H&M detské topánky: Skúsenosti s veľkosťou tenisiek?
Prosím potrebujem poradiť máte skúsenosti s veľkosťou tenisiek h&m ? Dcéra má 1,5 roka nohu má necelých 13cm a nosí veľkosť 22 … avšak z h&m a aj zo zary sú jej 22 veľké , h&m má potom menšie veľkosť 20/21 bude jej to dobre? Dakujem 😁
Nemusíte byť na ňu hned nepríjemné 🙂. Nie každý kupuje barefoot, podľa toho, čo vidím na ihriskách, je veľa veľa žien, ktoré deťom obúva klasické tenisky z takýchto obchodov.. tak len to, že nemusíte z nej robiť úkaz, ako keby bola nejaká divná. Proste sa pýta len na veľkosť z HM a vy hneď to svoje.. keď už tak ste namiesto toho mohli dať nejakú radu, kde napr podľa vás môže kúpiť dobré kvalitné topánky, aké značky atď 🙂
Nemusíte byť na ňu hned nepríjemné 🙂. Nie každý kupuje barefoot, podľa toho, čo vidím na ihriskách, je veľa veľa žien, ktoré deťom obúva klasické tenisky z takýchto obchodov.. tak len to, že nemusíte z nej robiť úkaz, ako keby bola nejaká divná. Proste sa pýta len na veľkosť z HM a vy hneď to svoje.. keď už tak ste namiesto toho mohli dať nejakú radu, kde napr podľa vás môže kúpiť dobré kvalitné topánky, aké značky atď 🙂
@andrea2323 nie som zástanca barefoot ani ich nemám ja ani syn ale ani čapatej obuvi z lacných shopov bez klenby, s hrubou podrážkou ktoré len vyzerajú pekne iný účel neplnia.
Existujú aj tenisky či iné štýlové topanky napríkad od geox či primigi ktoré berú ohľad na detskú biológiu nie len na to ako vyzerajú.
Nejchcem sa do autorky obuvat ani rýpať, skôr by si sama mala uvedomiť že obuv z deti sa nevyberá podľa toho ako vyzerá …. Ale zas keď vidím 40-50% ľudí v teniskách zo zodratou bočnou stranou podrážky tak sa nečudujem že pri výbere obuvi pre deti pokukuju po h&m (nič proti tomu reťazcu nemám) ale je potrebné si uvedomiť že topanky sú základ zdravej stavby tela a chrbtice a načo to kaziť hneď na začiatku.

Prepáč nedá mi to ale musím. kupujete šmejdy topanky už od prvých krokov a o 2-3r tu bude téma, ktoré topanky sú dobre na ploche nohy alebo vpadnute členky.