Lievik na močenie pre ženy: Skúsenosti s používaním na turistike?
baby teraz daco odveci, ale riesili ste niektora ten silikonovy lievik ked idete na dlhu turu a nikde nie su zachody? ja sa vzdy hrozne trapim v tych krasoch kde nie je ani stromcek. fakt sa to da pouzit "postojacky" bez toho aby sa clovek dako ocikal? vyzera to sice divne ale ak to funguje tak by mi to zachranilo zivot na horach.
@simsalabim neviem ako to robia damy, ale brat hovoril, ze aj chlapovi je dost tazko dostat instrument von a vycikat sa. Hlavne treba dat pozor, aby neosprchoval niekoho pod nim
@viestta no to ano, taku sprchu by asi nikto neocenil 😂
@simsalabim 100 ludi 100 chuti. zapcha nezapcha... ked musim, je mi jedno, kto mi uvidi holu rit.. v 3 hodinovej zapche verim, ze by som pri ceste necurala jedina...
@krasneleto mojej kolegyni sa tak stala fekálna nehoda v parku v Nitre. Hanba, nehanba vyložila 💩 to tam. Ak by boli verejné wc poruke a na častejších flekoch, toto sa jej nestane.
@simsalabim A keď je niekto zavesený na lane, tak reálne pomýšľa na to, že sa tam aj vyčúra?
@viellik tak lezú sa aj monumentálne steny (lezecke cesty), niekedy je to aj na par dni. Vtedy lezci zaveseni v stene spia, a prirodzene aj mocia ci "kadia"...

@viestta mylis sa... pozri si tu cast The harness https://www.alpineascents.com/blog/the-ins-and-... Chcela som sa opytat kamosky, lebo som 100% presvedcena o tom, ze vravela, ze to robi, ale je nedostupna niekde na horach. S lievikom sa da cikat aj zavesena na lane.