Kupujete lieky Dr. Max alebo originály?
Potrebujem kúpiť viac vecí do domácej lekárničky a všimla som si, že pri mnohých produktoch ponúkajú aj lacnejšiu verziu pod značkou Dr. Max.
Priznám sa, že trochu váham. Na jednej strane je rozdiel v cene, na druhej si hovorím, či je to naozaj to isté ako známe značky. Kupujete tieto produkty, alebo radšej siahnete po originále?
Podla toho co. Napr paracetamol je od nich neucinny pritom rovnaka davka ako v inych Paralen, Panadol ale nikdy mi dr. max nezabral a citala som, ze viaceri mali podobnu skusenost.
@anonym_autor ja mám zlú skúsenosť s paralenom. Od dr max ako lentilka, pravý normálne pomôže
@anonym_4575ad ja si toto nemyslím užívam nie len dr.max značku ale aj iné napríklad aj značku benu a príde mi to všetko rovnaké a určite nebudem priplácať za to iste viac lebo je to značka aj tak je to všetko na to iste kopyto
ja som si u nich minulý rok kúpila olej na opaľovanie a tak pekne som sa opálila, vôbec som nebola spálená
@emamaceikova ??? Ved pisem, podla toho co a vyzdvihla som len paracetamol, ze som mala od nich zlu skusenost nepisem, ze som proti ich produktom vo vseobecnosti 😂 tak velmi nechapem tvoj komentar, je jedno ci si toto myslis alebo nemyslis, viem, ze opakovane mi nezabral a aj som citala prave na paracetamol rovnake skusenosti tak tvoj nazor to nezmeni, ze mi nezabral 😂
Nekupujem, ja mienim priplácať za značku 😆
Nie proste mám svoje overené lieky na všetko, ktoré mi fungujú a nemám absolútne žiadny dôvod to meniť.
Ja som spokojná, aj s tým paracetamolom, normálne zaberá. Teraz si striekam do nosa Orinox od nich na nádchu a pekne zaberá tiež. Jediné, čo sa mi nepáčilo, boli plienky Bebelo. Inak pravidelne využívam akciu 2+1
@anonym_autor Nie, nie je to to isté. Info mám od vyštudovanej farmaceutičky s praxou asi 30 rokov.
Kupujem dr.Max ...a vždy 3 produkty alebo 6 atď. Vždy ten tretí najlacnejsi je zdarma
Nekupujem. Vlastne ani nechodim do Dr.Max. Su mi protivni a nesympaticki,politikuvydaja a predaja maju otrasnu. Ak nie je ina moznost iba tam ist,tak vzdy pytam originaly.
@valria
Aj mne to potvrdil ortoped
Liečivá áno, vitamíny nie. Keďže pri liečive musia dodržať určite štandardy. Pri vitamínoch môžu použiť minimálne množstvo alebo najmenej kvalitné (najlacnejšie) možnosti - napr pri magnéziu.
@anonym_4575ad mne zabral a to teda mne nezaberie na bolesť hocijaký liek.
@anonym_4575ad "paracetamol je od nich neucinny pritom rovnaka davka"
Ale inak chápeš že to nie je chemicky možné, však? Či?
@anonym_autor ja som silný alergik, takze iba originály. Darmo je to tá istá účinná látka, ale pomocné a prídavné látky v neoriginálnych liekoch môžu byť iné a už by som mohla zareagovať alergicky.

@anonym_autor Kupujem, som spokojná. Nemienim priplácať za značku.