Oplatí sa investovať do drahšieho vysávača?
Ahojte,
rozmýšľam nad kúpou tyčového vysávača a najviac ma láka Dyson V11. Lenže keď vidím cenu, neviem sa zbaviť pocitu, že za tie peniaze by som mala aj dva iné vysávače.
Máte ho niekto? Oplatí sa investovať?
Máme poschodový dom.
@anonym_autor no tycovy vysávač do domu ako hlavný vysávač určite nie ,ale zas nemusis chodiť do fitka
tyčové vysávače nikdy nepovysávajú ako tie šnúrové 😏 mne sa môj upcháva a musím meniť filter 2x počas vysávania, o tom, že nedovysávam celý byt ani písať nebudem 😂 vysávam na 2x, najprv hlavné ťahy a potom po nabití zvyšok. mám philips, neviem ktorý presne, ale aj s mopom ( ten nepoužívam), výdrž baterky sľubujú 80 minút, keby aj toľko vydržal, ale onob to vydrží pri minimálnom výkone. do malého bytu ok, ale do veľkého nedajbože domu, ani náhodou 😀
Mám V12 a som veľmi spokojná. Klasický používam len výnimočne. Baterka vydrží dosť dlho a to čo vysaje je neskutočne. Má svetielko, takže vidno všetko. Na Eco programe vydrží 60minut, čo mi parádne stačí, ale koberce skoro žiadne. Tiež som váhala kvôli cene, no neľutujem. Predtým som mala xiaomi, to sa nedá porovnať.
@anonym_autor máme v11 a dokupili sme si z aliexpresu časť na vysávanie podláh aj so svetlom a je to super ale nekupuj dyson z originál stránky ale z alzy alebo nejakého slovenského obchodu lebo majú problém s komunikáciou
Neviem síce kolko stojí
Ale hej,je to len doplnkove vysávanie, takže ty sa rozhodni kolko chces investovať
Mňa stal 200 a je fajn i ked to uz bolo na mňa veľa
No len kvôli tomu, že mam malé dieťa,tak len vyberiem rychlo a prebehnem
My mame Dyson 15 rokov, normálne snurovy,je perfektný,funguje bezchybne,uz vtedy bol drahý ale vôbec neľutujem

Pripnem sa, tiež nad ním rozmýšľam. Aj my máme poschodový dom ale je mi ľúto dať toľko peňazí za vysávač. Momentálne mám klasický sencor, tycovy bosch a robota Xiaomi. Najviac používam klasicky lebo mi príde najlepší