icon

Máte skúsenosti so škrupinovými kuframi z TEMU?

10. aug 2026

Kupovali ste cestovne skrupinove kufre z TEMU? Spokojnost? Ake konkretne? Dakujem.

sissy27
10. aug 2026

@anonym_autor skúsenosť nemám - ale čisto zo zvedavosti, koľko tam stoja? Nebude jednoduchšie a cenovo porovnateľné ísť niekam do aktionu, tedi, miestneho číňaku, na trh a kúpiť ich rovno tam a aj vidieť čo kupuješ? Veď už aj tieto lowcostové predajne ponúkajú kufre.

sisska96
10. aug 2026
@sissy27

@anonym_autor skúsenosť nemám - ale čisto zo zvedavosti, koľko tam stoja? Nebude jednoduchšie a cenovo porovnateľné ísť niekam do aktionu, tedi, miestneho číňaku, na trh a kúpiť ich rovno tam a aj vidieť čo kupuješ? Veď už aj tieto lowcostové predajne ponúkajú kufre.

@sissy27 Presne ja som si kúpila veľký u činana za 28 eur a drží

anonym_4f5385
10. aug 2026

Ja sim si kedysi kúpila od Číňanov zo 2 a neskutočne smrdeli, kolieska sa hneď vydrali a ťahať ich za sebou bola od začiatku výzva. Radšej si doplatím a idú ľahúčko.

autor
10. aug 2026

Mam tam prachy z vratenych tovarov a rozmyslam na co to minut. Kufor by som potrebovala.

anonym_015de1
10. aug 2026
@anonym_autor

Mam tam prachy z vratenych tovarov a rozmyslam na co to minut. Kufor by som potrebovala.

@anonym_autor čiže miesto nepoužiteľných haraburda chceš ďalšiu nepoužitelnú harabudru

autor
10. aug 2026
@anonym_015de1

@anonym_autor čiže miesto nepoužiteľných haraburda chceš ďalšiu nepoužitelnú harabudru

@anonym_015de1 a u cinanov tie kufre myslis, ze su odkial? Od Armaniho? A preco sa pytam asi? No ked uz smw pri tom - stale to viem vratit a prachy si nechat poslat na ucet. Ale vdaka za prinosny komentar.