Funguje tácka na výrobu zmrzliny?
Ja si myslim ze to je hovadina ako aj ren pohar na vyrobu zmrzliny. My sme dostali taky pohar a nefunguje, tiez na podobnom principe
@katulienkax no, ten pohár som mala aj ja a nefungovalo to veru...
Lenze toto nie je na "vyrobu" zmrzliny ako takej. Videla si to niekedy, ako robia tie rolky? Je to velmi pracne, zaklad musi zmrznut na tej doske, a potom ho spachtlami prepracuvas, velmi pracne...a bez chladiaceho elementu je ta doska uplna blbost. Nekupuj.
Lenze toto nie je na "vyrobu" zmrzliny ako takej. Videla si to niekedy, ako robia tie rolky? Je to velmi pracne, zaklad musi zmrznut na tej doske, a potom ho spachtlami prepracuvas, velmi pracne...a bez chladiaceho elementu je ta doska uplna blbost. Nekupuj.
@veselo_neveselo ale podľa obrázkov, čo som pozerala je pod tou chladiacou nerezovou doskou ta modrá chladiaca tekutina, čo zamrzne a potom by to malo nejaký čas chladiť. Škoda, že nikto zatiaľ nemá reálne skúsenosti. Ale ďakujem aj tak.
Za mna nula bodov, to by muselo mat vacsi vykon, nez taketo nieco . Mam ked uz stroj na zmrzlinu a to stalo hrozne peniaze, bol to darcek. Ostatne veci boli ako popisuju tu baby, nic moc

Ja si myslim ze to je hovadina ako aj ren pohar na vyrobu zmrzliny. My sme dostali taky pohar a nefunguje, tiez na podobnom principe