icon

Odporučte najlepšie menštruačné vložky s naturálnym zložením

elissnicol1333
Dnes o 12:36

Potrebovala by som poradiť ohľadom menštruačných vložiek. Chcela by som nejaké menštruačné vložky s naturálnym zložením bez parfémov a podobne, ale zároveň aby boli pohodlné na nosenie(mám stredne silnú menštruáciu). Počula som že always vložky obsahujú nejaké plasty, ktoré niesú veľmi vhodné na tam dole, bola by som rada ak by niekto poradil ktoré Vám vyhovovali.

anonym_557fe4
•
Dnes o 12:51

Always používam odkedy mam menštruáciu. Som spokojná

anonym_f81e61
•
Dnes o 12:58

Always mi nesedia, su aspon podla menej priedusne a ked ich pouzivam, mam stale mykozu. Pouzivam Naturella alebo Jessa a sedia mi viac.

domkakvet
•
Dnes o 13:01

@elissnicol1333 na kazdom obale je znazornene, ci su parfumovane, alebo nie.

anonym_e64007
•
Dnes o 13:15

Používam z DM ich značku a obmieňam podľa aktuálnej potreby.

anonym_ad1668
•
Dnes o 13:39

@elissnicol1333 z Alwaysok sa parí riť 🤭 Skús Libresse, sú také buničinové, bez plastu a vône

julish
•
Dnes o 13:40

@elissnicol1333 zacni s menstruacnymi gatkami a pochopis, co je pohodlnost

liusa82
•
Dnes o 13:51

volakedy boli always akoby plastové tie s kanálikmi.A tie aj dobre sali ale tieto nové od nich by ti mali sadnuť.Lebo ich pomenili už to nie je tá umelina čo más na mysli ale sú jemne no ale figu zas sajú.Ale keď spomínaš, že ms nemáš silnú aj by sa ti hodili napr tie č 1 tak vyskúšaj.Ja som mala always rada volakedy keď menili na gél ale teraz sú mi už prakticky k ničomu jedine na konci ms

esther100
•
Dnes o 13:58
@julish

@elissnicol1333 zacni s menstruacnymi gatkami a pochopis, co je pohodlnost

@julish ja ich asi budem musieť vyskúšať, lebo ja nechápem čo na tom všetky vidia.mne to príde také ...špinavé?mávaš silný menzes?Akú značku používaš?

akinom0077
•
Dnes o 14:16

@elissnicol1333 Ja mam velmi rada anionove vlozky od Gentle days. Vsetky co su prirodne, bavlnene a podobne su neprijemne a pretekaju detto tampony.
Ja striedam snuggs nohavicky s ob tamponami a vlozkami hentle days denne a intimky nocne od always sensitive vzdy mam doma 4 druhy tamponov 2 druhy intimiek 2 druhy vloziek plus nocne.

akinom0077
•
Dnes o 14:17
@anonym_f81e61

Always mi nesedia, su aspon podla menej priedusne a ked ich pouzivam, mam stale mykozu. Pouzivam Naturella alebo Jessa a sedia mi viac.

@anonym_f81e61 naturella su parfemovane niecim napustane mne vadia

akinom0077
•
Dnes o 14:18
@anonym_e64007

Používam z DM ich značku a obmieňam podľa aktuálnej potreby.

@anonym_e64007 dm jessa su fajn ale lridelka nedrzia nie su flexibilne len always ma flexibilne kridelka

anonym_8b991c
•
Dnes o 15:20

Mne vyhovuju Naturella, Bella a Jessa. Zlozenie nepozeram tak neviem, ci splnuju tvoje poziadavky ale po Always a este jednych z potravin Kraj na znacku si nespomeniem som dostala alergicku reakciu po tych 3 uplne v pohode.

letfenixa
•
Dnes o 15:21

Biointima.

anonym_e64007
•
Dnes o 15:37
@akinom0077

@anonym_e64007 dm jessa su fajn ale lridelka nedrzia nie su flexibilne len always ma flexibilne kridelka

@akinom0077 Neviem, čo majú byť flexibilné krídelká. Minule som mala také, čo mali krídelká kade-tade. Za mňa super.

julish
•
Dnes o 15:52
@esther100

@julish ja ich asi budem musieť vyskúšať, lebo ja nechápem čo na tom všetky vidia.mne to príde také ...špinavé?mávaš silný menzes?Akú značku používaš?

@esther100 mam ich viacero druhov, na 2.-3. den menstruacie si obcas pridam aj tampon. Ziadne mykozy, ziadne problemy, ziaden odpad

amel
•
Dnes o 17:03

Ja odporúčam anionove.
Su skvele,maju veľkosti 1-5. Su drahsie,no stoja za to.

anonym_907134
•
Dnes o 17:39
@liusa82

volakedy boli always akoby plastové tie s kanálikmi.A tie aj dobre sali ale tieto nové od nich by ti mali sadnuť.Lebo ich pomenili už to nie je tá umelina čo más na mysli ale sú jemne no ale figu zas sajú.Ale keď spomínaš, že ms nemáš silnú aj by sa ti hodili napr tie č 1 tak vyskúšaj.Ja som mala always rada volakedy keď menili na gél ale teraz sú mi už prakticky k ničomu jedine na konci ms

@liusa82 mam ten isty problem, nasla si prosim ta adekvatnu nahradu za tie alwaysky?

anonym_84761d
•
Dnes o 17:52
@liusa82

Presne. Všetko sa mení a vždy bohužiaľ k horšiemu. Tiež ma teraz tá "obnova" alwaysiek nahnevala.... Akoby existovali len ženy so slabou menštruáciou. A čo tie druhé ? 😪
@liusa82

liusa82
•
Dnes o 19:12
@anonym_84761d

Presne. Všetko sa mení a vždy bohužiaľ k horšiemu. Tiež ma teraz tá "obnova" alwaysiek nahnevala.... Akoby existovali len ženy so slabou menštruáciou. A čo tie druhé ? 😪
@liusa82

@anonym_907134 nenašla kupujem Naturella tie čo sú určené na noc tak to nosim aj cez deň a už keď sú slabšie tak dávam always platinum vtedy mi stačia tak ku koncu
@anonym_84761d no presne ja sa tak rehocem, keď dávajú reklamu na tieto vynovené alwaysky že zvládnú aj velké prívaly no jasné bejvavalo volakedy😥 tak preto ich teraz nosim až tak na tretí deň vtedy to zvládnu ale na prvy druhý ani náhodou

zuzana2910
•
Dnes o 19:50
@liusa82

@anonym_907134 nenašla kupujem Naturella tie čo sú určené na noc tak to nosim aj cez deň a už keď sú slabšie tak dávam always platinum vtedy mi stačia tak ku koncu
@anonym_84761d no presne ja sa tak rehocem, keď dávajú reklamu na tieto vynovené alwaysky že zvládnú aj velké prívaly no jasné bejvavalo volakedy😥 tak preto ich teraz nosim až tak na tretí deň vtedy to zvládnu ale na prvy druhý ani náhodou

@liusa82 všimla som si, no minulý týždeň som ešte staré always objavila v potravinách. Hneď som kúpila viac balení. Je to veľký rozdiel tie nové - k horšiemu.