icon

Oplatí sa investovať do slúchadiel s potlačením hluku do lietadla?

Dnes o 08:37

O chvíľu letíme na dlhší let a rozmýšľam, či sa oplatí investovať do slúchadiel s aktívnym potlačením hluku. Nikdy som ich nemala, tak neviem, či je ten rozdiel naozaj taký výrazný, alebo sú to skôr dobre urobené reklamy.
Ak ste ich v lietadle používali, boli ste s nimi spokojní? Ocenili ste ich aj mimo cestovania?

stellarstar
Dnes o 08:41

Ja ked som mala menšie auto som musela kv tlaku na diaľnici používať také štuple do ucha, obyčajné z shein za par eur a vždy pomohli

martinmmartin
Dnes o 08:41

Aktivne sluchadla su fakt dobre, do
lietadla a vsade ideal, zvyknea si na ne velmi rychlo a ine do ruky nezoberes

sissy27
Dnes o 08:54

@anonym_autor ak ich chces na jeden let, tak na to by som sa asi vykaslala. Ja ich vyuzivam okrem lietadla aj v praci a pri sporte a je to naozaj vyborna investicia. Mam jbl, ak ti to pomoze v rozhodovani.

autor
Dnes o 08:56
@sissy27

@anonym_autor ak ich chces na jeden let, tak na to by som sa asi vykaslala. Ja ich vyuzivam okrem lietadla aj v praci a pri sporte a je to naozaj vyborna investicia. Mam jbl, ak ti to pomoze v rozhodovani.

@sissy27 Super, presne to zisťujem - konkrétnu značku, s ktorou sú ľudia reálne spokojní.

minenkaa
Dnes o 08:58

Ako je to rozdiel ,ale zas nie každému to vyhovuje ,ja napríklad musím mať pustenú hudbu ,muz staci že ma slúchadla na ušiach a len tlmia okolitý zvuk
Ja mám tieto https://www.amazon.de/Bowers-Wilkins-kabellose-...

A muz zas tieto https://www.backmarket.de/de-de/p/bowers-wilkin...

sara07
Dnes o 09:31

ja si dávam sluchadla s potlačením hluku aj ked idem v mhd aby som nepočula okolie a nemusela mi hudba piect do uši ,

sissy27
Dnes o 09:46
@anonym_autor

@sissy27 Super, presne to zisťujem - konkrétnu značku, s ktorou sú ľudia reálne spokojní.

@anonym_autor este teda ja mam klasicke cez hlavu, tie male co si len strcis do ucha, mne nepasuju ziadne, vadia mi. Dcera ma aj aj, tiez vyuziva (male ma sony a velke jbl).

biba_18
Dnes o 09:51

ako dlho budeš letieť? kde ešte budeš tieto slúchadlá používať? v lietadle potlačenie hluku nepotrebujem, najviac to oceňujem v mhd. na ulici potlačenie vypínam… mám airpods

martinka13
Dnes o 10:38

Áno. Využívam najmä v lietadle. Let je pre mňa menej stresujúci, keď nepočujem hluk

anonym_75b61b
Dnes o 13:04

@anonym_autor
Co je dlhsi let ? Lebo v kazdej polonormalnej aerolinke davaju sluchatka na pozeranie filmov

veselo_neveselo
Dnes o 16:50
@anonym_75b61b

@anonym_autor
Co je dlhsi let ? Lebo v kazdej polonormalnej aerolinke davaju sluchatka na pozeranie filmov

@anonym_75b61b tie linkove sluchatka su aj tak naprd (ak sa nebavime o fakt dobrych linkach, co sa zrejme nebavime, lebo potom by sa autorka nepytala ci ma do nich "investovat" ale by si nejake rovno kupila), tak je vzdy lepsie mat vlastne.

@anonym_autor Rozdiel to je, ale ked nie si nejak citliva na zvuky, tak to mozno ani nepotrebujes. Uz si niekedy letela? Lebo aby si potom pol letu nestravila davanim sluchatok z usi dole/von, ked pojde okolo letuska, alebo sa bude nieco diat, akebo budes chcet pocut co hovori kapitan, alebo debatovat o diani so spolucestujucim...

Ale.ked pouzivas sluchatka aj mimo tohto, tak je to fajn funkcia.