icon

Chodil niekto na Digitálnu univerzitu?

5. apr 2026

Ahojte, absolvoval tu niekto Digitálnu univerzitu? Ktorý level? Ako hodnotíte štúdiu? Má to zmysel aj online? Alebo skôr fyzicky v BA?

a0
5. apr 2026

Spýtaj sa v špecializovaných marketingových skupinách na fb, dostaneš odpoveď skôr ako tu. Či to zmysel má je ťažko povedať, podľa toho, či sa vieš a chceš posúvať ďalej, trošku o šťastí. samotná Digi uni z teba profesionála neurobí ale je to dobrá cesta na začiatok, tým, že je aktuálna a s ľuďmi z odboru, ktorých marketing živí, sú informácie prínosnejšie ako VŠ so starými osnovami.

anonym_a6ab4b
5. apr 2026

Otazka je, zo povedia zamestnavatelia na uplne neznamu skolu, ked si budes hladat potom pracu ... Kde ste vystudovali? Na Digitalnej univerzite. To je co preboha, klon svatej Alzbety?

iwesska
5. apr 2026
@anonym_a6ab4b

Otazka je, zo povedia zamestnavatelia na uplne neznamu skolu, ked si budes hladat potom pracu ... Kde ste vystudovali? Na Digitalnej univerzite. To je co preboha, klon svatej Alzbety?

@anonym_a6ab4b Ked nevies,o co sa jedna,tak aspon nepis hluposti. Medzi marketermi je Digitalna univerzita dost uznavana. Prednasaju tam spickovy odbornici. Ale nie je to VS ale rocny kurz,ktory ti da viac,ako studium VS,lebo tam mas kopu praxe.
Autorka,zalezi aky si marketingovy macher. Ja som sa prihlasila na experta,ale bolo to prilis narocne,tak som isla od zaciatku a veruze aj tam som zistila,ze mam dost medzier. Zial,z rodinnych dovodov som musela studium po 4 mesiacoch prerusit. Ale hodnotim to velmi pozitivne👌

autor
5. apr 2026
@anonym_a6ab4b

@anonym_a6ab4b ja som človek z praxe, viac ako 20 rokov. Toto je na zvýšenie kvalifikácie v oblasti marketingu, hlavne v oblasti digitalu.

autor
5. apr 2026
@iwesska

@anonym_a6ab4b Ked nevies,o co sa jedna,tak aspon nepis hluposti. Medzi marketermi je Digitalna univerzita dost uznavana. Prednasaju tam spickovy odbornici. Ale nie je to VS ale rocny kurz,ktory ti da viac,ako studium VS,lebo tam mas kopu praxe.
Autorka,zalezi aky si marketingovy macher. Ja som sa prihlasila na experta,ale bolo to prilis narocne,tak som isla od zaciatku a veruze aj tam som zistila,ze mam dost medzier. Zial,z rodinnych dovodov som musela studium po 4 mesiacoch prerusit. Ale hodnotim to velmi pozitivne👌

@iwesska ja som praveze z ineho fachu (HR), ale mam prelink na marketing a employer branding a vnimam, ze by mi to velmi pomohlo. Tiez som myslela, ze expert, ale nakoniec asi zacnem od piky.