Je grécky jogurt Zvolenský naozaj taký hustý?
maminy dajte tip na daky poriadny biely jogurt co neni ako voda. kupila som ten zvolensky v tom velkom baleni a pride mi taky dako moc tekuty. vraj tie ich grecke typy su lepsie, fakt v tom stoji lyzica? potrebujem to do dakeho dipu k masu tak nech to dako drzi tvar a nie ze sa mi to hned roztecie po celom tanieri.
Kupujeme bezne kilove vedierka zvolenskeho greckeho (aj ine 10% jogurty) a nezda sa mi riedky
Ale ak chces spravit dip k masu, (alebo tzatziki) odporucam nalozit jogurt do sitka a nechat cez noc vykvapkat. Akykolvek smotanovy bude husty ako lucina. Na tzatziki treba nechat skvapkat aj nastruhane uhorky
ja kupujem v bille kilový pravý grécky jogurt 10% KRI KRI a ten je teda fakt výborný. Robím z neho aj lučinu, aj ho dávam do varenia, už je skoro ako smotana....mňam
Kupujeme bezne kilove vedierka zvolenskeho greckeho (aj ine 10% jogurty) a nezda sa mi riedky
Ale ak chces spravit dip k masu, (alebo tzatziki) odporucam nalozit jogurt do sitka a nechat cez noc vykvapkat. Akykolvek smotanovy bude husty ako lucina. Na tzatziki treba nechat skvapkat aj nastruhane uhorky
@viestta ja do tzatzikoveho šalátu dávam z uhoriek iba tu tvrdšiu časť, tú časť s jadierkami dávam preč.
@viestta ja do tzatzikoveho šalátu dávam z uhoriek iba tu tvrdšiu časť, tú časť s jadierkami dávam preč.
@margotka17 ja mam najradsej z mierne prerastenych nakladaciek, tam ked odstranis jadierka vela toho neostane. Akosi som nikdy salatovym uhorkam nedosla na chut, tak ich pouzivam len v nudzi najhorsej.
@margotka17 ja mam najradsej z mierne prerastenych nakladaciek, tam ked odstranis jadierka vela toho neostane. Akosi som nikdy salatovym uhorkam nedosla na chut, tak ich pouzivam len v nudzi najhorsej.
@viestta ja mám rada uhorky všeobecné. Už keď začnú kvitnúť, neviem sa dočkať plodu. No ja všeobecné už od prvého ovocia Zemolezu fungujem v záhrade ako Kobylka. Hneď ozobkavam, čo záhrada dáva 🤣👍🫣
ja kupujem v bille kilový pravý grécky jogurt 10% KRI KRI a ten je teda fakt výborný. Robím z neho aj lučinu, aj ho dávam do varenia, už je skoro ako smotana....mňam
@matilda2015 tento je super, v Kauflande maju aj ovci, ale iba v malom baleni.
skus hollandiu, to je jogurt ako ma byt
mne osobne je zvolensky tažky , zle ho travim
@anonym_autor zvolensky grecky kupujem dcere (ale aj ine grecke kilovky - metro atd) a su huste... grecky jogurt je ale iny ako obycajny, je v nom menej srvatky, odstranuje sa, tym padom je hustejsi, ma viac bielkovin, viac tuku, menej cukru/laktozy
@anonym_autor Aj ja pouzivam ten postup s odkvapkanim. Stacia aj 2 hodiny na sitku a uz mas ovela hustejsiu hmotu, presne na rozne dipy, aj na tzatziki. Ja davam aj napr. do tekvicoveho privarku, netreba potom ani zahustovat mukou.
Ja kupujem pravidelne zvolenský gréckeho typu a používam na všetko. Mne najviac chutí a je hustý.

Skus hollandiu.