icon

Máte skúsenosť s valčekom na pokreslené steny?

17. apr 2026

Skúsenost? Ci blbost ?

Máte skúsenosť s valčekom na  pokreslené steny?
crazy_cat_lady
17. apr 2026

Na mensie flaky/nedostatky fajn, ale treba mat rovnaku farbu, ako je stena, lebo potom ten farebny rozdiel dodt vidno..

anonym_5cc185
17. apr 2026

Používam nano hubky z dmky, na občasne výtvory detí alebo aj iné šmuhy a za mňa je naj.

autor
17. apr 2026

Chvila nepozornosti, nano hubka mi to práveže len rozmazala

chrobak7
17. apr 2026
@anonym_autor

Chvila nepozornosti, nano hubka mi to práveže len rozmazala

@anonym_autor Pekné .... 😲

Treba kúpiť rovnakú farbu, akou ste maľovali - nejaké malé balenie, napr. 1 kg a malý valček. Stenu - to maľované najprv brúsnym papierom zrnitosť cca 200 tie čiary vybrúsiť, aby nepresvitali a potom to lokálne premaľovať.

Alebo rovno kúpiť 2 kg farbu a premaľovať celú stenu. Zvyšok farby si nechať a opravovať umelecké diela.

Farba ťa vyjde lacnejšie, ako ten malý valček.

anonym_a4df19
17. apr 2026
@chrobak7

@anonym_autor Pekné .... 😲

Treba kúpiť rovnakú farbu, akou ste maľovali - nejaké malé balenie, napr. 1 kg a malý valček. Stenu - to maľované najprv brúsnym papierom zrnitosť cca 200 tie čiary vybrúsiť, aby nepresvitali a potom to lokálne premaľovať.

Alebo rovno kúpiť 2 kg farbu a premaľovať celú stenu. Zvyšok farby si nechať a opravovať umelecké diela.

Farba ťa vyjde lacnejšie, ako ten malý valček.

@chrobak7 presne tak som to robila aj ja, s tým rozdielom, že som počkala asi rok, kým ich to prejde. Ušetrila som si nervy. Tým, že mali 1 stenu, nepotrebovali kresliť na ďalšie.

katkazatka
17. apr 2026

Mega drahy valcek teda.

wade
17. apr 2026

Nema to zmysel, bude to iny odtien.. kazda farba (myslim biele) ma iny odtien. Odtien sa meni aj vekom, takze napriklad ak po 2 rokoch pouzijes tu istu, aj tak to bude vidiet.. ale stale to je najlepsie riesenie. Ako pise @chrobak7 - kup male balenie farby, ktoru ste pred tym pouzili a natri to tym. Ak nevies, tak kup nejake male balenie miestno tejto blbosti a normalne to stetcom premaluj akoze do stratena.. bude to vidiet, ale .. je to riesenie za par eur.

wade
17. apr 2026

Ale inak .. aky super business plan, predavat deci farby za 18 eur.

maryskas
17. apr 2026

mala som takyto valcek a bolo to super na male skvrny 🙂 ale kupila som ho asi za 5€... potom som ho dlhsie hladala v eshope a nenasla som ho. Toto je fakt dost drahe.