Odporučte slúchadlá proti hluku vhodné pre autistov

Dnes o 17:16

Dobrý večer prajem, mám 26 rokov a diagnostikovanú PAS (Aspergerov syndróm). Na dnešnom sedení mi psychologička odporučila, aby som si zadovážil slúchadlá proti hluku. Na internete som našiel, že viacerí používajú slúchadlá Alpine Muffy, avšak, podľa popisu, sú určené len pre deti a tínedžerov. Má, prosím, niekto skúsenosť, že tieto slúchadlá používal aj dospelý autista a sedeli mu? Prípadne, vedeli by ste mi odporučiť iné slúchadlá proti hluku?
Vopred ďakujem za odpoveď.

aalt
Dnes o 17:31

Dcerka ich ma. Skusal som ich aj teraz a teda pre dospeleho su len tak akurat. Ak nemas velku hlavu, tak mozno sadnu, ale neviem posudit na dlhsie nosenie. Pre dospelych uz kupis rozne, tam je vyber vacsi, aj ked ano, niektore su mozno zbytocne robustne. Su aj aktivne, ktore aktivne tlmia zvuky, tam uz nepocut fakt nic.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Dnes o 18:05
@aalt

@aalt Ďakujem Vám za radu. Vedeli by ste mi, prosím, poradiť nejakú konkrétnu značku/značky. Potreboval by hlavne také, pri ktorých nepočuť úplne nič.

aalt
Dnes o 18:05
Odpoveď bola zmazaná

@ratlik26 s tym skusenost nemam, ale teda skor by som vyberal pre dospelych. Co som teraz nieco narychlo ... napr. 3M vyzeraju fajn. Inac aj niektore muslive sluchadla maju slusny tlmiaci ucinok a da sa pustit aj hudba. To ale neviem ci je vhodne.

anonym_9d4831
Dnes o 18:58

pozri si na alza maju rozne protihlukove treba vyskusat co ti bude stacit, neodporucam take ktore UPLNE tlmia hluk, nakolko v zivote okolo seba potrebujes vnimat zvuky (min. kvoli bezpecnosti), syn pouziva bezdrotove protihlukove a vyhovuju mu najviac lebo ich pouziva bezne a nie je vidiet ze ich ma na hlave - je uz dospely. mne napr. sluchadla vobec nevyhovuju, tak sa ucim regulovat sa inym sposobom

duracelka13
Dnes o 19:34

Pre dospelých sú vhodné Alpine Defender, sú oveľa väčšie ako tie detské Muffy či akékoľvek protihlukové slúchadlá aké používajú stavebníci alebo potom existujú také štuplové Loop , ale sú drahšie.

anonym_784d3b
Dnes o 20:36