Skúsenosti s kvalitou produktov vlastnej značky Dr. Max
Prosím vás, máte skúsenosť s produktmi Dr Max vlastnej značky, napríklad vitamín D alebo horčík? Sú cenovo výhodné, ale neviem, či je kvalita porovnateľná s inými značkami ako Jamieson alebo GS. Budem rada za skúsenosti, ďakujem
Ja som zvykla u dr. Max kupovať, najmä, keď pri tých akciách 2+1 zadarmo (a prípadne ešte meninová, narodeninová akcia- ďalšia zľava k tomu) sa to oplatilo
@anonym_autor ja som s tým prestala keď som raz kúpila sirup na kašeľ a lekárnička mi povedala že je totožný s tým čo momentálne nemajú a chcela som. Chutil úplne inak a hnusne a účinok samozrejme žiadny.
Používam a som spokojná s cenou aj kvalitou. Kupujem hlavne Brufen, banánový kalciový sirup, magnézium v prášku, DioMax, morskú vodu v spreji...
kupila som tablety na bolesti hrdla na skúšku , no tak to bol proste slabý odvar, to som ani nemusela kupovat, nehrozi žeby som niečo kupila z ich značky ešte , ano stoja menej ale tá kvalita to je šialenost
@anonym_autor pri vitamínoch vždy pozerám "mg" a je mi jedno koľko to stojí, lebo keď kúpim lacný vitamín s minimum mg je to len investícia do drahého moču
mne kamoska farmaceutka rovno povedala, ze nech ich nekupujem. kvalita veskera zadna, su lepsie produkty na trhu
@anonym_autor kupujem, ale skontrolujem zloženie a denne odporúčané %.Vela ľudí si kúpi niečo kde je zinok, mg síce to tam je, ale vo veľmi malom % nemyslím teraz tu ich značku
vyhýbam sa im, aj keď mi ich ponúkajú, vypýtam si inú značku, radšej drahšiu.. neverím im
ODPAD priamo od farmaceutov.Radšej priplatiť a kúpiť iné.
S vitaminmi nie ale paracetamol nikdy nezabral poriadne pritom ucinna latka aj mnozstvo rovnake ako v Panadole. Nezaberal ani na bolest hlavy ani znizenie horucky.
Vitamín D je u nich v pohode. Ja som užívala dlho DeVit, potom som prešla na ten Dr. Max a účinkuje rovnako. Rovnako od nich používam draslík a selén. Magnézium, železo prípadne Probiotiká, Therafu apd kupujem od iných výrobcov.
S vitaminmi nie ale paracetamol nikdy nezabral poriadne pritom ucinna latka aj mnozstvo rovnake ako v Panadole. Nezaberal ani na bolest hlavy ani znizenie horucky.
@anonym_94c407 ako sa volá ten liek?
@anonym_94c407 ako sa volá ten liek?
@anonym_94c407 jaj,to ani neviem,ja celý život len Paralen,obsah paracetamolu je rovnaký
Pozeram zlozenie, ucinne latky. Magnezium mam ine, bcko mi pride slabsie, dcko (ale ani dvit drahsi) na mna nefungoval. Nebranim sa tymto lekarenskym znackam ale zalezi na tom co potrebujem

mne raz v rodine, čo máme laborantku povedala, že tiež chcela si takto kupovať výrobky značky Dr Max, ale keď si prečítala zloženie, tak veľmi slabé, síce sú tie výrobky lacnejšie oproti iným značkám, ale zloženie nič moc, tak odvtedy ich nekupujem..takže kvalita nie je porovnateľná..