icon

Darčekové nápady: drevené hodinky na výročie

dakota404
17. feb 2026

Ahojte. Idem si po radu. Chcem počuť viacero názorov. Za každý názor budem povďačná. Syn tento rok oslavuje tridsiate narodeniny a keďže má rád hodinky, jedny by sme mu aj my chceli venovať. Sú skôr na pamiatku ako na každodenné nosenie. A k tomu knihu .

koniarova
17. feb 2026

Mne sa to nepáči. Som skôr za kvalitné nositeľné hodinky.

minenkaa
17. feb 2026

Určite nie,radšej niečo lepšie a kvalitnejšie keď je to na 30 narodeniny

dakota404
autor
17. feb 2026
@koniarova

Mne sa to nepáči. Som skôr za kvalitné nositeľné hodinky.

@koniarova ďakujem za názor 😊

dakota404
autor
17. feb 2026
@minenkaa

Určite nie,radšej niečo lepšie a kvalitnejšie keď je to na 30 narodeniny

@minenkaa ďakujem za názor 😊

jblheart
17. feb 2026

Načo sú niekomu hodinky len tak na okrasu aby stáli niekde na poličke.. keby aspoň boli nejaké veľké že zavesiť ? Navyše to Milujem ťa - dnes, zajtra navždy - Od - MAMA (teda keď píšeš že to je pre syna) - to tam bude ako venovanie tiež ? Od mamy skôr - ľúbim ťa alebo mám ťa rada.. ale okej teda. 😕

tundra
17. feb 2026
@dakota404

@dakota404 na stranke vyrobcu su za 74€.
Gravirovanie +10.
https://www.bobobird.com/product/automatic-wood...

tundra
17. feb 2026

@dakota404 my sme synovi na 18-ku kupili tiez mechanicke,nosi ich stale.Ak sa ti pacia,kludne ich kupte.

biba_18
17. feb 2026

ako, ja mám milion hodzin - ale na 30-ku hodziny čo nie na každodenné nosenie? kúpte poriadne keď ...

manqua
17. feb 2026

Nehovorim, ze su vyslovene skarede, ale fakt ako bolo aj vyssie spomenute, ked hodinky, tak fakt ze take, ktore realne aj vynosi. 🙂

dakota404
autor
17. feb 2026

Ďakujem za vaše názory, bol to prvotný nápad. Ešte to prehodnotim. Pozdravujem 🤗

biba_18
17. feb 2026

moje 25 ročné dieťa mi teraz zas vraví, že keď má viac hodiniek, že je zberateľ napr, že by to nemuselo byť zlé ako zaujímavosť 😒

anonym_d22c52
17. feb 2026
@dakota404

Ďakujem za vaše názory, bol to prvotný nápad. Ešte to prehodnotim. Pozdravujem 🤗

@dakota404 nechcete sa mu napriklad cela rodina zlozit na nejake "poriadne" v zmysle "drahe" hodinky? Podla financnych moznosti nejake Omega apod? Moze to mat ako prakticky darcek a zaroven "sperk" a na pamiatku a este sa to da v nudzi spenazit...

tundra
17. feb 2026
@anonym_d22c52

@dakota404 nechcete sa mu napriklad cela rodina zlozit na nejake "poriadne" v zmysle "drahe" hodinky? Podla financnych moznosti nejake Omega apod? Moze to mat ako prakticky darcek a zaroven "sperk" a na pamiatku a este sa to da v nudzi spenazit...

@anonym_d22c52 preco Omega?Rovno Rolex a limitovanu ediciu.Cakacia doba "len" 2 roky...
Cena uz od 6,5k fr.

simsalabim
17. feb 2026

Mojmu 25r sa pacia. Ale on je fanusik mechanickych hodiniek, napriek tomu, ze ma najnovsi iphone.

anonym_4e6fc6
17. feb 2026
@dakota404

@dakota404 veď keď má syn rád hodinky, tak mu kúp hodinky, ty ho poznáš lepšie ako my tu.

anonym_d22c52
17. feb 2026
@tundra

@anonym_d22c52 preco Omega?Rovno Rolex a limitovanu ediciu.Cakacia doba "len" 2 roky...
Cena uz od 6,5k fr.

@tundra to bol ako priklad... mozno stoji nieco uz okolo 1000 -1500 alebo tak... aj tieto rozne znacky lepsie maju rozne cenove hladiny

andula09
17. feb 2026

Nepáči sa mi to veľmi 🙂 Ale tak pokiaľ je to podľa jeho vkusu....

sissy27
17. feb 2026

@dakota404 ak by som kupovala hodinky, tak naozaj kvalitne, nadcasove… len take zas aj nieco stoja.
Toto fakt nie.

muzula
17. feb 2026

ako hodinkovy fanatik ti rovno napisem, ze tie drevene hodinky urcite nie. Ani pre zberatela. Cisto z mojho pohladu je to gyc rovnakej kategorie ako dreveny motylik.
@dakota404, ak ste rozhodnuti pre hodinky, skus napisat aky styl by syn preferoval (sportovejsi, elegantnejsi, kozeny remen alebo radsej kovovy,...) a urcite sa najdu svajciarske mechaniky za lepsiu cenu - ale urcite to bude cca 1000 a viac

guiseppinka
17. feb 2026

Drevene hodinky mam znacku Holzkern. Su super, velmi sa mi pacia, len v lete sa mi nedaju nosit, lebo sa mi poti ruka pod remienkom. Ale ja mam cisto dreveny remienok. Sefka ma nieco podobne ako na obr a nosi ich denne. Na bezne narodky ok, ale na 30 asi nie. Skor by som mozno nejake strieborne alebo ine.

kp7333
17. feb 2026

Hodinky su dobry napad na darcek k okruhlinam. No nechala by som syna, nech si sam vyberie. Uz je velky na prekvapenia.

spongebob1
17. feb 2026

@dakota404 Setri svoju penazenku, kupene z Ciny za 5E a predavaju za nekrestanske peniaze.
Radsej prispiet stovkou na dovolenku, koncert, atd.

tundra
17. feb 2026
@anonym_d22c52

@tundra to bol ako priklad... mozno stoji nieco uz okolo 1000 -1500 alebo tak... aj tieto rozne znacky lepsie maju rozne cenove hladiny

@anonym_d22c52 myslel som to ironicky...
Predaval som jedny Omegy,nove stali 6k €,je pravda,ze nemali certifikat,ale najvyssia ponuka bola 500fr.Takze si ich majitel nechal.

ivicatolic
17. feb 2026

@dakota404 sú nádherné...dojala si ma...😊👍👍👍

anonym_e96430
17. feb 2026

@biba_18 ked je fakt zberateľ, tak hodinky za 75e asi ani neocení…

tundra
17. feb 2026
@anonym_e96430

@biba_18 ked je fakt zberateľ, tak hodinky za 75e asi ani neocení…

@anonym_e96430 v principe, nie je podstatny darcek,ale okamih a spomienka nan...30 ma clovek len raz.Niekto sa potesi, rucne vyrobenemu darceku a niekto sa nepotesi darceku ani za stovky alebo radovo za tisicky €...

anonym_e96430
17. feb 2026
@tundra

@anonym_e96430 v principe, nie je podstatny darcek,ale okamih a spomienka nan...30 ma clovek len raz.Niekto sa potesi, rucne vyrobenemu darceku a niekto sa nepotesi darceku ani za stovky alebo radovo za tisicky €...

@tundra v princípe s tebou suhlasim. Ale tu sa autorka pýta na konkrétny materiálny dar, ktorý asi bude stáť v sufliku…

biba_18
17. feb 2026

@anonym_e96430 zberateľ asi v inom zmysle. niekto zbiera aj servítky

tundra
17. feb 2026
@anonym_e96430

@tundra v princípe s tebou suhlasim. Ale tu sa autorka pýta na konkrétny materiálny dar, ktorý asi bude stáť v sufliku…

@anonym_e96430 ja som kupil svagrovi aj segre tiez hodiny,Garminy.Boli nadseni,pouzivaju ich denne.Vsetko, je len vec nazoru...