Brali by ste obedové menu za mesačnú paušálnu cenu?

usporiadatel123
27. jan 2026

Toto služba ma fakt prísť na Slovensko a bude stať iba 300€ na mesiac a varia fakt domáce jedla je to neskutočne takže nebudete musieť variť chodiť do obchodu a rozmýšľať čo zas navarím vy si preplatíte mesačne sumu 300€ a oni vám dajú na každý deň výber troch jedál ktoré vám donesú a vy keď prídete z práce máte vždy navarené ale aj ušetrené lebo keď idete do obchodu tak minimálne 600€ necháte iba na jedlo ktoré sa vari a táto služba nevari na porcie ale na kilá ako keby ste varili vy doma čo na to hovoríte ? ja osobne sa už teším

@anonym_21a847

@anonym_fd8a5c to by som chcela vidieť tvoje stravovanie, tú kvalitu.

@anonym_21a847 ryžové vločky, ovocie, med každý deň - cca 60 centov.
Obed - ryža/zemiaky, kuracie/bravčové/ryba/hovädzie niekedy.
Max 3 eura obed. väčšinou 2 eurá.
Večera - vajíčka, syr, sardinky, tuniak, bezE párky.
Do 2 eur večera.

Počas dňa ovocie. Úplne v pohode sa dá za 5€/deň stravovať.

@anonym_0a035d

@anonym_fd8a5c tak to nám trebalo povedať hneď čo nám chcete natrepať do hlavy, hej je nám tu perfektne, ved za 5 € na deň máme raňajky, obed, večere, och občas treba porozmýšľať lebo niektorým to dôjde,,, a čo luxusná dovolenka už bola?

@anonym_0a035d Ja mám zdravotné problémy, takže jem každý deň takmer to isté. Sladkosti, snacky alebo kupované vody nikdy, reštaurácie tiež nikdy. Kávu/čokoládu nejem, ďalší majland ušetrený.

Zeleninu taktiež nejem, lebo mi robí veľké problémy a zelenina je veľmi drahá, dochucovadlá tiež nepoužívam.

Úplne ľahké sa do tej čiastky zmestiť

Úplne ľahké sa do tej čiastky zmestiť

@anonym_fd8a5c Prepáč, máš zdravotné ťažkosti, ale kľudne ješ najlacnejšie konzervy tučniakov, sardiniek párky?

@abbey1

@abbey1 drvivú väčšinu času jem 4 vajcia na večeru. Ostatné občas. Tuniak má možno väčšia množstvo ťažkých kovov, ale 1x za mesiac ma to nezabije. Sardinky sú úplne v pohode, výživné.

A ty ako zdravo ješ? Tipnem si, chleba, pečivo, cestoviny, surová zelenina, sladkosti, rastlinné oleje, sladké zemiaky, karfiol/brokolica? Tak to ti gratulujem so zdravím, ak ješ čokoľvek z vymenovaného.

@anonym_fd8a5c

@anonym_fd8a5c No a teraz mi povedz, v čom je tá zelenina a doma upečený chlieb horšie než tvoje vajíčka a konzervy rýb?
Mne je jedno, čím sa stravuješ. Len keď sa tu pochváliš, že a 250 mesačne máš super stravu a potom napíšeš najlacnejšie konzervy rýb a parky, tak mi nedalo zareagovať.

anonym_0a035d

@abbey1 čosi nie za 250 ale len za 150

@anonym_0a035d

@abbey1 čosi nie za 250 ale len za 150

@anonym_0a035d Sorry, to mi prekleplo. Čítala som, že 150. Ale píšem jedným prstom ľavej ruky 🙂 a nečítam po sebe.

lienka.7
28. jan 2026

@usporiadatel123 robíš lacno reklamu alebo co?

Tak snáď máš aspoň tie vajíčka z domáceho chovu.

@abbey1 Čo je zlé na vajíčkach? Veď to je najvyzivnejsie jedlo na svete. Najľahšia absorpcia telom. Parky sú tiež aspoň mäso, konzervy sú tiež mäso. Mäso obsahuje bielkoviny, ktoré sú vstrebatelnejšie než rastlinné "ekvivalenty".
Jem domáce vajíčka, otec chová sliepky. Ale to je úplne jedno, aj kupované vajíčka sú lepšie ako 99.9% jedla na svete.

Zelenina aj chlieb sú ťažko stráviteľné. Farmári používajú veľa pesticídov. Chlieb nemá žiadne živiny, pretože aj to málo, čo obsahuje, sa telom neabsorpuje, lebo obsahuje antinutrienty.

To isté s väčšinou zeleniny. Oxaláty, antinutrienty, lektíny. Spôsobujú, že väčšinu živín, ktorú tá zelenina obsahuje, proste nevstrebeš.

enmery
@anonym_fd8a5c

@anonym_fd8a5c Párky a mäso fakt pobavili...

@anonym_fd8a5c

@anonym_fd8a5c Ja nikde nepíšem že vajíčka sú zle. V určitom množstve. Položila som otázku, či máš aspoň tie domáce. K tvojmu názoru na zeleninu sa vyjadrovať nebudem. Rovnako pomlčím o parkoch a rybách v konzerve.

bomba36
28. jan 2026

Došlo tu niekomu že autor diskusie si robil nenápadnú reklamu lebo je to jeho biznis 😆 ale ak budú aj služby také žalostné ako jeho marketing tak tomu dávam minimálne šance na úspech

dadis
@anonym_fd8a5c

@anonym_fd8a5c Mas zvlastny pohlad na to, co zdrave je a co nie. Vela z tvojich tvrdeni je lahko vyvratitelnych. Ale diskutovat s anonynom nema zmysel. Ak si tak za svojim nazorom stojis, preco si neprispel neanonymne?

anonym_21a847
@anonym_fd8a5c

@anonym_21a847 ryžové vločky, ovocie, med každý deň - cca 60 centov.
Obed - ryža/zemiaky, kuracie/bravčové/ryba/hovädzie niekedy.
Max 3 eura obed. väčšinou 2 eurá.
Večera - vajíčka, syr, sardinky, tuniak, bezE párky.
Do 2 eur večera.

Počas dňa ovocie. Úplne v pohode sa dá za 5€/deň stravovať.

@anonym_fd8a5c dá, samozrejme že dá. Ale o kvalite a výživovej hodnote nemôže byť reč. A to ani v prípade toho, čo ješ ty. Ale tvoja vec, mňa do toho nič.

@enmery

@anonym_fd8a5c Párky a mäso fakt pobavili...

@enmery Parky ok beriem, nie sú najlepšie. Čo je ale zlé na mäse? Naši predkovia boli mentálne retardovaní, že to jedli? Vymenuj mi jednu rastlinu, z ktorej absorbuješ viac bielkovín a má viac živín ako mäso. Neexistuje. Keď myslíš nejaké štúdie na hovädzie mäso, že spôsobuje rakovinu, tak to sú absolútne nezmysly.

natalka13
@usporiadatel123

@a0 no v tom že nemusíš variť rozmýšľať a upratovať len ti donesú navarené aspoň tak to vnímajú ľudia na Litve no akože uvidí sa ja im dám možnosť

@usporiadatel123 bozinku ved tych sluzieb je na mraky uz na Slovensku.
Ako sa vola ta tvoja?

@lucik194
@lucik194 len že ten obed ma byt pre celú rodinu ne na porciu pre jedného preto sú iný od všetkých neviem ako to dokážu navarit za tu sumu ale som zvedavý a ja si ich určite predplatim

@usporiadatel123 ale tak nieje rodina ako rodina niekto má jedno dieťa a niekto 4 veď to sa nejako musí na tej cene zohľadniť.

natalka13
@bomba36

@bomba36 stale nevieme nazov firmy

@anonym_fd8a5c

@anonym_fd8a5c no ešte tie sardinky beriem ... Ale tie parky verzus zelenina.... Veď parky sú ružová múka nehovoriac o Tom že ide i y sú fakt mimo niečoho čo je zdravé takže ak máš zdravotne ťažkosti tak by si ich mohol.prehodnotit... chápem že zelenina niektoré druhy môžu spôsobovať problémi ale varená mrkva ? Napríklad...

@anonym_fd8a5c

@anonym_fd8a5c no a čo humánne hľadisko. Ja si dám radšej fazuľu. Ale tak občas aj to mäso ale fakt malo no. Keď už radšej mliečne výrobky aj keď mliečny priemysel žiaľ tiež nie je moc humánny.😔

enmery
@anonym_fd8a5c

@anonym_fd8a5c Mňa pobavilo, že si napísala, že v párkoch je mäso, podľa Teba zdravé mäso. Iba to. V párkoch je všetko možné, len nie mäso...

dadis
@oskvarka

@oskvarka Okrem humanneho hladiska ani pre zdravie hrubeho creva a zvyseneho rizika rakoviny hrubeho creva nie je ziaduca kazdodenna konzumacia masa (o udeninach ani nehovorim). V jeho diete ultimatne chyba vlaknina - zelenina, celozrnne obilniny, strukoviny. Zaraba si takouto stravou na pekny pruser.

anonym_e21a42

@lucik194

@usporiadatel123 Prajem dobrú chuť a potom daj vedieť, ale objektívne aj s rozpisom jedál - porcií

maryetta
29. jan 2026

Neviem si predstavit. Nas je doma 6. A to este ranajky. Vecera. Nakupit treba aj tak..... ci uz nejake ovocie alebo jogurt. Nevedela by som existovat iba na donaške.

priscilla07
@anonym_fd8a5c

@anonym_fd8a5c a vláknina ti niečo hovorí??? V mäse ju ťažko nájdeš, a nehovorim o iných zložkách rastlinnej výživy.... Že by v dnešnej dobe, niekto mal tak pomýleny názor, nechce sa mi veriť.

nelka93
29. jan 2026

Ja by som to nevyuzila, lebo mesacne minam na potravint cca 500 eur a varim z toho pre dvoch a vsetky jedla, nie len obed. Za mna predrazena volovina

trisha_r
29. jan 2026

@usporiadatel123 ja osobne nedám 300 eur mesačne na potraviny , takže nie.

anonym_567367

@usporiadatel123
Keby to hneď bola pravda,pre manžela musím rátať dva obedy,čiže to je 600€. Plus ja,to už je 900€ a to nerátam ešte deti. Tak neviem či to bude až tak výhodné. 🤔

anonym_87bd74
29. jan 2026

Ja mam skor pocit ze autor si robi prieskum trhu pre svoj biznis 🙂 ale asi ta sklamem, dovozy jedal na mesiac funguju. Sice ta cena 300e pre celu rodinu by bola fajn ale ktovie ako kvakitne by to bolo a kolko porcii jedla...

@priscilla07

@priscilla07 Názor, že mäso je najzdravšie jedlo je pomyleny názor? Ľuďom už naozaj začína hrabať.