Máte skúsenosti so sušičkou Beko?
Prosim, chcem sa nieco opytat. Vdaka
Áno mám dva roky, a nechápem prečo som si ju nekúpila už roky dozadu, uzastná vec
Tiež mám beko ale starší model kupovaný v 2019. A chvalabohu fičí stále takmer denne..
Máme presne túto, od apríla a som spokojná.
@nat_s a ako sa davaju programy? Davam vesiak a bablna veci tak akurad nie malo aji vela priste isto nie olna susicka a mam dojem, ze po 2,5h je pradlo vlhke nechapem
@anonym_autor mas aj vlnené gule do sušičky? Tie by mali pomáhať k lepšiemu suseniu. Mimo uteráky a plienky dávam 90% veci na program mix a vešiak a vacsinou skončí skor, ako bolo pisane a vsetko suché. Pracku mame kapacitne trochu menšiu ako sušička, nalozena je max do polovice.
@nat_s aha ok dakujem a nie nemam vlnene gule . A este na akymprogram davas uteraky bavlna?
@anonym_autor ja mam tiež Beko, ale starší model. Davam všetko na mix, suché do skrine. Všetko je suché, iba pri rifliach alebo teplákoch je vlhké vrecko, alebo guma na pase
@rachel36a supee vdaka mix som este nezapinala skusim
@anonym_autor baby no ja neviem vybrala som detske veci ani nie pol pracky mix program a oni su este jemne vlhke. Proste nieje to ta suchost aka ma byt neviem ci robim ja nieco zle? A v nadobke nieje ziadna voda na vyliatie
@anonym_autor vyskúšaj tie vlnene gule (my máme tieto https://www.nay.sk/vlnene-gule-do-susicky-eta-6... ) pripadne skus nastaviť vyššiu vlhkosť, ale je to zvláštne, ak nic nikdy nevysuši by som zvazila reklamáciu 🤷🏻♀️
@anonym_autor no niečo nie je dobre keď v nadobke nemáš vodu
@nat_s a kde sa to prosim nastavuje
@anonym_autor no niečo nie je dobre keď v nadobke nemáš vodu
@rachel36a 😟
@anonym_autor vyššie sušenie som myslela, tým vešiakom, napriklad vesiak+ a sleduj ci je nejaky rozdiel. K tej vode v nadobke mi napadlo ci ju nahodou nemáte pripojenu rovno na odpad, vtedy by tam nebola (to len keby nahodou 😅)
@nat_s nie iba je wolne stojaca ta susicka je knej aj akasi tribicka zabalena ale tak to sme nilde neinstalovali z papierov som nevyvitala nic extra

@anonym_autor