravín?! Moje dieťa má domáce. Si lenivá zavariť? Toto bol joke keby nechápeš. Ale v podstate som na teba použila tú istú logiku.
@anonym_909b34 Dotycna ma vskutku zaujimave zmyslanie.
@anonym_909b34 Dotycna ma vskutku zaujimave zmyslanie.
@mandzula normálne ma to pobavilo že je niekto schopný toto zo seba vypustiť.
@anonym_909b34 Ty mna, naopak, nezabavas vobec.
@mandzula ?? Nerozumiem.
@anonym_909b34 Aha, prepac, sekla som sa, myslela som si, ze odpovedam "dotycnej".🙈
@mandzula v poriadku. Som myslela, že som niečo zle pochopila.
Dievčatá kľud, ja som sa len pýtala kto má aké skúsenosti, ak máte dobré napíšte dobré, ak nie nie, mám chuť skúšať nové veci 🙂
Zbytočne tu riešite kto by mal mať aký názor ktorý nekorešponduje s tým vašim 🙂
@anonym_f8bb73 a iné veľké značky podľa teba nemajú problém so sťahovaním výrobkov? 🫣 a ver že aj horšie ako toto
@mandzula tam drogeriu nekupujem, vsak su to potraviny, logika...
@anonym_f8bb73 ale drogeriu tam predávajú, nie? To či ju kupuješ je irelevantné. Ach, toto je zas logika
@anonym_f8bb73 a iné veľké značky podľa teba nemajú problém so sťahovaním výrobkov? 🫣 a ver že aj horšie ako toto
@anonym_b6e1b5 no DM-ka sa opakuje v tomto dost vyrazne, je to obycajny šmejd.
@anonym_f8bb73 ale drogeriu tam predávajú, nie? To či ju kupuješ je irelevantné. Ach, toto je zas logika
@anonym_b6e1b5 nepochopila, pre mna za mna nech si v potravinach predavaju trebars aj priesady, naboje alebo zahradnicke potreby, v potravinach to nema co robit a preto to nekupujem lebo to je lacny prachprosty smejd.
@anonym_f8bb73 je to v podstate 1 vyrobok (viackrat uvedeny) a este dalsi… myslim, ze podobne sa opakuje snad vsade. Teraz som citala o probleme s vodou v Lidli (ci Kauflande)…
@anonym_b6e1b5 nepochopila, pre mna za mna nech si v potravinach predavaju trebars aj priesady, naboje alebo zahradnicke potreby, v potravinach to nema co robit a preto to nekupujem lebo to je lacny prachprosty smejd.
@anonym_f8bb73 cize ked v tescu predavaju napr/ Niveu, tak je to smejd, lebo to v potravinach nema co robit a ked ju predavaju v teta drogerii, tak uz to smejd nie je? Lebo je to drogeria a tam to patri? 😅
Prosim vysvetli nam tvoje myslienkove pochody?
@anonym_f8bb73 je to v podstate 1 vyrobok (viackrat uvedeny) a este dalsi… myslim, ze podobne sa opakuje snad vsade. Teraz som citala o probleme s vodou v Lidli (ci Kauflande)…
@simsalabim este raz a jasne, v potravinach si kupujes potraviny, v drogerii chemiu, na cerpacke PHM paliva, v elektre biele elektro, v zahradnictve rastliny a prislusenstvo, aky normalny clovek bude zhanat a kupovat potraviny v drogerii, nabytok v elektre alebo v zahradnictve bielu techniku? Jasny tĺk.