icon

Máte skúsenosti s obuvou z Bonprix. Ako sedia veľkosti?

zuzulienocka78
Dnes o 16:55

Ahojte 🙂 Objednávam si odtiaľ oblečenie, obuv som ešte neobjednávala.
Vyhliadla som si tam sandále, neviete, či sedia veľkosti obuvi? Poprípade ak ste odtiaľ už objednávali, kvalitou je ich obuv aká?
Vopred ďakujem 🙂

anonym_82e809
Dnes o 17:01

@zuzulienocka78 obuv je skôr menšia, ak sa rozhoduješ medzi dvoma číslami, aspoň ja čo som objednávala, a kvalitou.. priemer za priemernú cenu 🙂

motylik2559
Dnes o 17:04

@zuzulienocka78 Ahoj, sandale som neobjednavala odtial, ale zimne cizmy. Velkost sice sedela, ale kvalitne moc neboli. Zacala sa odlepovat podrazka. Asi som moc nepomohla, kedze chces sandale...ale tak mozno nejaky pohlad ti to spravi. Ale zas vies, ono zalezi asi aj od paru. Pretoze, aj v obchode mozes narazit zrovna na taky par topanok (sandali), ze su nekvalitnejsie a hned tie vedla by boli ok, ale to clovek nevie🙂

natalka13
Dnes o 17:08

Tam mas kopu predajcov, aj tovar z Temu.
Ako oblecenie aj obuv rozne sedi.

zuzulienocka78
autor
Dnes o 17:10

Hľadám trekingové sandále - nie na turistiku, mala som asi 7 rokov jedny, tuším karrimor značka, len sú drahé, tieto sa na ne podobajú 🙂

lady18
Dnes o 17:36

@zuzulienocka78 mam od nich sice tenisky ale nosím 39 veľkosť, kupila som 39 veľkosť a sedi pekne

larsen
Dnes o 18:35

Niekedy tam nakupujem aj obuv a raz som musela vrátiť a objednať o číslo väčšie. Takže odvtedy objednávam namiesto č. 36... č. 37

heln
Dnes o 18:43

@zuzulienocka78 botasky mi sedeli, sandale boli na dlzku dobre, ale velmi uzke a nedali sa zapnut

andrea_82
Dnes o 18:50
@natalka13

Tam mas kopu predajcov, aj tovar z Temu.
Ako oblecenie aj obuv rozne sedi.

@natalka13 nie, to nie je stranka, kde je vela predajcov. Vsetko oblecenie od nich ma visacku Bonprix. Kvalitovo je to sice rozne, siju im to rozne firmy.
Topanky odtial som mala aj horsie, tomu zodpovedala ale aj cena, a aj take, ktore vydrzali roky. Predavaju napr. aj znacku Sketchers, tie su dobre, ale zase dost drahe.

natalka13
Dnes o 19:23
@andrea_82

@natalka13 nie, to nie je stranka, kde je vela predajcov. Vsetko oblecenie od nich ma visacku Bonprix. Kvalitovo je to sice rozne, siju im to rozne firmy.
Topanky odtial som mala aj horsie, tomu zodpovedala ale aj cena, a aj take, ktore vydrzali roky. Predavaju napr. aj znacku Sketchers, tie su dobre, ale zase dost drahe.

@andrea_82 su tam rovnake oblecenia ako na Temu. Cinan ti usije a da visacku akuldn chces. Je tam turecky cinsky polsky tovar.

ivicatolic
Dnes o 19:24

@zuzulienocka78 drž sa ozaj veľkostnej tabuľky, tak ako píšu, dĺžka chodidla, ak máš presne, môžeš väčšiu, určite pri sandáloch

ivicatolic
Dnes o 19:25
@zuzulienocka78

Hľadám trekingové sandále - nie na turistiku, mala som asi 7 rokov jedny, tuším karrimor značka, len sú drahé, tieto sa na ne podobajú 🙂

@zuzulienocka78 ktoré sú to?

bielasovicka
Dnes o 19:41

@zuzulienocka78 mn odtiaľ sedí vždy číslo, aj s kvalitou som spokojná.

galanta
Dnes o 19:48

@zuzulienocka78 každé inak...prečítajte si recenzie pod topánkami