icon

Oplatí sa kupovať drahšie uteráky pre ich kvalitu?

Dnes o 06:50

Dostala som poukaz do IKEA a rozmýšľam nad kvalitnejšími uterákmi. Je rozdiel cítiť aj po viacerých praniach?

lana_b
Dnes o 06:56

Uteráky z Ikey by som nenazvala drahšími

marsmykkok
Dnes o 06:56

@anonym_autor áno, Ikeu mám od ruky síce a nemám skúsenosť ale v Jysku kupujem tie najdrahšie v akcii vždy a vydržia mi aj 7-8 rokov.

chillibubble
Dnes o 07:03

ja ze bude rec o Matejovsky, leejan a pod. co je potom myslene ako menej kvalitne? pepco, kik a pod.?

autor
Dnes o 07:10
@chillibubble

ja ze bude rec o Matejovsky, leejan a pod. co je potom myslene ako menej kvalitne? pepco, kik a pod.?

@chillibubble Tak pre niekoho je 10 eur málo a pre niekoho veľa.

marsmykkok
Dnes o 07:18
@chillibubble

@chillibubble
@lana_b Neviem no, čo ju chytáte za slovíčka, každému je jasné že Ikea nie je luxusný obchod, ide o to skôr že aj takéto lacné obchody majú rôzne varianty výrobkov a pýta sa proste na to, či má kúpiť uteráky za 2 eurá z Ikey alebo radšej za 9-10 eur či je rozdiel. Nepíše o značkových, píše o drahších, tak neviem ako ste to pochopili vy, ja som to pochopila takto a teda podľa mňa sa pýta dobre...

autor
Dnes o 07:29
@marsmykkok

@chillibubble
@lana_b Neviem no, čo ju chytáte za slovíčka, každému je jasné že Ikea nie je luxusný obchod, ide o to skôr že aj takéto lacné obchody majú rôzne varianty výrobkov a pýta sa proste na to, či má kúpiť uteráky za 2 eurá z Ikey alebo radšej za 9-10 eur či je rozdiel. Nepíše o značkových, píše o drahších, tak neviem ako ste to pochopili vy, ja som to pochopila takto a teda podľa mňa sa pýta dobre...

@marsmykkok Ďakujem ❤ Dostala som darčekovú poukážku, uvažujem, či ju využiť takto, alebo inak.

anonym_34c564
Dnes o 07:50

Autorka dostala poukážku do Ikei 😀 preto sa pýta či sa jej oplatí z tej Ikei kúpiť drahšie uteráky. Nepýtala sa matejovsky ani leejan a atď 🤦

chillibubble
Dnes o 08:01
@marsmykkok

@chillibubble

@marsmykkok nechytam ju za slovicka. citala som nadpis(neviem ci jej ho upravili alebo nie) a myslela som si, ze diskusia bude o drahsich uterakoch. ci su kvalitnejsie a viac sa oplatia.
cize ak sem nakukne niekto len podla nadpisu, tak mne moze odpovedat, ci napr. matejovsky stoja za tie peniaze, alebo je to rovnaka kvalita ako ikea...

cyberk
Dnes o 08:54

mame uteraky z ikei uz 8 rokov a stale su super.