icon

Môžem v Kauflande aktivovať kupón pri pokladni?

Dnes o 16:05

pri pokladni som zistila ze nakup mam nad 50 eur a na tuto sumu som mala v appke kupon. nemala som ho aktivovany lebo som necakala ze sa nad 50 dostanem
predavacka mi povedala ze uz je neskoro a musela by cely nakup stornovat a nahodit znova. fakt sa to neda aktivovat este pred platenim a len znovu nacitat kartu?

parvinka0001
•
Dnes o 16:11

Ja pozerám až pri pokladni samoobslužnej kupóny a vtedy aktivujem keď tam niečo mám stoho čo je v apke .

anonym_088f83
•
Dnes o 16:18

@anonym_autor dá sa to, ja si bežne vezmem skener, urobim nakup a pocas nakupu aktivujem kupony, pri pokladni nacitam kartu ešte raz a kupony odrata

anonym_b9098a
•

musíš aktivovať predtým ako začne blokovať, ináč sa to nedá

anonym_5900c1
•

@anonym_autor Ak si si už medzi tým pípla kartu, tak nie, nedá sa ju pípnuť 2x na jeden nákup... so skenerom neviem, ale pri pokladni sme to tiež už takto mali

autor
•
Dnes o 17:18
@anonym_088f83

@anonym_autor dá sa to, ja si bežne vezmem skener, urobim nakup a pocas nakupu aktivujem kupony, pri pokladni nacitam kartu ešte raz a kupony odrata

@anonym_088f83 Vidíš, že tri kočky píšu, že sa to nedá :-/ Bola som ale pri pokladníčke, tak tam som moc nevedela vymyslieť, keď mi povedala, že sa to nedá.

kubkovan
•
Dnes o 17:52

My síce chodíme na samoobslužné, ale kým manžel blokuje, tak ja pozerám ešte kupóny a zatiaľ vždy zobralo. No je pravda, že kartu dávame až na konci.

rachel36a
•
Dnes o 18:01

Jasne ze sa to da, len musíš znovu pipnit kartu. Inak ale nie je problém si ten kupón aktivovat vopred, a keď nebudeš mať taky nákup, tak si ho potom deaktivovať.

autor
•
Dnes o 18:04
@rachel36a

Jasne ze sa to da, len musíš znovu pipnit kartu. Inak ale nie je problém si ten kupón aktivovat vopred, a keď nebudeš mať taky nákup, tak si ho potom deaktivovať.

@rachel36a nechcela som stresovať pri pokladni, bola tam rada :-/ ale tak budem vedieť. ale predavačka povedala, že sa to nedá :-/

marta83
•
Dnes o 18:12
@anonym_autor

@anonym_088f83 Vidíš, že tri kočky píšu, že sa to nedá :-/ Bola som ale pri pokladníčke, tak tam som moc nevedela vymyslieť, keď mi povedala, že sa to nedá.

@anonym_autor pokiaľ nákup nebol zaplatený, iba nablokovany vždy sa dá dať dodatočné karta, pokiaľ už bol zaplatený aj vtedy je možnosť cez vrátenie cez informácie, nanovo nablokovat, keď sa chce vždy sa dá, viem to určite pracujem tam

rachel36a
•
Dnes o 18:47
@anonym_autor

@rachel36a nechcela som stresovať pri pokladni, bola tam rada :-/ ale tak budem vedieť. ale predavačka povedala, že sa to nedá :-/

@anonym_autor ja som minule si zabudla aktivovat, sam predavač mi povedal, že si mám aktivovat kupón a znova pipnúť kartu...a išlo to

anonym_088f83
•
Dnes o 19:08
@anonym_autor

@anonym_autor aj mne to povedala sama predavačka, ale bolo to na samoobsluznej a so skenerom. Na klasickej pokladni neviem ako to je

ihned13
•
Dnes o 20:43

Dá sa to, ak si dala "" xtra card, a na konci zistíš že nákup je nad 50e, normálne si treba aktivovať kupón pri kase, a na konci keď doblokuje znovu cvakni kartu, dá sa to, ak ti povie pokladnička že sa nedá tak ja ti hovorím že sa to dá! Robím na kase a bežné to tak robím, ešte keď vidím že veľa platia sa opýtam či nemali nejaký kupn na zľavu že si môžu ešte aktivovať. Ešte raz potvrdzujem že sa to dá! A ak ti budú tvrdiť opak tak nemajú pravdu, lebo sa to dá !!!