Píšete negatívne recenzie po zlej skúsenosti?

Dnes o 13:57

Šli sme na obed do “peknej reštaurácie” na základe tipu od influencera😊 Na jedlo sme cakali cez 90 minut. Polovicu jedálneho listka nemali. S nami tam cakali ďalšie dva stoly pár, a rodina s dvomi detmi. My sme dostali jedlo prví boli sme tam o desať minut skôr. Dva stoly dostali kolac ako kompenzáciu. Pri platení som sa čašníčky spýtala či nedostaneme zlavu. Či nám ju dal majiteľ? Tak sme nedostali. Nepytam sa na nazor na mňa, čo si o mne myslite a či som vam nesympaticka. Pytam sa či píšete napr na google negatívne recenzie, či sa vam chce. Jedlo bolo no čo ja viem na to že to boli špagety carbonara a poke ako ok ale cakat na cestoviny a ryzu takmer hodinu a pol…

Strana
z2
anonym_0bf493
Dnes o 14:01

nepíšem, ale v tomto prípade by som asi napísala

marsmykkok
Dnes o 14:03

@zeldia Napíš, ja píšem prevažne pozitívne recenzie, ak je niečo priemer tak nenapíšem, ale už som napísala aj zlú recenziu na banku napríklad, že tam proste ide vždy len jedna prepážka a človek tam čaká pol hodinu až hodinu kým sa dostane na rad.

anonym_7f8ac3
Dnes o 14:05

@zeldia Zlé recenzie som napísala len na 2 ozaj hrozné lekárky, pričom jedna z nich priamo ohrozila život mojej mamy. Inak sa mi nechce zaoberať takymito vecami, ale iné recenzie si pozriem

petamich
Dnes o 14:08

Pisem aj negativne aj pozitivne, zvacsa ak je nieco naozaj zle alebo naozaj dobre 🙂

domkakvet
Dnes o 14:09

@zeldia recenzie si citam a uz sa stalo, ze mi pomohli, ja som recenziu este nepisala, aj ked uz som chcela, ale nedostala som sa k tomu a ked som raz uz konecne chcela, tak to odomna chcelo meno aj priezvisko.

anonym_d1a292
Dnes o 14:16

Ako kedy, musím byť naozaj nahnevaná, aby som napísala negatívne hodnotenie... toto by pre mňa osobne nebol dôvod ju písať...

anonym_d63850
Dnes o 14:16

@zeldia co cakat od restauracie kde podavaju poke aj spagety na jednom jedalnom listku, no asi nic prevratne. Takze za mna zly vyber restauracie.
Recenzia? Ak chces napis, ale ver tomu ze viac ludi tam pobezi na zaklade tipu influencera ako nepobezi na zaklade tvojej recenzie.

anonym_5d2a96
Dnes o 14:20

Recenzie vyslovene na podniky napíšem občas, skôr keď sa mi niečo vyslovene páčilo, alebo naopak, bolo to veľmi zlé. Veľmi často si čítam recenzie, tak si hovorím, že aj tá moja môže pomôcť niekomu, či podnik navštívi. Ale na arogantnom personále si viem zgustnúť, to nemusím.
Na druhej strane, ak by som mala čakať 90 minút na jedlo, asi by som aj skôr odišla..

Dnes o 14:23
@marsmykkok

@marsmykkok aj ja pisem iba pozitívne recenzie, negatívne mi za to nestoja. Veci ktoré sa týkajú nspr banky už riešim priamo s manažmentom banky, poistovne, úradu vzdy odpovedia a vyriešia problém ospravedlnia sa atd. Toho je “krčma” od ruky pre nás už tam viac nejdeme. Skôr že či sa ľudom chce takými vecami zaoberať. Nic sa nestalo, normalne sme zaplatili, negrcame tu, len sme chceli pekny výlet s jedlom a sme sklamaní. Už nikdy viac tip od tohto influencera je to skôr aniti reklama.

anonym_a8853a
Dnes o 14:26

píšem vždy recenziu pravdivú na každý jeden podnik hotel alebo miesto ktoré sme navštívili dokonca jedna influencerka prezentovala tento rok Tilia resprt ako super tip
chcela som si to overiť na foracha fb skupinach a div sa dve mamičky mi napísali negatívnu skúsenosť takže čo prezentuje infu beriem s rezervou

anonym_a40f56
Dnes o 14:26

Tiež píšem aj dobré aj zlé.. ale som srab a zlé píšem pri takej menej osobnej skúsenosti.. napríklad reštaurácií alebo ubytovaniu. Ale keď som s tým človekom 5x volala a 3x sa stretla a sme z jedného malého mesta tak sa už hanbím verejne povedať že je to úplný prepadák

Dnes o 14:27
@anonym_d63850

@anonym_d63850 no to je ako fast food. Burger, steak, špagety, poke. Polievku dňa nemali varili paradajkovu polievku cakat trebalo cez hodinu to povedal manažér. Boli sme tam 12:10 polievku dňa ešte nemali. Že majú veľa zákazníkov.

natalka13
Dnes o 14:27

Nepisem recenzie na google, zbytocnost.
Influ sa najedol zadara a napisal dobru recenziu doporucil.
Preco nenapises nazov podniku?

Dnes o 14:30
@natalka13

Nepisem recenzie na google, zbytocnost.
Influ sa najedol zadara a napisal dobru recenziu doporucil.
Preco nenapises nazov podniku?

@natalka13 bez absolútneho problému: Kosice barca Take it bistro barca. Influencer food tip Kosice

anonym_f24a6f
Dnes o 14:33
@zeldia

@zeldia ako píšem recenzie aj aj, ale nikdy by som nešla niekam kvôli infu, ktorej za to platia, a dupľom by som nečakala hladná 90 minút, už by ma tam dávno nebolo

Dnes o 14:36
@anonym_f24a6f

@anonym_f24a6f tak boli sme na “vylete”, tak sme sedeli. Ako pisem nic sa nestalo, ale o nicom cele. Možno sme len rozmaznaní. Určite tam už nepôjdeme.

jeennyv
Dnes o 14:36
@zeldia

@zeldia super si z ke, ja tiez, aspon keby nieco, viem co mozno cakat…a nepisala som, este sa mi az tak nestalo, ze by bolo nieco zle, ja kvoli svojim veciam jem, kde som ochutnala a mne to vyhovuje…ale cakat takto dlho na jedlo, je cez pre mna, to by mi vadilo velmi, uz by som sa aj zobrala a odisla

anonym_d63850
Dnes o 14:41
@zeldia

@zeldia aha fast food, tak tam by som dlhsie ako 20min necakala, to uz by som sipila problem, carbonara a poke je rychlovka. A kludne napis recenziu, ale velku vahu nebude mat. Ludia su ako ovce, ked im nejaky ich influencer napise ze tam maju ist tak idu ako stado.

marsmykkok
Dnes o 14:55
@zeldia

@zeldia Určite napíš možno niekomu pomôžeš neísť tam, to čakanie bolo šialené fakt a nie je ok. To je proste objektívny fakt že ste čakali toľko a toľko. Iné je napísané že jedlo bolo nechutné, to je subjektívne čo komu chutí alebo nie, ale proste objektívne fakty by som napísala.

anonym_093cc8
Dnes o 14:56

@zeldia áno treba napísať a konkrétne detaily. Zvyknem aj dobre aj zlé písať

Dnes o 14:59
@marsmykkok

@marsmykkok jedlo bolo ok z mojho pohľadu “domácej kuchárky” prekorenene. Nás sa dotklo to selektívna kompenzácia. Dva stoly dostali zákusok zadarmo. My dvaja nie. To je jedno. Otázka je či sa vam chce tým zaoberať ja pisem na google recenzie pod svojim menom a moju fotkou. Nepíšem negatívne kvôl karme😀

anonym_482370
Dnes o 15:08

Áno píšem recenzie, pravdivé. Keď je čo pochváliť rada nechám dobrú recenziu, keď je to zlé nemám problém napísať negatívnu a občas píšem aj neutrálne. Ja si často čítam recenzie keď si vyberám podnik, príde mi fajn aby aj ostatný vedeli čo čakať.

Dnes o 15:09

keď ma skúsenosť fakt naštve - tak napíšem…
napísala som takú dokonca na mnou obľúbenú reštiku, lebo čo urobili bolo absolutne nevhodné a šokujúce…
čo ma ale úplne odrovnalo - žiadna reakcia zo strany reštiky… 😏

Dnes o 15:10

a ja sa pri čítaní recenzií zameriavam vyslovene na tie zlé…

Dnes o 15:16

a ja by som určite rada prečítala že niekto čaká na špagety a poke 90 minút - bez kompenzácie…

anonym_d0128e
Dnes o 15:18

@zeldia ano, píšem aj pozitivne aj negativne recenzie .. niekedy je fajn, keď niekam idem a pozriem si názor iných ľudí

tiezjedna
Dnes o 15:21

@zeldia ja sa v prvom rade ozvem hneď na mieste. Hodinu a pol by som na jedlo nikdy nikde nečakala. Proste by som sa zdvihla a išla preč. Keby jedlo malo zjavnú "vadu" typu neprepečené/moc prepečené, vlas, zle uvarené a pod., vrátim ho a určite nezaplatím. Nie som odpadkový kôš. A to, či by som napísala negatívnu recenziu by veľmi záležalo od toho, ako by sa k situácii postavil servis/majiteľ. Pretože nie každý deň je posvícení, to dokážem pochopiť. Ale musí tomu zodpovedať celkový prístup personálu. Ak by na mňa nastúpila čašníčka s tým, či nám dal zľavu majiteľ, tak si podnik môže byť na 100 % istý, že recenzia bude, a rozhodne nie príjemná.

anonym_f24a6f
Dnes o 15:35
@zeldia

@zeldia ked nič sa nestalo, a u teba je vo ok, tak načo zakladáš tému?
Dúfam že aspoň tie špagety boli čerstvo pripravené nie suché

ivik4
Dnes o 15:36

Pisem negativne recenzie ked naozaj treba

rosanita
Dnes o 15:36

Píšem. Rovnako ako aj tie kladné. Ak si má niekto ďalší vybrať,nech si to môže vopred zrátať.

Strana
z2