Aké sú vaše skúsenosti s vysávačmi, ktoré umývajú podlahu?

ali999
31. máj 2026

Ahojte. Zvažujem kúpu vysávača ktorý zároveň aj umyva podlahu - naraz pri vysavani. Na trhu je ich však kopec, preto by som sa chcela opýtať na skúsenosti. Napíšte mi prosím značku a typ vysávača s ktorým ste spokojne. Ďakujem 🙂

st_277

@ali999 ecovacs, aj so stanicou 🙂

anonym_9ccc90
31. máj 2026

Toto by aj mna zaujimalo, hlavne ked mame doma macky. Ze ci to vysavac neznici?

anonym_6b5adf
31. máj 2026

Mám taký, ale nie som asi spokojna… pri umývaní mi príde, ako keby mal 2promile alkoholu v sebe😂🙈 a môžem umývať čistou vodou😵‍💫 takže ten chudák mi maximálne povysava, umývam ručne. Xiaomi mám.

victory7897
31. máj 2026

Myslíš robotický alebp ručný?

anonym_269798
31. máj 2026

ja mam roboticky a nic moc len ti prejde po byte jednou handrickou namocenou vo vode - neda sa hovorit o umyvani len o jednorazovom pretreti podlahy od prachu

anonym_aa7073
31. máj 2026

Ja mám Tineco a som spokojná. Neznášam umývanie podlahy tak som si musela nejak pomôcť 😁

mvagusta
31. máj 2026

Ja mam roboticky xiaomi x20+ a velka spokojnost. Zvierata nemam tak neporadim ale su robene aj na to. Mne to vysava a zaroven umyva. Same si to vyplacha aj tie mopove podusky a vysusi.

majka99999

Pripnem sa.

michaelasersen
31. máj 2026

Ja mám tyčový Philips, ktorý aj umýva podlahu, ale čo ja viem.... Sice neviem co som od toho čakala, ale iba mi to zmyje prach. Lepsie umyjem normalne s mopom. Mamina má robotický Xiaomi, ale ak Vam pes chodi aj von, tak to nezmije to blatko alebo hlinu co donesie a zaspini.

bosorkabb
31. máj 2026

Ja mám robotický TESLA RoboStar iQ660 Plus a som spokojná. Má 3 intenzity umývania. Dokonca sa sám vyprázdni keď povysáva.

annak14
31. máj 2026

Ja som so svojim tineco s 7 pro nadmieru spokojna… ulahci chod domacnosti neskutocne

biba_18
31. máj 2026

ja mám tyčový bissel crosswave - ale nevyhovovalo mi to spojenie vysavač/mop - skor sa zaplnila nadobka, bolo to treba čistiť - používam ako mop a je super, lebo ešte dovysáva čo náhodou ostalo po vysávaní…

zuzana2910
31. máj 2026

Tiež rozmýšľam, no stále mi vŕta hlavou, že 2v1 nikdy nič nebude dobré...

griesservis
31. máj 2026

Mam vorwerk kobold topka nič lepšie na trhu nie je

bielasovicka
@anonym_6b5adf

@anonym_6b5adf ved tam nalej vodu, nie vodku 😂😂

anonym_6b5adf
@bielasovicka

@anonym_6b5adf ved tam nalej vodu, nie vodku 😂😂

@bielasovicka vodu lievam, vodku nemám😂🙈 ale ty si tiež naladená na rovnakej vlne ako môj robot😂😂😂 tak vadná som asi ja, ak som to nepoňala rovnako😂 napravím, sľubujem 😂

ali999
autor
31. máj 2026

Baby zabudla som dopísať, že ma zaujímajú tycove vysávače nie robotické. Ďakujem 🙂

victory7897
1. jún 2026
@ali999

@ali999 ja mám Philips Power pro aqua, už sa asi nevyrába, spokojnosť

balkica
1. jún 2026

@ali999 ja som mala, ale už by som to nekúpila. Nestojí to za tie peniaze. Vydržal 4 roky. Teraz mám obyčajný tyčový 2v1 a wileda mop s dvomi nádržkami a robotický vysávač 2v1 a to je za mňa praktickejšie.