Bezkofeínové alternatívy. Čo pijete vy?
Ahojte, moje telo prestalo tolerovať kofeín - je mi z neho na odpadnutie, búši mi srdce, oblieva ma pot, čierne pred očami apd. Čiže som skúsila rôzne formy - čakanková káva, bezkofeínové kávy Lidl, Dm, Nescafé. Ale zatiaľ som si nenašla to svoje. Čo pijete vy? Karo? Alebo čo vám chutí? Ďakujem.
@biba_18 áno kapsuly mám, ale tým, že kapsulový kávovar so sebou nenosím cez deň, tak potrebujem niečo, čo si viem zaliať kdekoľvek. Ja cez deň cestujem po pobočkách, nie som na jednom mieste.
@anonym_autor ja mam prenosný nespresso kavovar 🙂 možno aj to by bolo ok.
@anonym_autor ja mam prenosný nespresso kavovar 🙂 možno aj to by bolo ok.
@anickaaa6aaa Mám už objednávku v košíku, zaplatená bude dnes 🙂.
tak si kup susenu bezkofeinovu alebo kup rucny nespresso ak ti chuti nespresso bezkofeinova, tam ti staci horuca voda alebo su aj nabijacie elektricke
a robí ti to aj teín? ak nie, prešla by som na zelený čaj…
btw, sú aj kapsuly s dekaf kávou…
@biba_18 ktoré kapsuly sú bez kofeínu?
@anickaaa6aaa Mám už objednávku v košíku, zaplatená bude dnes 🙂.
@anonym_autor čo poradiť ? Zapíjaj s kávou magnézium, ale tam je riziko, že sa pos-reš.
@elenajezova hociktoré. napr. aj tieto https://www.tchibo.sk/products/232090406622/caf...
https://kaffek.sk/espresso-bez-kofeinu-xl-lor-n...
asi všetky kapsule robia aj dekaf
@anonym_autor mam to podobne,teraz pijem pu-erh a citim sa vyborne,plna energie.Sypany,slaby cajik.Dobre mi robil aj maté(cezmina paraguajska,ta posilnuje o.i.kostrove svalstvo)A rano Caro.
Kedysi som skúšala kadejaké náhrady káv .Melta,čakanka ,karo no ani jedna mi chuťov nenahradila kávu len mletá čierna bezkofeinová káva buď z Lidla alebo Popradská bezkofeinová
@anonym_autor cascaru - tá má nejaký kofeín ešte, čakankovú s medicinálnymi hubami, púpavovú "kávu" s vanilkou, rôzne čaje - rooibos fermentovaný aj zelený, honeybush, z kakaových šupiek, rhodioly, rakytníka...., matcha proteínové latte (miešam si sama).

@anonym_739dfb bezkofeínovú za 23?
@rozculena bezkofeinova je drahšia aj v kaviarni.
Kúp si malý mlynček za 25 eur a kávu z praziarne aj zlaté zrnko ju má.Vsetky ostatné sú len náhrady a nechutia dobre.Alebo slabú normálnu káva zvyšuje úzkosť