icon

Máte skúsenosti s krabičkovou diétou?

slnieckosazobud
Dnes o 08:50

Máte niekto skúsenosti s krabičkovou diétou ?

anonym_997489
Dnes o 08:52

ak sa miesto jedla pozeras na prazdne krabicky, moze to fungovat. 🙂

sara07
Dnes o 08:54

ano , ale krabičky si plním sama ,má to vyznam

slnieckosazobud
autor
Dnes o 09:05
@anonym_997489

ak sa miesto jedla pozeras na prazdne krabicky, moze to fungovat. 🙂

@anonym_997489 HaHa…

biba_18
Dnes o 09:13

nerozumiem otázke. lebo áno, máme. a ďalej?

anonym_3c4c82
Dnes o 09:14

Skusenost mam a? Co dalej? Staci ti len ano alebo nie?

anonym_42d332
Dnes o 09:18

Podľa mňa je to dosť drahý výstrelok.. a hneď z niekoľkých dôvodov:
1. cca 500 eur mesačne dať za jedlo - pre jednu osobu a aj to len na pracovné dni (víkendy nevaria)
2. ak máš vkuse jesť to odstáte jedlo, rozmočené ovsené vločky, atď.. tak ver mi, radšej nebudeš jesť nič
3. nefungovalo to - mala som verziu slim, s ktorou sa malo chudnúť 3-5 kg mesačne. Za tri mesiace poctivého dodržiavania som schudla 200 g.. áno, 200 g.. Na Mounjare som schudla za mesiac 6-8 kg a ešte som stále 350 eur v pluse.

marsmykkok
Dnes o 09:28

@slnieckosazobud Má to viac negatív ako pozitív. Za prvé je to drahé, komplet menu okolo 25 eur na deň, to prežerieš mesačne 750 eur čo je bežne rozpočet tak 4 člennej rodiny na mesiac na jedlo nie jedného človeka. Za druhé, kopa listového šalátu, polievky zafarbená voda, nezasýti ťa to. Lepšie urobiť si jedálniček podľa seba, každá diéta je len o tom prijať menej kalórií ako spáliš nie je to jadrová fyzika. Ak by som uvažovala tak keby pracujem niekde 8 hodín na prevádzke tak krabičkový obed nech nemusím chystať si do práce aj obed aj večeru doma potom, ale komplet menu nie.

anonym_997489
Dnes o 09:33

Kolega mal krabickovu dietu, schudol. Ked s nou prestal, zase pribral. Zaver: Nauc sa varit zdravo sama ... Bude to lacnejsie a trvalejsie.

slnieckosazobud
autor
Dnes o 09:42
@biba_18

nerozumiem otázke. lebo áno, máme. a ďalej?

@biba_18 ak nerozumiete tak ignorujte otázku

slnieckosazobud
autor
Dnes o 09:42
@anonym_3c4c82

Skusenost mam a? Co dalej? Staci ti len ano alebo nie?

@anonym_3c4c82 stačí

slnieckosazobud
autor
Dnes o 09:43
@anonym_997489

Kolega mal krabickovu dietu, schudol. Ked s nou prestal, zase pribral. Zaver: Nauc sa varit zdravo sama ... Bude to lacnejsie a trvalejsie.

@anonym_997489 ja som chcela len prvý mesiac ako štart … kvôli režimu a lepšej kontrole nad tym co jem 🙂

anonym_3c4c82
Dnes o 09:46
@slnieckosazobud

@anonym_3c4c82 stačí

@slnieckosazobud ja len pre zauiimavost aku vypovednu hodnotu ano/nie ti to da? Co ak vacsina "ano" odpovedi bude zalozena na negativnej skusenosti? Nerypem len ma to uprimne zaujima.

slnieckosazobud
autor
Dnes o 09:47
@anonym_42d332

Podľa mňa je to dosť drahý výstrelok.. a hneď z niekoľkých dôvodov:
1. cca 500 eur mesačne dať za jedlo - pre jednu osobu a aj to len na pracovné dni (víkendy nevaria)
2. ak máš vkuse jesť to odstáte jedlo, rozmočené ovsené vločky, atď.. tak ver mi, radšej nebudeš jesť nič
3. nefungovalo to - mala som verziu slim, s ktorou sa malo chudnúť 3-5 kg mesačne. Za tri mesiace poctivého dodržiavania som schudla 200 g.. áno, 200 g.. Na Mounjare som schudla za mesiac 6-8 kg a ešte som stále 350 eur v pluse.

@anonym_42d332 pr
@anonym_42d332 mounjaro predpíše obvodný lekár na vyžiadanie ? Ďakujem 🙂

slnieckosazobud
autor
Dnes o 09:55
@anonym_3c4c82

@slnieckosazobud ja len pre zauiimavost aku vypovednu hodnotu ano/nie ti to da? Co ak vacsina "ano" odpovedi bude zalozena na negativnej skusenosti? Nerypem len ma to uprimne zaujima.

@anonym_3c4c82 Chytil si sa slovíčka 😄 Pointa bola, že sa ozvú ľudia, ktorí skúsenosť majú, a môžu napísať viac.

anonym_3c4c82
Dnes o 09:58
@slnieckosazobud

@anonym_3c4c82 Chytil si sa slovíčka 😄 Pointa bola, že sa ozvú ľudia, ktorí skúsenosť majú, a môžu napísať viac.

@slnieckosazobud lenze ja som sa pytala ci ti staci len to alebo nieco viac a ty ze ti staci len to. Nejak pointu menis v priebehu diskusie.

slnieckosazobud
autor
Dnes o 10:05
@anonym_3c4c82

@slnieckosazobud lenze ja som sa pytala ci ti staci len to alebo nieco viac a ty ze ti staci len to. Nejak pointu menis v priebehu diskusie.

@anonym_3c4c82 Myslela som tým, že stačí, keď sa ozve niekto so skúsenosťou a potom môže napísať viac. Tvoja prvá odpoveď pôsobila skôr ako podpichnutie než ako normálna odpoveď . Užby som to veľmi nenaťahovala. Lebo teraz už sa nebavíte o krabičkovej diéte, ale o analýze jednej odpovede.😁

anonym_3c4c82
Dnes o 10:11
@slnieckosazobud

@anonym_3c4c82 Myslela som tým, že stačí, keď sa ozve niekto so skúsenosťou a potom môže napísať viac. Tvoja prvá odpoveď pôsobila skôr ako podpichnutie než ako normálna odpoveď . Užby som to veľmi nenaťahovala. Lebo teraz už sa nebavíte o krabičkovej diéte, ale o analýze jednej odpovede.😁

@slnieckosazobud ved som ti normalne odpovedala mate skusenost s krabickovou dietou? Ano mam. Tak si mozem domysliet, ze sa mozes pytat ake skusenosti, ci pomohla, ci vieme poradit s receptami, tipy ako pripravu ulahcit, poradit s konkretnou firmou od ktorej kupujeme alebo ci doma robime, ake krabicky su najvhodnejsie, na kolko dni si chystame, ci stale nieco ine alebo na viac dni to iste, kolko krabiciek denne ci len ranajky obed a vecera alebo aj pomedzi to nieco male, na kolko kalorii nam to vychadza (vies si urobit neobmedzene)... jednoducho z tej otazky nebolo jasne, co viac napisat. A naozaj sa mi nechce domyslat, co viac ocakavas k odpovedi a uz vobec nemam cas vypisovat sloh kde sa da uplne vsetko zhrnut.

biba_18
Dnes o 10:11
@slnieckosazobud

@biba_18 ak nerozumiete tak ignorujte otázku

@slnieckosazobud tej otázke som porozumela tak ako je položená. máte skúsenosť. áno - máme.
len nedáva zmysel... keby si tak viac rozmýšľala ako reagovala prvou signálnou - bola by si sa dozvedela viac ...

slnieckosazobud
autor
Dnes o 10:13
@biba_18

@slnieckosazobud tej otázke som porozumela tak ako je položená. máte skúsenosť. áno - máme.
len nedáva zmysel... keby si tak viac rozmýšľala ako reagovala prvou signálnou - bola by si sa dozvedela viac ...

@biba_18 v poriadku , pekný deň ☀️

slnieckosazobud
autor
Dnes o 10:15
@biba_18

@biba_18 Rozumiem, čo si tým myslel. Ja som zase nechcela analyzovať každú možnosť, preto som sa spýtala jednoducho. Kto mal skúsenosť, mohol napísať viac 🙂

biba_18
Dnes o 10:18
@slnieckosazobud

@biba_18 Rozumiem, čo si tým myslel. Ja som zase nechcela analyzovať každú možnosť, preto som sa spýtala jednoducho. Kto mal skúsenosť, mohol napísať viac 🙂

@slnieckosazobud prvý mesiac si myslím že nebude dosť, 4 týždne prejdú ako voda. skús na 2 mesiace, postupne si zapisuj gramáže, navnímaj veľkosti
a potom si už budeš variť sama.
skús easy diet. majú dobré programy aj dobré jedlá. naučíš sa veľkosti porcií a aj nejaké inšpirácie získaš ...

slnieckosazobud
autor
Dnes o 10:22
@biba_18

@slnieckosazobud prvý mesiac si myslím že nebude dosť, 4 týždne prejdú ako voda. skús na 2 mesiace, postupne si zapisuj gramáže, navnímaj veľkosti
a potom si už budeš variť sama.
skús easy diet. majú dobré programy aj dobré jedlá. naučíš sa veľkosti porcií a aj nejaké inšpirácie získaš ...

@biba_18 😊Rozmýšľala som práve nad tým, či to brať len ako krátkodobý štart alebo sa cez to naučiť porcie.

michaela329
Dnes o 10:24

Je to dosť drahé, ale na druhej strane to šetrí čas a človek to vie pekne dodržiavať. Daj si však pozor na nastavenia kalórií, čo som videla švagriná mala jednu žilinskú firmu a jej celodenný prídel bol 1200kcal - čo je málo. Ona schudla, jej robilo stres stále na to jedlo myslieť a plánovať.

biba_18
Dnes o 10:26
@slnieckosazobud

@biba_18 😊Rozmýšľala som práve nad tým, či to brať len ako krátkodobý štart alebo sa cez to naučiť porcie.

@slnieckosazobud lepšie keď sa naučíš ... podľa mňa by ti to mohlo pomôcť - ak sa budeš snažiť ...
môj muž to odoberá roky rokúce, ale on si variť nebude a ani nemá problém s peniazmi...

leidin
Dnes o 11:37

Vacsinou nemam problem sa nejak umiernit v strave ale chcela som vyskusat, tak tyzden som dala uz aj ked som vedela, ze to co mi chuti by urobili inym sposobom s ingredienciami, co nejem napr smotana na pirohach a to je proste furt daco co niekam vraj patri a pre mna je to nepochopitelne a to co je zdrave budu same zbytocne malo chutne veci ako cvikla…daju sa najst prijatelnejsie veci no. Tak si robim sama co chcem ako chcem a nemusim stresovat s preberanim.

biba_18
Dnes o 11:40
@leidin

Vacsinou nemam problem sa nejak umiernit v strave ale chcela som vyskusat, tak tyzden som dala uz aj ked som vedela, ze to co mi chuti by urobili inym sposobom s ingredienciami, co nejem napr smotana na pirohach a to je proste furt daco co niekam vraj patri a pre mna je to nepochopitelne a to co je zdrave budu same zbytocne malo chutne veci ako cvikla…daju sa najst prijatelnejsie veci no. Tak si robim sama co chcem ako chcem a nemusim stresovat s preberanim.

@leidin ja napr. cviklu milujem, aj môj muž ju má rád a robím veci s cviklou dosť často 🙂

martinka13
Dnes o 11:42

Áno. Cca 5 mesiacov som mala celodenku. Potom pol roka poldennu stravu. A obedy mám od nich uz 9 rokov. Za mňa super. Na začiatku som potrebovala zhodiť 20 kg po tehotenstve. Podarilo sa.

proste_zuza
Dnes o 11:43

Ak sa mysli krabica zakuskov, tak ano 🙂