Kupujete lieky Dr. Max alebo originály?

Dnes o 15:27

Potrebujem kúpiť viac vecí do domácej lekárničky a všimla som si, že pri mnohých produktoch ponúkajú aj lacnejšiu verziu pod značkou Dr. Max.
Priznám sa, že trochu váham. Na jednej strane je rozdiel v cene, na druhej si hovorím, či je to naozaj to isté ako známe značky. Kupujete tieto produkty, alebo radšej siahnete po originále?

anonym_546dbe
Dnes o 15:29

@anonym_autor Kupujem, som spokojná. Nemienim priplácať za značku.

anonym_4575ad
Dnes o 15:34

Podla toho co. Napr paracetamol je od nich neucinny pritom rovnaka davka ako v inych Paralen, Panadol ale nikdy mi dr. max nezabral a citala som, ze viaceri mali podobnu skusenost.

anonym_20b018
Dnes o 16:19

@anonym_autor ja mám zlú skúsenosť s paralenom. Od dr max ako lentilka, pravý normálne pomôže

emamaceikova
Dnes o 16:19
@anonym_4575ad

@anonym_4575ad ja si toto nemyslím užívam nie len dr.max značku ale aj iné napríklad aj značku benu a príde mi to všetko rovnaké a určite nebudem priplácať za to iste viac lebo je to značka aj tak je to všetko na to iste kopyto

77nelinka
Dnes o 16:20

ja som si u nich minulý rok kúpila olej na opaľovanie a tak pekne som sa opálila, vôbec som nebola spálená

anonym_4575ad
Dnes o 16:34
@emamaceikova

@emamaceikova ??? Ved pisem, podla toho co a vyzdvihla som len paracetamol, ze som mala od nich zlu skusenost nepisem, ze som proti ich produktom vo vseobecnosti 😂 tak velmi nechapem tvoj komentar, je jedno ci si toto myslis alebo nemyslis, viem, ze opakovane mi nezabral a aj som citala prave na paracetamol rovnake skusenosti tak tvoj nazor to nezmeni, ze mi nezabral 😂

anonym_7c1493
Dnes o 16:41

Nekupujem, ja mienim priplácať za značku 😆
Nie proste mám svoje overené lieky na všetko, ktoré mi fungujú a nemám absolútne žiadny dôvod to meniť.

baskustek
Dnes o 16:44

Ja som spokojná, aj s tým paracetamolom, normálne zaberá. Teraz si striekam do nosa Orinox od nich na nádchu a pekne zaberá tiež. Jediné, čo sa mi nepáčilo, boli plienky Bebelo. Inak pravidelne využívam akciu 2+1

pr85
Dnes o 18:10

@anonym_autor Kupujem značku dr. Max.

valria
Dnes o 18:40

@anonym_autor Nie, nie je to to isté. Info mám od vyštudovanej farmaceutičky s praxou asi 30 rokov.

mojmacik
Dnes o 18:41

Kupujem dr.Max ...a vždy 3 produkty alebo 6 atď. Vždy ten tretí najlacnejsi je zdarma

anonym_6feb9d
Dnes o 18:42

Nekupujem. Vlastne ani nechodim do Dr.Max. Su mi protivni a nesympaticki,politikuvydaja a predaja maju otrasnu. Ak nie je ina moznost iba tam ist,tak vzdy pytam originaly.

anonym_f0ca28
Dnes o 18:56
@valria

@valria
Aj mne to potvrdil ortoped

anonym_a6a265
Dnes o 18:58

Liečivá áno, vitamíny nie. Keďže pri liečive musia dodržať určite štandardy. Pri vitamínoch môžu použiť minimálne množstvo alebo najmenej kvalitné (najlacnejšie) možnosti - napr pri magnéziu.

marshellina
Dnes o 19:21
@anonym_4575ad

@anonym_4575ad mne zabral a to teda mne nezaberie na bolesť hocijaký liek.

hiro
Dnes o 19:26
@anonym_4575ad

@anonym_4575ad "paracetamol je od nich neucinny pritom rovnaka davka"
Ale inak chápeš že to nie je chemicky možné, však? Či?

anonym_205849
Dnes o 20:27

@anonym_autor ja som silný alergik, takze iba originály. Darmo je to tá istá účinná látka, ale pomocné a prídavné látky v neoriginálnych liekoch môžu byť iné a už by som mohla zareagovať alergicky.