Píšete negatívne recenzie po zlej skúsenosti?
Šli sme na obed do “peknej reštaurácie” na základe tipu od influencera😊 Na jedlo sme cakali cez 90 minut. Polovicu jedálneho listka nemali. S nami tam cakali ďalšie dva stoly pár, a rodina s dvomi detmi. My sme dostali jedlo prví boli sme tam o desať minut skôr. Dva stoly dostali kolac ako kompenzáciu. Pri platení som sa čašníčky spýtala či nedostaneme zlavu. Či nám ju dal majiteľ? Tak sme nedostali. Nepytam sa na nazor na mňa, čo si o mne myslite a či som vam nesympaticka. Pytam sa či píšete napr na google negatívne recenzie, či sa vam chce. Jedlo bolo no čo ja viem na to že to boli špagety carbonara a poke ako ok ale cakat na cestoviny a ryzu takmer hodinu a pol…
@zeldia preto si chodim tam kde to sana uznam za vhodne a nie kde mi to nejaky blbeček odporuci, ak by som na jedlo cakala vyse hodiny, automaticky si balim svoju penazenku a moze mi servis doniest aj 10 kolacikov a keby jedlo dobre nebolo, nedam ziadny tringelt, ziadam zlavu a samozrejme napisem silno negativnu recenziu na google pretoze to tam patri aby restauracia takeho vychcanka mala co najmenej klientov, aj tak 85% restauracii vari priamo z tovarov z Metra, cena, cena a zas cena, v kuchyni sa k tomu väcsinou tocia zakladne socialne skupiny, relacia Na Noze ukazala cistu pravdu, pekna arogancia.

ano ak mam naozaj zlu skusenost tak napisem ... preco? lebo vdaka recenziam si aj ja hladam veci-ubytovanie , restauraciu a podobne .. sama by som bola rada,ak by boli ludia uprimny a napisali pravdu ...