icon

Lindex detské body - oplatí sa kúpiť drahšie?

Dnes o 12:23

caute baby oplati sa kupovat tie drahsie bodycka z Lindexu (tie z organickej bavlny)? stoja skoro 15 eur za kus, co je oproti Pepcu trojnasobok. fakt sa to nevyťahá a drží to tvar aj po 20 praniach? ja mam pocit ze tie lacne veci su po mesiaci uplne sirsie ako dlhsie a tie patenty uz vobec nedrzia. dajte vediet ci sa vam ta investicia pri babetku oplatila alebo tie deti aj tak z toho hned vyrastu.

anonym_23f472
Dnes o 12:24

Najlepsie na svete boli

2ivana5
Dnes o 12:27

Ja som ich keď tak nakupovala na V…. Alebo potom next ma skvelé veci, kvalitou jednoznačne lepšie ako lindex

anonym_f2dd7d
Dnes o 12:27

@anonym_autor su skvele a hlavne tie rastuce. Maly nosil 56-tku ked ine nosil pomaly 74ku a to je take priemerne babo. Teraz ostatne 86 a lindex stale 74 alebo 80 🙂

anonym_4d4f68
Dnes o 12:38

kvalita Ok. Nám vydržali pekne aj z Tesca - počkaj keď bude akcia.

monika4255
Dnes o 13:30

Za nás lindex top malý mi nosí 62 nechápem že hm atď už je mu 50,56 mala ale lindex nosil ešte v pôrodnici aj teraz to isté. Tvrdím ze maturovat v tom pôjde 😅🙈
Celkom fajn he aj hm ale skôr pre útle deti a to my nie sme 😅 a tesco je cena VZ kvalita tiež super.

evkaa23
Dnes o 14:09

Su fakt kvalitne tie bodycka, ja som ich par kupila mojej dcere a potom som ich posunula mojej sestre. Teraz ich uz u nas v rodine nosi 3tie babo a stale su pekne a drzia tvar aj velkost.

evkaa23
Dnes o 14:19

Ozaj a nekupuj za plnu cenu, pockaj na vypredaj, vtedy ich vies kupit lacnejsie.

zara1357
Dnes o 14:26

@anonym_autor lindex bol jednoznačne topka v bodyčkách ( mám 2 deti) a neskôr v tých leginkách s jemnym zatepl.. to sme až po 122 kupovali

eva102
Dnes o 14:44

Lindex veci sú fajn ale podľa mňa veľmi porovnateľnú kvalitu má aj F&F (Tesco) 🙂 . Niektoré bodyčka nosil malý dlho ešte aj po tom čo sme menili veľkosti.

anonym_f2dd7d
Dnes o 14:46

Inak v tescu su teraz nove rastuce bodycka a tie su super, porovnatelne s lindex. Tak isto pyzamka s obojstrannym zipsom 🙂

matkahelka
Dnes o 14:51

Oplati, najlepsie body (aj pyzama) na svete. drzia tvar, farby pranim nevyblednu a tym, ze su rastuce, tak su prakticky ako 3-cislo. dieta ich vynosi velmi dlho.a potom ich este zarucene aj predas. nakupuj, ked je -25% pre clenov.

kiwi3
Dnes o 15:07

Posla mňa fakt naj lindex, ešte to tu nikto nespomenul, ale určite najprijemnejsia bavlna, detto pyzamka. Pekne dizajny maju aj Angličania- next, tesco, ale lindex je fakt v tej kvalite bavlny neprekonany

deatea
Dnes o 15:20

Nám lindex nesedel. Mám dve deti, obe ako bábätka guľaté a oblečenie tejto značky im nebolo dobré, všetko tesne, obtiahnuté. Za mňa najlepšie H&M, prežilo to moje deti a ešte aj ďalšie deti z rodiny. Naposledy som z lindex kúpila legíny do škôlky a po jednom dni vyzeraju akoby ich nosil rok

dzejsik
Dnes o 15:36

@anonym_autor mne Lindex body vydrzali 3 deti a este som ich darovala v peknom stave (kde tu zasita minidierka), aj farba drzi, prezili aj pranie v prekarbonate pri odstranovani skvrn … Pepco a Lidl body boli najhorsie co sme mali, urcite potom radsej H&M, Reserved, F&F