Recenzie na firmu Volita na servis okien

Včera o 09:07

Prosím vás nejaké recenzie na túto firmu? Majú nám prísť v utorok robiť servis okien, po zľave cca 900€ v trojizbovom byte. Vzhľadom k tomu ze som nebola úplne vnutorne ok tak som pozerala recenzie a mám chuť to zrušiť. Tak skúsim ešte takto.
Ďakujem

anonym_b58a3f
Včera o 09:48

dávala som si u nich naceniť servis okien a chcela som aj opravu vnútorných žalúzii , na žaluzie povedal že sa to nedá opraviť ,
cenu za servis mali podobnú ako druhá firma cca 700€ ale tento prístup sa mi nepáčil a uháňali ma aby som zaplatila fa a ten chlapík mi volal asi 8x pretože cena aj so žaluziami bola 2500€ tak som sa rozhodla osloviť inú firmu
prišla druhá firma a opravila všetky žiadne nové žaluzie nebolo treba- topservisokien.sk a okná servisovali veľmi dobre

anonym_eeaa98
Včera o 09:55

V čom pozostáva ten servis? Ja som pracovala pre jednu firmu, ktorá toto robila. Ich servis spocival v dostelovani okien. (Okná majú take skrobiky, pomocou ktorých sa steluju). Stačí si pozrieť návod na YouTube. Či v čom ešte bude aj servis? My sme si napr. Objednávali vnutorne žalúzie sami. Čo tým padom vyjde lacnejšie ako ich oprava

autor
Včera o 13:29
@anonym_eeaa98

@anonym_eeaa98 servis nieje len doštelovanie ale aj premazanie, starostlivosť o cele to hlinikove - kovove vnutro ktoré je "srdcom" okna. Maju nam teda robiť toto, plus meniť pánty na takmer všetkých oknách tuším okrem jedného, pretože sú vraj v takom stave že nám chcel odmontovať kľučky z okien. Plus meniť tesnenia na všetkých oknách. 6okien 1balkonove dvere cca 900€.
Veď ak má byť niečo urobené poriadne človek je ochotný si to zaplatiť. Ale ak na vás niekto chce len zarobiť tak to je iná reč.

autor
Včera o 13:39
@ivanak149

@ivanak149 mne to prišlo celé divné. Bol tu chlap servisak pomaly na druhý deň po objednaní servisu ešte som si nohy išla zaštrikovať zo škôlky lebo prišiel skôr ako mal. (Ja som objednala zadarmo obhliadku ze viem že tie okná niesu ok ale sme v nájme mestskom - to je ďalšia vec prečo niesom ochotná zaplatiť takúto palku ) Bol tu asi dve hodiny z toho hodinu sedel za notebookom a poviem to prehnane, nadnesene, venoval tomu aby na mňa urobil dojem ako zlé okná máme a on nám dá zľavu a aj po nej to bolo vyše tisícky tak ešte volal niekomu kto bol vo firme vyššie ako on a mal ho nahlas - toto mi prišlo fest divné rozpráva sa so šéfom u klienta a má ho nahlas ? A skúsili vybaviť ešte nejaké zľavy, ok som vďačná. Ale prišlo mi to celé strašne okate ako "len zapôsobiť" aký sme ústretový a vy nás proste potrebujete. A sami od seba navrhli na trojmesačné splátky - spravia to na tri razy. A hneď volal technikom a zajednal termíny pritom mi ako klientovi ani nachvíľu nedal čas nadýchnuť sa, premyslieť si to prípadne dohodnúť sa s manželom aspoň po telefóne či to vôbec chceme a máme nato (som na RD dve deti do 5r ) jednoducho rozhodol za nás akoby to mal platiť on. A teraz čítam recenzie a tých je 70% zlých tak neviem či moja intuicia neklame alebo som len v dnešnej dobe prehnane opatrna...

anonym_b1a191
Dnes o 11:41

minuly rok som si ich objednala na bezplatnu obhliadku okien po kupe bytu. Obhliadol, spisoval, scitaval, dal mi sumu za aku to vedia urobit, ale ak to potvrdim ihned, daju mi zlavu a technik pride co najskor. Potvrdila som to, lebo okna som potrebovala oservisovat. Technik prisiel uz na druhy den. Na niektore veci povedal, ze sa to neda tak urobit, s obchodnym zastupcom nemoze komunikovat, lebo tak to maju vo firme nastavene- iba cez nejaky formular. Kedze som to, co sa nedalo urobit ale uz zaplatila, volala som obchodnemu zastupcovi a telefon podala servisakovi. Odmietli spolu hovorit, lebo ze to nesmu 😲 zvlastne nastavenie firmy. Tak servisak urobil nieco inak, ako to podla neho slo, peniaze mi nevratili, lebo ze to urobili (aj ked inak). ked zacala zima, po prvom velkom vetre som zistila, ze okna stale prefukuju, reklamovala som ich pracu. Nik sa neozval. V zime som si zavolala inu servisnu firmu a oni mi to nacenili o polovicu nizsie, vraj tie "zlavy" a ihned servis davaju takto preto, aby si zakaznik nestihol urobit cenovu kalkulaciu inde a teda zistit, ze su extremne drahi.

muzula
Dnes o 11:53

Ked si citam recenzie na https://obchody.heureka.sk/volitaskladom-sk/rec..., tak by som to hned, byt tebou, zrusil...

eskop
Dnes o 12:42
@ivanak149

@ivanak149 toto presne robili aj u nás . Všetko bolo zle najlepšie by bolo vymeniť 8rocne okná za nové 10tisicove 😂 potom že servis okien za 1300 a volal akože niekomu na reproduktor aby sme počuli že nám dajú zľavu za tisíc eur ale že čím skôr atď.. najprv manžel podpísal ale keď som čítala recenzie katastrofa. Zrušili sme to našťastie. Potom som našla jedného pána čo opravil jedno okno ktoré bolo treba a platili sme 50€. Nedajte sa nachytať ..