Kakaové venčeky Sedita: Zmenila sa ich chuť?
Ahojte, dnes som po dlhej dobe kúpila kakaové venčeky od Sedity, vždy som ich mala rada. Ale teraz som mala pocit, akoby neboli až také sladké (čo mne osobne nevadí), ale neviem, akoby som tam viac cítila kypriaci prášok alebo čo. (nedávno sa mi to stalo aj v zákuskoch z drahšej cukrárni, že tam bolo cítiť dosť kypriaci, akoby slanšiu chuť)
Vám to chutí rovnako?
Ja som si až potom všimla, že je tu téma o Figare :D Ja som len túto tému napísala.
Fakt som si dnes povedala, že sa spýtam, či to len mne sa zdá, či čo.
Presne, aj ja som mala taku neprijemnu chut, ale bolo to uz minimalne rok dozadu. Odvtedy som ich preto nekupila.
Pozor ☝️ skúšali ste disco keksy? Tie sú lepšie, ako boli predtým
@fajnova este som si ich nevsimla
Ja som objavila nove oplatky sedita a su perfektne, vela plnky , chutnejsie , novy obal
lakomci sú to zas len šetria😄 lebo už to ani neobaluju do cukru ako som si všimla.Teda ja som už dávnejšie nevidela obalovane.Preto to nie je take presladene.Máloktorá cukrovinka chutí ako volakedy ešte tak mne možno Mila,Mäta sa nezmenila neviem ani vymenovať takto z hlavy narýchlo lebo fakt je skoro všetko divné chuťovo
Pozor ☝️ skúšali ste disco keksy? Tie sú lepšie, ako boli predtým
@fajnova som si myslel, že Disco už nevyrábajú
@anonym_caf4a5 a hlavne nezdravé. Takže mne to ani nevadí a nechýba
@anonym_autor tiez mam pocit ze sa zmenila chut.
Ale u mna je to najhorsie s piskotami opavia. Niekedy som ich vyhladaval kvoli vybornej chuti, no dnes su hrozne, ba priam mi smrdia.
@anonym_caf4a5 presladené glukózovým sirupom, plné palmových tukov
@anonym_autor všetko má inú chuť.. tú dobrú to malo pred 1989. Teraz používajú náhrady a éčka. Všade je napchatý palmový olej miesto kakaového masla a umelé sladidlá....či už keksy, alebo čokoláda. Ja som si po rokoch kúpila Ledové kaštany.. otrasné, potom Margotku..tak taký odporný umelý sajrajt, že sa to nedalo jesť, to isté Študentská pečať, Kofila, sójová tyčinka, Deli.. všade cítiš tie náhrady a ešte majú to svedomie napísať, že " tradičná receptúra". Každý, kto si pamätá chuť sladkostí kedysi, vie, že toto je niečo úplne iné a samozrejme gramáž je podstatne nižšia a cena vyššia.

Kazda sladkost si zasluzi vlastnu temu o tom, ci je rovnaka ako pred 10 rokmi. Kazda! Aj slanost 🙂