icon

Je kolekcia MyProtein od Táni Židekovej nekvalitná?

Včera o 17:50

Ahojte, čo hovoríte na novú kolekciu od Židekovej? Mňa strašne prekvapilo aké nekvalitné a škaredé tie kúsky sú. Akože promo bolo brutálne a fotky vyzerali super, ale keď to prišlo, tak som sa normálne rozosmiala a všetko vrátila 😃Čo hovoríte vy?

biba_18
Včera o 18:55

koho je to hanba? asi MP ...
len neviem vôbec - ako to bolo nekvalitné?

autor
Včera o 19:05
@biba_18

koho je to hanba? asi MP ...
len neviem vôbec - ako to bolo nekvalitné?

@biba_18 neskvalitný material legín, nekvalitná bavlna - úplne som musela pozerať lístok, lebo bola cítiť ako umelina. Farby otrasné, také umelé strašne, švy nekvalitne zošité, zadok hrozne ušitý, vyzerali hrozne proste. Strašné sklamanie

anonym_4605ac
Včera o 20:40

@anonym_autor a čo sa čuduješ, keď sa dáš influencnúť a kúpiš každú hovadinu, ktorú ti ukáže instagramček a židečka? Vieš kúpiť aj krajšie, kvalitnejsie a aj lacnejšie. Stačí vedieť nakupovať.

anonym_4208dc
Dnes o 04:47

ja som si "od nej" kupila asi z minulej kolekcie? (nepamatam si presne, niekedy v zime) teplaky. kvalitovo za mna ok, ale vzhladovo su otrasne. ona ich mala nafotene uplne inak. su strasne, ale strasne siroke. nechala som si ich, lebo aj tak som ich chcela na doma. ale nadavam si odvtedy 😁 ze ozaj maximalne doma ich mozem nosit a smeti vybehnut vyniest. a nie ist tak s dietatom von...

sidicek
Dnes o 05:58

Niektore by ste ,bez sledovania influencerok, asi ani nakupit nevedeli.

anonym_f380e3
Dnes o 06:22

To je trest pre hlupákov, čo sa dajú influencnúť od hlupákov.

anonym_4fac94
Dnes o 06:24

Ja mám pár vecí z MP, ale to ešte collab nebol. Tie veci nosím doteraz. A chcela som objednať znovu po dlhej dobe, ale nie jej kolekciu… Neviete, aká je aktuálne tam kvalita vecí?

anonym_4605ac
Dnes o 06:46
@sidicek

Niektore by ste ,bez sledovania influencerok, asi ani nakupit nevedeli.

@sidicek kdeže nakúpiť, ani 💩utrieť

nina1818
Dnes o 07:05

Keďže to oblečenie musí dať zarobiť MP aj Zidekovej aj jej veľké promo,tak jeho výrobná cena musí byť naozaj smiešna. Naozaj nepochopím prečo toto niekto kupuje

anonym_4208dc
Dnes o 09:54

ake ste tu vsetky vysadene na influencerky 😁 co vam vadi, kolko a za co zarabaju?
ja napriklad mam rada ked produkt vidim aj obleceny, ako sa sprava ked osoba chodi atd. to ze kvalita je nahovno sa z fotiek a videa vidiet neda. tiez ak fotky zamerne nafotia aby to vyzeralo inak. to je od nich odzub a da sa to teda vratit. to ze na mne to v realite vyzera inak a ze realne to bolo sirsie ako sa zdalo z fotek a videi uz je zase moj "problem". kopec produktov odporucanych influencerkami mi sadlo.