Prečo je hračka Prasiatko Fisher Price taká drahá?
Ahojte baby. Len tak od veci a zo zaujímavosti. Pozerala som na nemenovanej bazarovej platforme hračky pre dcéru a natrafila som na prasiatko. A pozerám ze zeny za tu hracku pýtajú od 30e až po 70€ stav hraný nie nové a skor naozaj velmi hrany stav. Čím je ta hračka tak zaujímavá ze su take sumy? Dakujem 😁🫶🏽
@stela567 ničím, len už sa nedá kúpiť ..a v bazarovej skupine z toho spravili top hračku, tak všetky mamičky to teraz nutne potrebujú.. my sme prasiatko mali, dcéra sa s nim veľa a dlho hrávala
Mne sa na tom prasiatku nepáčilo, že je strašne ťažké. Malá ho prenášala, padlo jej na nohu a dva prsty boľavé a napuchnuté.
v 2022/23 z toho kvalitne vsetkym materam hrabalo.....a predavali to aj za 60e + :D :D :D , ale uz to opadlo kupis ho aj za 20 na vinted aj za menej...chore hlavy co uz

@stela567 Ta hracka je akoze hit. Ze si myslia zeny, ze to musia mat. My sme mali a za mna o nicom hracka. Trasuce prasa. Ale my sme mali naozaj vela hraciek, takze nicim vynimocna hracka. Ak ma dieta doma 4 hracky, tak mozno sa mu zda ta hracka extra.