Ktoré značky tenisiek vydržia najdlhšie?
Potrebujem nové tenisky na bežné nosenie a nechcem kupovať niečo, čo sa rozpadne za rok. Máte dobrú skúsenosť s konkrétnou značkou?
asics gel jedine kt vydrzia roky a nebolia ma v nich nohy .. adidas nike alebo nedajboze sketchers uz vobec nekupujem - to vzdy bolo cele zle
Nike ale vyššie rady a jordan sú ore mna nezničiteľna obuv.
Ja mám on cloud od 2018, 2019 aj z 2020. Federovky tretiu sezónu a jedny vysoké druhý rok. Držia.
Zvykla som kupovať nike radu free, tie boli tiež super, ale už ich tuším nerobia také dobré.
Ale všetko sú to tenisky od 150 eur vyššie
@anonym_autor tak ono to nie je ani tak o znacke, ako o tom, ako ich pouzivas, ci mas jedny alebo dalsich 8 parov, ci nesmatles, ako sa o ne staras…
Ja už roky mam tenisky zadarmo, lebo rozpadnú skôr ako 2 roky, reklamujem a stále vracajú peniaze
Mam nike a adidas uz dlhe roky,su neznicitelne a pravidelne ich periem v pracke.
Co znamena bezne nosenie? Ze ich budes mat denne obute 10 hodin a budes nosit kazdy den tie iste? Alebo budes mat 10 parov, ktore budes pravidelne striedat?
Je tazko povedat, ze kolko vydrzia. Mne roky, lebo nosim malo tenisky sportove. Lebo mas na mysli sportove znacky, sneakersy, co nie su tenisky na sport, ja take nosim normalne do prace. Tie mam cca 4 roky a predosle tiez od Geox mi vydrzali 5 v peknom stave, potom mi praskla podrazka.
A v neposlednom rade, kolko chces do tych tenisiek investovat? Lebo to je tiez dolezite, ze aky mas budget. Lebo ja Ti tu nanapisem tenisky za 250 EUR, ked ty mas rozpocet 30.
@anonym_autor ja mam 12 rokov nike okrem toho viac inych to je jasne,ale tamtie nosim najcastejsie psriem ich 6krat rocne v pracke a stale su cele
Skechers vydržia mňa rok😅, čo je veľmi málo, ale prestali ma bolieť nohy a hlavne päty, odkedy ich kupujem. Ale je pravda, že denno denne 7hodin na nohe a dá sa povedať, že 10mesiacov v roku
Nosim uz niekolko rokov leto,zima botasky s daichmanu.Ani neviem aka je to znacka.Ale mne tam vydrzia vsetky najdhsie.Ale detom tym veru nie,maly 3r znicil za mesiac pumy.
@anonym_autor ja uz roky objednavam z netu Vagabond pre seba, pri 9 rocnej dcere zase Scheckers dlho vydrzia, kazdy rok mame
Tak ja neviem, ja mam Skechers uz asi 4 rok, taktiez Pepe jeans, lacoste, NB, converse… ale mozno je tym, ze nemam jeden par… dokonca mam aj take obycko z Deichmannu a tiez uz asi 3-4 rok…
Mne najviac sedia adidas superstar. Teraz som jedny vyhodila po 8r. co som uplne do diery vychodila podrazku. Ale nechodim v nich 8h denne, ale casto. Uz len to, ze ten material vydrzal tolke roky, si zasluzi uznanie.
@anonym_autor ja neviem, či toto závisí od značky. Mne to príde, že od spôsobu chôdze, tvaru nohy...neviem čo v tom je. Mne všetky topánky držia dlho. Či značkové, drahé, lacné, tenisky alebo krehké barefoot baleríny z jemnej kože a a tenučkou podrážkou.. Úplne lowcost nekupujem, ale zase ani nič extra. Mne proste topánky vydržia.
@anonym_autor ked sa za rok rozpadnu, tak reklamujem. Na to je dva roky záruka
@anonym_autor ja mám asi 80 a viac párov viac- menej koženej obuvi, a najstaršie Adidasy majú 20 rokov. Záleží od toho ako striedaš obuv, staráš sa o ňu, skladuješ.

@anonym_autor kúp si hlavne viac ako jedny, potom ti vydržia aj 3-4 roky. Za mňa klasika adidas, nike + nejaké z ccc a konverzky.