Používam nano hubky z dmky, na občasne výtvory detí alebo aj iné šmuhy a za mňa je naj.
Chvila nepozornosti, nano hubka mi to práveže len rozmazala
@anonym_autor Pekné .... 😲
Treba kúpiť rovnakú farbu, akou ste maľovali - nejaké malé balenie, napr. 1 kg a malý valček. Stenu - to maľované najprv brúsnym papierom zrnitosť cca 200 tie čiary vybrúsiť, aby nepresvitali a potom to lokálne premaľovať.
Alebo rovno kúpiť 2 kg farbu a premaľovať celú stenu. Zvyšok farby si nechať a opravovať umelecké diela.
Farba ťa vyjde lacnejšie, ako ten malý valček.
@anonym_autor Pekné .... 😲
Farba ťa vyjde lacnejšie, ako ten malý valček.
@chrobak7 presne tak som to robila aj ja, s tým rozdielom, že som počkala asi rok, kým ich to prejde. Ušetrila som si nervy. Tým, že mali 1 stenu, nepotrebovali kresliť na ďalšie.
Nema to zmysel, bude to iny odtien.. kazda farba (myslim biele) ma iny odtien. Odtien sa meni aj vekom, takze napriklad ak po 2 rokoch pouzijes tu istu, aj tak to bude vidiet.. ale stale to je najlepsie riesenie. Ako pise @chrobak7 - kup male balenie farby, ktoru ste pred tym pouzili a natri to tym. Ak nevies, tak kup nejake male balenie miestno tejto blbosti a normalne to stetcom premaluj akoze do stratena.. bude to vidiet, ale .. je to riesenie za par eur.
mala som takyto valcek a bolo to super na male skvrny 🙂 ale kupila som ho asi za 5€... potom som ho dlhsie hladala v eshope a nenasla som ho. Toto je fakt dost drahe.

Na mensie flaky/nedostatky fajn, ale treba mat rovnaku farbu, ako je stena, lebo potom ten farebny rozdiel dodt vidno..