Kapsulový kávovar Krups Dolce Gusto: Stojí za to?
Dostala som tento kávovar na Vianoce od svokrovcov. Dizajn pekný, nezaberie veľa miesta na linke. Tie kapsuly sú neskutočne drahé, v akcii málokedy stoja pod 5 eur za krabičku. Najhoršie je, že ak chcem napríklad latte, tak miniem dve kapsuly (jedna mlieko, jedna káva) a reálne z toho spravím takú menšiu šálku, ktorá je hneď studená. Chuťovo nič moc, príde mi to strašne umelé a presladené, hlavne tie mliečne príchute. Keď si spočítam, koľko minieme na kapsuly za mesiac, tak by sme mali za chvíľu našetrené na poriadny automatický kávovar na zrnkovú kávu. Používate niekto tie plniteľné ekologické kapsuly z dmky, funguje to vôbec, alebo to len kazí prístroj?
Svokrovci pijú takú kávu? Ak áno, kúpila by som kapsule a len im by som robila takú kávu. 🤷♀️ ak nepijú, skús to vymeniť, predať….
kúp si normálny kávovar čo ti zomelie a pripraví kvalitnú kávu, toto posuň ďalej
Kupujem si caffé latté, 30 kapsúl za 9 eur.
@anonym_autor je to len hračka pre deti/čistý konzum štýl...
Akú prosím môže mať kvalitu kava z prachu a este v umelohmotnej kapsuli v kombinacii so susenym mliekom? Mizivu a smiesnu, a ano je to poriadne predrazene...
My sme si raz a naraz kupili kavovar DeLonghi a v kombinacii s Popradskou zrnkovou kavou a skutocnym napenenym 3,6% plnotucnym mliekom je to dar z nebies, to sa vôbec neda s týmto shitom z kapsul porovnať.
Akú prosím môže mať kvalitu kava z prachu a este v umelohmotnej kapsuli v kombinacii so susenym mliekom? Mizivu a smiesnu, a ano je to poriadne predrazene...
My sme si raz a naraz kupili kavovar DeLonghi a v kombinacii s Popradskou zrnkovou kavou a skutocnym napenenym 3,6% plnotucnym mliekom je to dar z nebies, to sa vôbec neda s týmto shitom z kapsul porovnať.
@anonym_85a903 a ked skusis aj inu kavu nez Popradsku, az potom budes v raji 🙂
Mame Krups,pekne si pomelie cerstvu kavu,robime si Amerikano.Ano je hlavne pitna,ziadne vriace kavy sa tam nerobia.Mne sa aj toto na tom paci.Aj mlieko si vie nacicat,a dat do pohara.Ale mlieko davame rucne.Kavu kupujeme v Polsku.
@anonym_a29282 skusila som rôzne a najlepsia je jednoznacne Popradska Espresso Crema, len ma hneva za dakedy stala 12,50 a dnes uz atakuje 30€ hranicu(!), alternativa jedine 9 Grams Coffee, ale to sa uz bavime prosim o uplne inej cene a este prosim iba za 250g balenie...
mne osobne sa dolce gusto nepáči, lebo má absolutne nepraktické otváranie a vyberanie kapsúl
ale káva ako taká nie je zlá
ak si chceš robiť laté, rob ho z normálneho mlieka a z obyčajnej kapsuly, nemusíš preboha kupovať kapsuly laté (v ktorých je mimochodom sušené osladené mlieko)
Aj zrnkova kava do automatickeho kavovaru je teraz riadne draha, to len tak naokraj.
Ak ti dg nechuti, normalne ho posun dalej na bazosi, neviem kde je problem
@anonym_a29282
Recenzia Popradskej kávy: Chuťová slabota i chrobákom prevŕtané zrno - Blog o káve https://share.google/5KUOeqib1u0ARpmFS
Mne by na kapsuliach vadili najma tie mikroplasty co sa z obalu pri priprave dostanu do tvojej salky kavy. Pri tej teplote sa ich tam dostane dost. Treba si o tom nieco precitat. Ludia o tom malo vedia, ani clovek co ti to dal ako darcek urcite nemal sajnu.
Mne by na kapsuliach vadili najma tie mikroplasty co sa z obalu pri priprave dostanu do tvojej salky kavy. Pri tej teplote sa ich tam dostane dost. Treba si o tom nieco precitat. Ludia o tom malo vedia, ani clovek co ti to dal ako darcek urcite nemal sajnu.
@namornicka a ešte tolko zbytočného plastu z tých kapsúľ...
Ja mám už druhý kávovar, a káva z neho mi chutí. V Lidli majú lacné kapsule.
@anonym_a29282
Recenzia Popradskej kávy: Chuťová slabota i chrobákom prevŕtané zrno - Blog o káve https://share.google/5KUOeqib1u0ARpmFS
@anonym_609949 dakujem, to mne posielat nemusis. Myslim, ze sa celkom vyznam v kavach a viem ocenit dobru kavu. Preto som reagovala, lebo myslim, ze ak niekto hani niekoho kvoli kvalite kapsulovej kavy a potom napise, ze pije popradsku... tak je to take, ehm 🙂
@anonym_85a903 kava v tych kapsuliach je kvalitnejsia ako ta tvoja Popradska. Dolce cappuccino je jedina kava z ktorej ma neboli zaludok. Akurat ma hnevaju tie plasty.
DOLCE ma priserne kavy. Latte s praskoveho mlieka? Sa necuduj ako to chuti.
Ked uz kapsule tak Nespresso.
Toto som hodila do recyklo odpadu, ani v kancelarii sa nam to nechcelo pit, je to na urovni automatu na 50centovu kavu. Pakovy kavovar, riadna kava a vybavene. A nie urcite v dolce nehladaj ziadnu kvalitnu kavu ani m ileko ani nic.. este aj tchibo kapsule su kavovejsie. Podla mna teda.
Mam taky kavovar. No prestala som ho pouzivat kupila som si automaticky, je tam vela moznosti aku kavu mozes spravit, dokonca aj voda na caj. Uz by som ho nemenila.

predaj ho a kúp si normálny kávovar krups..