Aku nožnice z Lidla: Bez akumulátora či s ním?
Ahojte. Nemáte niekto tieto nožnice?
V nadpise je "bez akumulátora" - v texte "s akumulátorom", treba teda ešte dokúpiť akumulátor?
za túto cenu sú určite bez akumulátora, v texte technický popis máš napísané aký akumulátor treba. Neviem na čo nožnice chceš využívať a ako často. Máme ich doma ale kúpili sme aj iné, poriadne, lebo toto je tak sem tam niečo obkosiť, slabé sú. K domu do záhrady nie...
@didamt Mne sa podľa tej fotky zdá, že tam ani nie je kam ten akumulátor dať, či nie sú náhodou len nejaké nabíjacie.
Potrebujem to len okolo stromu, obrubníku - mám malú záhradku, teda len na také dokosenie okolo.
@rado_sa_stalo sú bez, kúpili sme ich nedávno, hodili sme k nim nabíjačku z mobilu, nabíjajú sa ako mobil, ale absolútne pre nás nepoužiteľné, použili sme ich raz a katastrofa, pár seknutí a vybili sa, ani zobrať trávu ak bolo viac kusov nevedeli, chceli sme ich len na používanie okolo hrobového obrubníka, ale to by tam museli rásť len tri kusy trávy v rozostupy 3 metrov, aby to zvládlo.
@rado_sa_stalo radšej to nekupuj. Predná blbosť. Ja som to dostala, myslela som ze použijem na orezávanie živého plota. Ale figu. Je to strašne slabé. Ostrihať to max trávu napríklad popri chodníku, ale aby som liezla po 4roch a strihala. Somarina
Musíš mať originál nabíjačku, ináč ich nenabijes, s tým rátaj. Sú to nožnice na trávu, živý plot s tým proste neostrihaš, je to určené na miesta, kde sa ti kosačka nedostane. Na tento účel slúžia výborne, na živý plot potrebuješ tie dlhé.
@martinka17 my sme kúpili tieto nožnice s bateriou a súčasťou balenia bol aj nôž dlhý na kríky
@martinka17 originál nabíjačka je v tomto prípade čo? My sme to chceli používať na trávu, ako píšem, len obehať trávu okolo hrobu, kde pri kosení na cintoríne nezašli, alebo čo dorástlo, ale nedalo to ani to.
@rado_sa_stalo bola som sa na tie nožnice pozrieť, máš pravdu, nekupuje sa tam akumulátor, majú ho vstavaný a v balení je nabíjačka. Na pár nabití nám to trávu oseká ale je slabší no. Ten druhý čo máme to je iná káva. Inak sme s ním strihali napríklad aj vtáči zob pár kríčkov, vydržal v pohode. Nie je to taká katastrofa ale ani dáky zázrak.