Máte skúsenosti s krabičkovou stravou? Ktorú firmu odporúčate?
Ahoj, chcela by som na mesiac skusit krabickovu stravu, lebo nestíham varit do prace a objednavanie cez wolt ma uz financne nici. Pozerala som krabickuj, zdrave stravovanie, easydiet... Mate niektora reálnu skúsenosť s niečim, kde to jedlo aj naozaj chutí a niesu to len suche kuracie prsia s ryžou dookola? Ktoru firmu odporucate?
@anonym_autor a objednáva program zdravá strava, iba obedy a večere ...
@biba_18 díky za tip..a je predpokladám spokojny, ze mu to aj chuti?
@anonym_autor tak, ako som písala, bavíme sa o rokoch ... 😉
@biba_18 Jaj tak, to potom to ma dokonale overene, prepac, prehliadla som koment. dobre teda, idem skusit ...ak sa da len tyzden, ako pises, to sa oplatí. fakt dakujem za radu
Ak ide o krabickove jedlá a nie striktne na diétu tak môžeš vyskúšať aj https://www.polczfood.sk/ Cenovo prijateľné, výber je tiež dosť široký a + je že sú balené v skle v ktorom potom môžeš napríklad zavariť niečo. Ja osobne keď ich mám veľa tak ich ponúknem v bytovom dome, nech si ich niekto poberie ak potrebuje a ak nikto tak to vyhodim do skla.
ked sa wolt nici, tak len info - ani krabicky nie su lacnejsie. Cena od 20/den. Najlacnejsie mas uvarit si sama
@anonym_autor navarit sa da v pohode za pol hodiny, neverim ze si clovek nenajde cas aspon kazdy druhy den. Aspon 2-3x do tyzdna, zvysok hoci wolt
@anonym_autor navarit sa da v pohode za pol hodiny, neverim ze si clovek nenajde cas aspon kazdy druhy den. Aspon 2-3x do tyzdna, zvysok hoci wolt
@anonym_0cd825 Za pol hodiny? To maximálne špagety s kečupom...
@anonym_0cd825 Za pol hodiny? To maximálne špagety s kečupom...
@tzatzik za pol hodiny mas uvarene vselico. Spagety s kecupom su za 10 minut. Zovretie vody v hrnci nerataj do casu varenia 😉, nad tou vodou fakt nemusis stat a pocitat bublinky. Udusis mrazenu zeleninu na masle, popri tom hodis na panvicu namarinovany stejk a volske oko.
Za pol hodinu ja uvarim aj granatier, staci zemiaky pokrajat na mensie kusky a je to rychlo.
Kopec jedal mas do pol hodiny, moj oblubeny recept:
https://varecha.pravda.sk/recepty/spatzle-so-sa...
Ale samozrejme to nemozu byt tradicne slovenske jedla ala gulase, kapustnice, pirohy a plnene papriky a vyvary, kde si ides vyrabat vlastne cestoviny.
Ja si pri vareni viem zorganizovat tak cas, ze mi to fakt ide od ruky. Cize ano, ja uvarim vela jedal do pol hodiny ale verim, ze mnohi s tym maju problem.
@tzatzik za pol hodiny mas uvarene vselico. Spagety s kecupom su za 10 minut. Zovretie vody v hrnci nerataj do casu varenia 😉, nad tou vodou fakt nemusis stat a pocitat bublinky. Udusis mrazenu zeleninu na masle, popri tom hodis na panvicu namarinovany stejk a volske oko.
Za pol hodinu ja uvarim aj granatier, staci zemiaky pokrajat na mensie kusky a je to rychlo.
Ale samozrejme to nemozu byt tradicne slovenske jedla ala gulase, kapustnice, pirohy a plnene papriky a vyvary, kde si ides vyrabat vlastne cestoviny.
Ja si pri vareni viem zorganizovat tak cas, ze mi to fakt ide od ruky. Cize ano, ja uvarim vela jedal do pol hodiny ale verim, ze mnohi s tym maju problem.
@anonym_0cd825 Tak to závidím 🙂 U mňa každé jedlo urobiť trvá aj dve hodiny.
@anonym_0cd825 Tak to závidím 🙂 U mňa každé jedlo urobiť trvá aj dve hodiny.
@tzatzik jedla ktore pisem nemozu trvat 2 hodiny, jedine ak pocitas k tomu aj nakup surovin. Ja varim 25 rokov, cize mam svoje zlepsovaky a urychlovaky.
@tzatzik jedla ktore pisem nemozu trvat 2 hodiny, jedine ak pocitas k tomu aj nakup surovin. Ja varim 25 rokov, cize mam svoje zlepsovaky a urychlovaky.
@anonym_0cd825 presne tak, ja si tiež ,,varím,, do roboty každý večer, pol hodiny max. Mám metódu jedného hrnca 😄
@anonym_0cd825 mne sa páči že prípravu nepovažuješ za čas trávený varením… lebo ja veru hej… nakrájať kilo zeleniny na 4 porcie na 2 dni dá sakra zabrať…
cestoviny s hubami na smotanovej omáčke ja osobne nepovažujem za vyvážené jedlo. teda k tým spatzlam treba este voľačo zeleninové a aj dajakú bielkovinu…
@anonym_0cd825 No ak varíš z polotovaru, tak sa dá rýchlo. Ale kým ošúpeš, umyješ, nakrájaš všetko tak to potrvá. Ja varím každý druhý deň hodinu/hodinu a pol. Také mirelitové rýchlovky iba sem tam
Kolegyna to mala a pochvalovala si, ze vlastne mala celodennu stravu a nesla vobec do obchodu bez akejkolvek namahy alebo prace. Vsetko jej doviezli, setrila cas. Neusetrila nic financne, pretoze tie krabicky su drahe.
@anonym_0cd825 No ak varíš z polotovaru, tak sa dá rýchlo. Ale kým ošúpeš, umyješ, nakrájaš všetko tak to potrvá. Ja varím každý druhý deň hodinu/hodinu a pol. Také mirelitové rýchlovky iba sem tam
@biba_18 ja pisem o zovreti vody v hrnci, nie o cisteni kila zeleniny. Pisala som udusit mrazenu zeleninu, nie osupeme kilo roznej zeleniny. Zas ma tu nechytaj za slovicka a neprekrucaj. Ja nepisem, ze sa maju ludia zivit cely zivot len rychlovkami, ktore som napisala. Dala som tipy, ako sa to da, ked niekto fakt nestiha. Pracnejsie recepty varime vsetci ked je na to cas.
Ale ved ty asi nevaris porcie pre styroch, ked tvoj muz objednava krabicky, nie?
@sisska96 no jasne, ze nevarime z polotovarov kazdy den, ale ked nie je cas. Ja osobne si kupim radsej raz za cas spatzle ako polotovar ako by som jedla denne donasku alebo aby som mala ostaru s krabickami. Ale kazdy to mame inak. Nech si to kazdy doma nakombinuje ako mu vyhovuje.
@anonym_0cd825 presne tak, ja si tiež ,,varím,, do roboty každý večer, pol hodiny max. Mám metódu jedného hrnca 😄
@evita68 daj prosim aj ty nejake osvedcene tipy na rychle jedla ak mas cas, nech sa inspirujeme.
@anonym_0cd825 mne sa páči že prípravu nepovažuješ za čas trávený varením… lebo ja veru hej… nakrájať kilo zeleniny na 4 porcie na 2 dni dá sakra zabrať…
cestoviny s hubami na smotanovej omáčke ja osobne nepovažujem za vyvážené jedlo. teda k tým spatzlam treba este voľačo zeleninové a aj dajakú bielkovinu…
@biba_18 a ku spetzliam si kludne daj aj inu zeleninu okrem spenatu, ktory tam ide a kludne aj bielkovinu okrem parmezanu, ktory je v recepte, ja nikomu nezakazujem😄😄
@biba_18 ja pisem o zovreti vody v hrnci, nie o cisteni kila zeleniny. Pisala som udusit mrazenu zeleninu, nie osupeme kilo roznej zeleniny. Zas ma tu nechytaj za slovicka a neprekrucaj. Ja nepisem, ze sa maju ludia zivit cely zivot len rychlovkami, ktore som napisala. Dala som tipy, ako sa to da, ked niekto fakt nestiha. Pracnejsie recepty varime vsetci ked je na to cas.
Ale ved ty asi nevaris porcie pre styroch, ked tvoj muz objednava krabicky, nie?
@sisska96 no jasne, ze nevarime z polotovarov kazdy den, ale ked nie je cas. Ja osobne si kupim radsej raz za cas spatzle ako polotovar ako by som jedla denne donasku alebo aby som mala ostaru s krabickami. Ale kazdy to mame inak. Nech si to kazdy doma nakombinuje ako mu vyhovuje.
@anonym_0cd825 varila som. preto objednáva krabičky, lebo som nebola ochotná tolko tráviť v kuchyni…
Ivanka z Jedalnicky odporúčala pred casom krabickovu dietu z Košíc, nepamätám názov. Jedla vyzerali velmi chutne, skus pozriet profil Jedalnicky na fb alebo Instagram.

aké mesto