Oplatí sa kupovať drahšie uteráky pre ich kvalitu?
Dostala som poukaz do IKEA a rozmýšľam nad kvalitnejšími uterákmi. Je rozdiel cítiť aj po viacerých praniach?
@anonym_autor áno, Ikeu mám od ruky síce a nemám skúsenosť ale v Jysku kupujem tie najdrahšie v akcii vždy a vydržia mi aj 7-8 rokov.
ja ze bude rec o Matejovsky, leejan a pod. co je potom myslene ako menej kvalitne? pepco, kik a pod.?
ja ze bude rec o Matejovsky, leejan a pod. co je potom myslene ako menej kvalitne? pepco, kik a pod.?
@chillibubble Tak pre niekoho je 10 eur málo a pre niekoho veľa.
@chillibubble
@lana_b Neviem no, čo ju chytáte za slovíčka, každému je jasné že Ikea nie je luxusný obchod, ide o to skôr že aj takéto lacné obchody majú rôzne varianty výrobkov a pýta sa proste na to, či má kúpiť uteráky za 2 eurá z Ikey alebo radšej za 9-10 eur či je rozdiel. Nepíše o značkových, píše o drahších, tak neviem ako ste to pochopili vy, ja som to pochopila takto a teda podľa mňa sa pýta dobre...
@chillibubble
@lana_b Neviem no, čo ju chytáte za slovíčka, každému je jasné že Ikea nie je luxusný obchod, ide o to skôr že aj takéto lacné obchody majú rôzne varianty výrobkov a pýta sa proste na to, či má kúpiť uteráky za 2 eurá z Ikey alebo radšej za 9-10 eur či je rozdiel. Nepíše o značkových, píše o drahších, tak neviem ako ste to pochopili vy, ja som to pochopila takto a teda podľa mňa sa pýta dobre...
@marsmykkok Ďakujem ❤ Dostala som darčekovú poukážku, uvažujem, či ju využiť takto, alebo inak.
Autorka dostala poukážku do Ikei 😀 preto sa pýta či sa jej oplatí z tej Ikei kúpiť drahšie uteráky. Nepýtala sa matejovsky ani leejan a atď 🤦
@chillibubble
@marsmykkok nechytam ju za slovicka. citala som nadpis(neviem ci jej ho upravili alebo nie) a myslela som si, ze diskusia bude o drahsich uterakoch. ci su kvalitnejsie a viac sa oplatia.
cize ak sem nakukne niekto len podla nadpisu, tak mne moze odpovedat, ci napr. matejovsky stoja za tie peniaze, alebo je to rovnaka kvalita ako ikea...

Uteráky z Ikey by som nenazvala drahšími