Recenzia na digitálnu univerzitu: Skutočne stojí za to?
Ahojte,
ešte minulý rok som sedela na tom istom mieste ako ty – plná pochybností, či má zmysel investovať do seba a či sa sľuby o kariére v marketingu naozaj naplnia. Dnes? Vďaka Digitálnej Univerzite pracujem v skvelej marketingovej agentúre a robím to, čo ma konečne napĺňa.
Splnili všetko, čo sľúbili. A keďže viem, aký náročný býva ten prvý krok, chcem ti ho čo najviac uľahčiť.
Ak uvažuješ, že nastúpiš tento rok, mám pre teba 100 € zľavu na štúdium.
Nenechávaj svoje sny na "niekedy". Stačí, ak mi zanecháš komentár, a radostne ti pomôžem zľavu získať.
Držím ti palce a prajem krásny deň!
@anonym_autor nuž, moc ťa tam nenaučili, keď nevieš rozdiel medzi recenziou a reklamou 🙄. Ani neviem, či to vlastne má byť ugc alebo rovno performace, v každom prípade fakt zlá reklama, na školu o reklame 🤦♀️
@anonym_autor toto nie je recenzia, ale reklamny prispevok... nic konkretne si nenapisala...
@anonym_b1d22f Tak sa pytaj, zodpoviem ti na tvoje otazky.😅
@anonym_autor nuž, moc ťa tam nenaučili, keď nevieš rozdiel medzi recenziou a reklamou 🙄. Ani neviem, či to vlastne má byť ugc alebo rovno performace, v každom prípade fakt zlá reklama, na školu o reklame 🤦♀️
@a0 A ty mas ake najvyssie dosiahnute vzdelanie? Velmi rada by som sa na nho pozrela. 😅😅😅 poprosim screen.
Ďakujem🙏
@anonym_autor vieš čo, MŠ som len vychodila. Niekto kto píše “na nho” by sa nemal radšej pýtať na vzdelanie iných. 🙂
@a0 Niekto kto sa nechce vzdelavať, nech nehejtuje digitalnu univerzitu, ktora pomaha ľudom posunuť sa vpred a zmeniť karieru. Ďakujem za pochopenie.🙏
@a0 Niekto kto sa nechce vzdelavať, nech nehejtuje digitalnu univerzitu, ktora pomaha ľudom posunuť sa vpred a zmeniť karieru. Ďakujem za pochopenie.🙏
@anonym_autor ja nehejtujem digiuni, fajn na začiatok, hejtujem tvoj extrémne zle napísaný príspevok 🤣.
A viem, že si práve dostala emailom diplom, ale trošku by si mala stiahnuť ego nižšie, lebo to, že si si spravila jeden polročný kurz neznamená v konečnom dôsledku nič.
V marketingu pracujem niekoľko rokov, momentálne na pozícii ako dátový analytik (vygoogli si, čo to obnáša), avšak prešla som si aj inými pozíciami, preto mi tvoje pohŕdanie a snaha niekoho ponížiť prídu fakt úbohé. Ale hlavne, že si vzdelaná. 😉 pekný večer.
@anonym_autor K tomuto: "ešte minulý rok som sedela na tom istom mieste ako ty" len velmi strucne-nastastie, Ty si na takom mieste ako ja, nikdy nesedela a ani sediet nebudes😉
@anonym_autor K tomuto: "ešte minulý rok som sedela na tom istom mieste ako ty" len velmi strucne-nastastie, Ty si na takom mieste ako ja, nikdy nesedela a ani sediet nebudes😉
@anonym_097959 Ak si nepochopil, tento prispevok, je o podpore vzdelania a nie vyťahovanie sa pred druhymi.
Ze to toto zdielas kade tade a s tymto textom uplne degraduje digiuni a to ju ja sama mam a bolo to super studium. Ale keby toto citam kade tade po nete tak sa tam v zivote neprihlasim
@anonym_097959 Ak si nepochopil, tento prispevok, je o podpore vzdelania a nie vyťahovanie sa pred druhymi.
@anonym_autor Omyl, tuto diskusiu si zalozila, aby si tu ospevovala somarinu a este sa tvarila, ze prezentujes nieco skvele. Je to presne o tom hovne na polici, poznas?

@anonym_autor toto nie je recenzia, ale reklamny prispevok... nic konkretne si nenapisala...