Porovnanie rychloschnúcich uterákov Sinsay a Decathlon
Ahojte, prosim, mate ich niekto? Viete porovnať, co je lepšie, kvalitnejšie? Cenovo su podobne, sinsay lacnejšie o kúsok. Dakujem
@anonym_autor nie ke to jedno? Kup oboje ved to nie je 1000€ polozka
@anonym_ab142f ked sa na to pýtam, tak asi mi to nieje jedno. A predsa nebudem kupovať 2x uteráky za 50€ z jedného aj druhého obchodu. Máš osobnú skúsenosť a chceš mi poradiť?
@anonym_autor tak ono to je indiviadualne. Ja by som zo sinsayu nekupila ani nalepku
@anonym_autor ehm, pozri si zlozenie. Ak je identicke, tak skus dalsie parametre - velkost, farba, cena, dorucenie… ak mas obidva obchody v dostupnosti, tak si ich proste chod pozriet a vyber si.
Osobne si myslim, ze zlozenie a teda aj kvalita budu uplne identicke, je to kus handry z nejakeho umeleho vlakna, tam fakt nie je co pokazit.
@anonym_autor mam aj z Decathlonu, aj z Lidla, aj nejake zo sportoveho obchodu, zo Sinsay nemam, ale v konecnom dosledku je to uplne jedno ake, saju vsetky dobre, niektore su jemnejsie na dotyk, niektore menej. Schnu vsetky rovnako rachlo a saju vodu aj ked su vlhke vsetky. Len ich nesmies oprat s avivazou, potom stratia savost a trva par prani, kym sa znova obnovi. Takze je skutocne jedno ake kupis, ucel splnia vsetky.
@sissy27 však presne ako píšeš, kus umelej handry, do ktorej sa da utrieť a rýchlo schne.. potrebujem to ked sa chodíme kupat, lebo klasické osušky zaberajú strasne veľa miesta a dlho schnu a ja zvyknem po dvoch kúpania ch prať, takze je to zložitejšie s klasickými hrubými osuskami co používame bezne..
@viestta dakujem, ano viem ze avivaz nesmiem..
ako mama skauta- najlepšie boli z Lidla 🙂 prežili všetko, boli najpríjemnejšie na dotyk a a aj cena bolo dobrá
moj muž sa do toho nerád utiera 😏
@biba_18 ani moj a vlastne ani ja 😀. Mame ich doma asi 5 a nepoužívame vobec 😀. Kuoila som ich kedysi lebo to kazdy ospevoval, ale teda divne je to na tele pre mna. Praveze akoby to vobec nesalo 🤔.
@gerrwie_girl sať saje, ja využívam na cvičenie jogy, na túry a na vlasy sú výborné… moj muž do posilky nechce, iba na lavičku si ich dáva 😏
Najskor by som di vyskusala jeden dva ci ich bydes chciet vobec. Mam z decathlonu roky taky velky, z temu mame mensie. Z deca sa mi zda lepsie prevedenie ale inak rovnajy material to vyzera byt. Nik sa mi do toho utierat nechce. Berieme velke osusky. Tiez som myslrla ze sinisetrim vlacenie 20kil uterakov.. ale teda mi osusky pouzivame na lezanie tiez, menej ns utieranie. Tie male temu dcera vyuziva do fitka.
@biba_18 no to by som asi aj ja max do posilky 🙂. Za mna niet nad froté 😀.
Ja som si len teraz uvedomila, že ten uterák, ktorý sme minulý rok kupovali synovi na plavecký výcvik, je vlastne rychlosnúci 🙈 ináč neviem porovnať, máme len ten jeden, a syna sa zbytočne pýtam na recenziu, lebo vtedy bol 5 ročný a také veci nerieši 😁 ale tak vyzerá to celkom obstojne.
@anonym_autor mali sme aj z decathlonu ale ten chudák neprežil ani prvé leto :D , z lidla prežil 3 roky skautského tábora- leto aj zima, pranie či ako deka. na posledný rok doniesla dcéra iný ( netuším s kým vymenila ) ale ten po vypraní putoval do koša.
inak, dobre že si to pripomenula, idem rovno objednať na tento rok nový

@anonym_autor nie ke to jedno? Kup oboje ved to nie je 1000€ polozka