icon

Máte skúsenosti so sušičkou Beko?

23. sep 2026

Prosim, chcem sa nieco opytat. Vdaka

autor
•
23. sep 2026

@anonym_autor

michaela329
•
23. sep 2026

Mám starší model, kúpený ešte v 2018 - čo potrebuješ vedieť.

zuzubb007
•
23. sep 2026

Áno mám dva roky, a nechápem prečo som si ju nekúpila už roky dozadu, uzastná vec

sandra49
•
23. sep 2026

Tiež mám beko ale starší model kupovaný v 2019. A chvalabohu fičí stále takmer denne..

nat_s
•
23. sep 2026

Máme presne túto, od apríla a som spokojná.

autor
•
23. sep 2026
@nat_s

Máme presne túto, od apríla a som spokojná.

@nat_s a ako sa davaju programy? Davam vesiak a bablna veci tak akurad nie malo aji vela priste isto nie olna susicka a mam dojem, ze po 2,5h je pradlo vlhke nechapem

nat_s
•
23. sep 2026
@anonym_autor

@nat_s a ako sa davaju programy? Davam vesiak a bablna veci tak akurad nie malo aji vela priste isto nie olna susicka a mam dojem, ze po 2,5h je pradlo vlhke nechapem

@anonym_autor mas aj vlnené gule do sušičky? Tie by mali pomáhať k lepšiemu suseniu. Mimo uteráky a plienky dávam 90% veci na program mix a vešiak a vacsinou skončí skor, ako bolo pisane a vsetko suché. Pracku mame kapacitne trochu menšiu ako sušička, nalozena je max do polovice.

autor
•
23. sep 2026
@nat_s

@anonym_autor mas aj vlnené gule do sušičky? Tie by mali pomáhať k lepšiemu suseniu. Mimo uteráky a plienky dávam 90% veci na program mix a vešiak a vacsinou skončí skor, ako bolo pisane a vsetko suché. Pracku mame kapacitne trochu menšiu ako sušička, nalozena je max do polovice.

@nat_s aha ok dakujem a nie nemam vlnene gule . A este na akymprogram davas uteraky bavlna?

rachel36a
•
23. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja mam tiež Beko, ale starší model. Davam všetko na mix, suché do skrine. Všetko je suché, iba pri rifliach alebo teplákoch je vlhké vrecko, alebo guma na pase

autor
•
24. sep 2026
@rachel36a

@anonym_autor ja mam tiež Beko, ale starší model. Davam všetko na mix, suché do skrine. Všetko je suché, iba pri rifliach alebo teplákoch je vlhké vrecko, alebo guma na pase

@rachel36a supee vdaka mix som este nezapinala skusim

nat_s
•
24. sep 2026
@anonym_autor

@nat_s aha ok dakujem a nie nemam vlnene gule . A este na akymprogram davas uteraky bavlna?

@anonym_autor ano, bavlna. A rifle/nohavice davam na dziny a nebývajú ani vrecka vlhké.

alenka58
•
24. sep 2026

všetko dávam na mix a všetko je suché

autor
•
24. sep 2026

@anonym_autor baby no ja neviem vybrala som detske veci ani nie pol pracky mix program a oni su este jemne vlhke. Proste nieje to ta suchost aka ma byt neviem ci robim ja nieco zle? A v nadobke nieje ziadna voda na vyliatie

nat_s
•
24. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor baby no ja neviem vybrala som detske veci ani nie pol pracky mix program a oni su este jemne vlhke. Proste nieje to ta suchost aka ma byt neviem ci robim ja nieco zle? A v nadobke nieje ziadna voda na vyliatie

@anonym_autor vyskúšaj tie vlnene gule (my máme tieto https://www.nay.sk/vlnene-gule-do-susicky-eta-6... ) pripadne skus nastaviť vyššiu vlhkosť, ale je to zvláštne, ak nic nikdy nevysuši by som zvazila reklamáciu 🤷🏻‍♀️

rachel36a
•
24. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no niečo nie je dobre keď v nadobke nemáš vodu

autor
•
24. sep 2026
@nat_s

@anonym_autor vyskúšaj tie vlnene gule (my máme tieto https://www.nay.sk/vlnene-gule-do-susicky-eta-6... ) pripadne skus nastaviť vyššiu vlhkosť, ale je to zvláštne, ak nic nikdy nevysuši by som zvazila reklamáciu 🤷🏻‍♀️

@nat_s a kde sa to prosim nastavuje

autor
•
24. sep 2026
@rachel36a

@anonym_autor no niečo nie je dobre keď v nadobke nemáš vodu

@rachel36a 😟

nat_s
•
24. sep 2026
@anonym_autor

@nat_s a kde sa to prosim nastavuje

@anonym_autor vyššie sušenie som myslela, tým vešiakom, napriklad vesiak+ a sleduj ci je nejaky rozdiel. K tej vode v nadobke mi napadlo ci ju nahodou nemáte pripojenu rovno na odpad, vtedy by tam nebola (to len keby nahodou 😅)

autor
•
24. sep 2026
@nat_s

@anonym_autor vyššie sušenie som myslela, tým vešiakom, napriklad vesiak+ a sleduj ci je nejaky rozdiel. K tej vode v nadobke mi napadlo ci ju nahodou nemáte pripojenu rovno na odpad, vtedy by tam nebola (to len keby nahodou 😅)

@nat_s nie iba je wolne stojaca ta susicka je knej aj akasi tribicka zabalena ale tak to sme nilde neinstalovali z papierov som nevyvitala nic extra