Funguje tácka na výrobu zmrzliny?

Včera o 20:33

Ahojte, má niekto z vás túto tácku na výrobu zmrzliny? Funguje to? Predpokladám, že chlad vydrží tak na jednu porciu .. či? Dakujem

Funguje tácka na výrobu zmrzliny?
katulienkax
Včera o 20:46

Ja si myslim ze to je hovadina ako aj ren pohar na vyrobu zmrzliny. My sme dostali taky pohar a nefunguje, tiez na podobnom principe

Včera o 21:13
@katulienkax

@katulienkax no, ten pohár som mala aj ja a nefungovalo to veru...

veselo_neveselo
Včera o 21:40

Lenze toto nie je na "vyrobu" zmrzliny ako takej. Videla si to niekedy, ako robia tie rolky? Je to velmi pracne, zaklad musi zmrznut na tej doske, a potom ho spachtlami prepracuvas, velmi pracne...a bez chladiaceho elementu je ta doska uplna blbost. Nekupuj.

Včera o 21:52
@veselo_neveselo

@veselo_neveselo ale podľa obrázkov, čo som pozerala je pod tou chladiacou nerezovou doskou ta modrá chladiaca tekutina, čo zamrzne a potom by to malo nejaký čas chladiť. Škoda, že nikto zatiaľ nemá reálne skúsenosti. Ale ďakujem aj tak.

Včera o 21:54
@veselo_neveselo

kiki68
Dnes o 05:51

Za mna nula bodov, to by muselo mat vacsi vykon, nez taketo nieco . Mam ked uz stroj na zmrzlinu a to stalo hrozne peniaze, bol to darcek. Ostatne veci boli ako popisuju tu baby, nic moc