Pridajte recenzie a skúsenosti s vysávačom Kärcher WD 3
Potrebujeme niečo do domu aj do garáže a pozdáva sa mi Kärcher WD 3.
Nemáte skúsenosť s týmto konkrétnym modelom? Ďakujem.
@anonym_autor tiež nemám skúsenosť presne s týmto, ale značka sama o sebe je dobrá, čiže to nebude shit. Ja osobne mám podobne vyzerajúci, ale nejaké iné číslo má a je to teda Karcher vysávač a tepovač, my ho využívame hlavne ako tepovač, ale vysáva tiež dobre :D
No, ja,sa hlasim 😁 od roku 2019 mam tento vysavac, je perfektny, ma silny tah, az koberec nadvihne a po vysavani vyzera koberec ako vycisteny. Je super, sacky sa daju tiez lahko kupit. Mozem len odporucit, cena bola 60eur, a aj minule som este za tolko videla.
My mame presne ten a kupili sme ho aj babke. Nevyhoda: kratka snura, ma len 4 metre, do domu ci bytu este ako tak staci, ale do garaze ak je tam len jedna zasuvka, to moze byt problem. Ma velke vrecko, ktore postaci aj na niekolko mesiacov. Ma silny saci vykon, vsaje aj ponozku a ceruzku za 1 sekundu. Material je pevny, hadica dlha a sikovna. Ma aj taky hacik na namotany kabel. Niekedy sa kabel zamota do koliesok a vysavac sa prevrati, ale to skor ked som nepozorna. Je to za tu pomene fajn cenu 70 eur (Obi, Hornbach) uplne super vec.
Vykon sa neda regulovat. Odsavacka nosu pre deti funguje ok, ani prisilna, ani prislaba.
Pokial karcher porovnám s inými vysávačmi, tak ma dlhy prívodny kabel aj hadicu. Kolegyňa ma predbehla a tvrdí 4m prívod kabel. Original wd 3 sa robila s dĺžkou 6 m . Neviem preco ma 4 m. Su to šikovne stroje, ale za mna hlučne . Velky pozor treba dat !!! Použiješ ho na mokré vysávanie, tekutinu vylejes a zabudnes dat vrecko na suche vysávanie. Prach ti preletí motorom a hned nastáva velky problem. Ložiska v motore sa nedajú meniť. Mení sa cely motor. Najlepsie ak mas v garazi jeden vysavac a na izby druhy. Ja pouzivam ako pracovný vysavac T12- ten je tichší (garaz, auto a velke nečistoty) pre izby mam iny .na izby je neprakticky, velky, hlučný.
@anonym_autor najlepsie kupa , mala som vsetko min 5 klasik vysacacov , +2 tycove a dva roboticke a aj tak pouzivam tento uz 3 roky a frci , 4 sacky stoja 12 e a filter 15 ...kupujem tak raz za pol roka denne s nim vysavam aj 2 krat( mame psa ) ..teraz som s nim vysavala terasu 😂 akurat ta snura je fakt kratka ale da sa to vyriesit predlzovackou

@anonym_autor s týmto nie, ale značka je super, vysaje podlahu aj so základom 😆👍👍👍