Oplatí sa investovať do slúchadiel s potlačením hluku do lietadla?
O chvíľu letíme na dlhší let a rozmýšľam, či sa oplatí investovať do slúchadiel s aktívnym potlačením hluku. Nikdy som ich nemala, tak neviem, či je ten rozdiel naozaj taký výrazný, alebo sú to skôr dobre urobené reklamy.
Ak ste ich v lietadle používali, boli ste s nimi spokojní? Ocenili ste ich aj mimo cestovania?
Aktivne sluchadla su fakt dobre, do
lietadla a vsade ideal, zvyknea si na ne velmi rychlo a ine do ruky nezoberes
@anonym_autor ak ich chces na jeden let, tak na to by som sa asi vykaslala. Ja ich vyuzivam okrem lietadla aj v praci a pri sporte a je to naozaj vyborna investicia. Mam jbl, ak ti to pomoze v rozhodovani.
@anonym_autor ak ich chces na jeden let, tak na to by som sa asi vykaslala. Ja ich vyuzivam okrem lietadla aj v praci a pri sporte a je to naozaj vyborna investicia. Mam jbl, ak ti to pomoze v rozhodovani.
@sissy27 Super, presne to zisťujem - konkrétnu značku, s ktorou sú ľudia reálne spokojní.
Ako je to rozdiel ,ale zas nie každému to vyhovuje ,ja napríklad musím mať pustenú hudbu ,muz staci že ma slúchadla na ušiach a len tlmia okolitý zvuk
Ja mám tieto https://www.amazon.de/Bowers-Wilkins-kabellose-...
A muz zas tieto https://www.backmarket.de/de-de/p/bowers-wilkin...
ja si dávam sluchadla s potlačením hluku aj ked idem v mhd aby som nepočula okolie a nemusela mi hudba piect do uši ,
ako dlho budeš letieť? kde ešte budeš tieto slúchadlá používať? v lietadle potlačenie hluku nepotrebujem, najviac to oceňujem v mhd. na ulici potlačenie vypínam… mám airpods
Áno. Využívam najmä v lietadle. Let je pre mňa menej stresujúci, keď nepočujem hluk
@anonym_autor
Co je dlhsi let ? Lebo v kazdej polonormalnej aerolinke davaju sluchatka na pozeranie filmov
@anonym_autor
Co je dlhsi let ? Lebo v kazdej polonormalnej aerolinke davaju sluchatka na pozeranie filmov
@anonym_75b61b tie linkove sluchatka su aj tak naprd (ak sa nebavime o fakt dobrych linkach, co sa zrejme nebavime, lebo potom by sa autorka nepytala ci ma do nich "investovat" ale by si nejake rovno kupila), tak je vzdy lepsie mat vlastne.
@anonym_autor Rozdiel to je, ale ked nie si nejak citliva na zvuky, tak to mozno ani nepotrebujes. Uz si niekedy letela? Lebo aby si potom pol letu nestravila davanim sluchatok z usi dole/von, ked pojde okolo letuska, alebo sa bude nieco diat, akebo budes chcet pocut co hovori kapitan, alebo debatovat o diani so spolucestujucim...
Ale.ked pouzivas sluchatka aj mimo tohto, tak je to fajn funkcia.

Ja ked som mala menšie auto som musela kv tlaku na diaľnici používať také štuple do ucha, obyčajné z shein za par eur a vždy pomohli