Kde kúpiť malé balenia prášku z lyofilizovaného ovocia?
Ahojte, dcera je dia. Dietna sestra mi poradila, že môžem kupiť prások z lyo ovocia na zafarbenie jogurtu. Prosím nevideli ste niekde mini balenia v obchodoch kde by som si to vedela sama podrviť? prášok z lyo ovocia vyjde 100g okolo 7-8e 😲
prasok spavis aj z celeho ovocia ked mas ten sekacik co byva k ponornym mixerom. Ja si vyrabam v nom. Ked podrvis presyp to do maleho zavaraninoveho pohara aby zbytocne nevlhol a nehrudkovatel, ale aj zhrudkovateny sa krasne rozpusta
Celé kúsky ťa menej nevýjdu a čím menšie balenie, tým zvyčajne v prepočte drahšie.. ale maliny na dozdobenie koláčov 30g zvyknem v Tescu kupovať
@anonym_303202 a prosím pri čom to najdem? pri tých "zdravých" veciach? či uplne inde
@anonym_303202 a prosím pri čom to najdem? pri tých "zdravých" veciach? či uplne inde
@anonym_autor kupovala som v Teta drogérii mali maliny a jahody.
@anonym_autor u nás je to pri orieškoch a semienkach vedľa klasického ovocia 😊
@anonym_autor alebo Gymbeam, DM, ale oni už mali väčšie balenia.Ja som to dávala do granole a v tete boli malé sacky
dakujem dievcata
dakujem dievcata
@anonym_autor ale v podstate ťa to vyjde aj tak rovnako.
dakujem dievcata
@anonym_autor odporúčam na skúšku toto, je to maličké balenie, ale cena najvýhodnejšia, sú to čisté lyofilizované jahody na plátky a cena a vôňa neskutočná, stačí pridať pár kúskov https://www.mojadm.sk/babylove-bio-jahodove-cip...
@anonym_autor odporúčam na skúšku toto, je to maličké balenie, ale cena najvýhodnejšia, sú to čisté lyofilizované jahody na plátky a cena a vôňa neskutočná, stačí pridať pár kúskov https://www.mojadm.sk/babylove-bio-jahodove-cip...
@belasy_motylik jooj moc dakujem
V bille maju teraz akciu za 1.99 za 30g aspoň pred dvoma dňami ešte mali. Boli jahody, broskyne, čučoriedky, mango a ananás.

Celé kúsky ťa menej nevýjdu a čím menšie balenie, tým zvyčajne v prepočte drahšie.. ale maliny na dozdobenie koláčov 30g zvyknem v Tescu kupovať