icon

Ktoré značky kávy sú kvalitné a chutné?

8. máj 2026

Prosím kto sa vyzná v kvalite kávy, ktorá je dobra, kvalitná, chutná tak ako ma chutiť kava. Poprosím značku kávy. Vopred ĎAKUJEM

anonym_fd3813
8. máj 2026

Ja rada nakupujem na zlatezrnko.sk. Majú rôzne druhy, podľa chuti akú preferuješ. Nám najviac chutí Emília. Máme radi sladšiu kávu.

minenkaa
8. máj 2026

Neudiala si nič z toho akú kávu máš rada
U nás ide Wildkaffe

mullerova46
8. máj 2026

@anonym_autor ready after mi chutila na espresso typ geisha 🙂 alebo sweet beans 🙂 zlaté zrnko je klasická káva horkejsia. Ak chces vyberovejsie ovocnejsie tak pozri to čo som napísala ja 🙂

amonet
8. máj 2026

@anonym_autor v prešove maš dve praziarne spojka a epera si tam behni a porad sa vacsinou sa da aj ochutnat

nikolka232
8. máj 2026
@anonym_fd3813

Ja rada nakupujem na zlatezrnko.sk. Majú rôzne druhy, podľa chuti akú preferuješ. Nám najviac chutí Emília. Máme radi sladšiu kávu.

@anonym_fd3813 ja som tu Emiliu kúpila, lebo všetci ju ospevujú a mne nechuti vôbec 🙈🙈🥲😂

anonym_132c0f
8. máj 2026

vsak kazdemu chodti nieco insie, terab len skusat, anpr u nas v robote co mame kavu tak nikomu nechuti ale ta kava vyhrala nejaku cenu za naj kavu, takze treba len skusatm darmo ti tu teraz napisem zemne chuti lavazza ked tebe chutit nebude, teraz tu budes mat 50 komentov a s 50 druhmi kav tak ktoru skusis?, a je tu aj miliarda tem takych istych ako si zalozila, treba si to len vyhladat,

vero13
8. máj 2026

Neviem čo si predstavuješ pod pojmom “tak ako ma chutiť kava”… ja mam rada acidnejsie kávy, ovocné v svetlom pražení, niekto by to nevypil a povedal by že je to hnus 🤷🏻‍♀️ pritom sú to výberové kávy singel origin, ale je to naozaj individuálne, tak skus trocha upresniť aký chuťový profil hľadáš

kataina
8. máj 2026

poradte horku kávu, bez kyslosti, bez ovocnych a iných aróm. Vdaka

maryetta
8. máj 2026
@nikolka232

@anonym_fd3813 ja som tu Emiliu kúpila, lebo všetci ju ospevujú a mne nechuti vôbec 🙈🙈🥲😂

@nikolka232 my sme dostali. Za mna najhorsia aku som kedy pila.

guudy
Včera o 05:01

Ani podla mna Zlate zrnko nema dobru kavu. 🤷🏼‍♀️

guudy
Včera o 05:02
@kataina

poradte horku kávu, bez kyslosti, bez ovocnych a iných aróm. Vdaka

@kataina hociktora, na uhliky spalena kava, z obchodu🤷🏼‍♀️