Skúsenosti s kvalitou produktov vlastnej značky Dr. Max

29. apr 2026

Prosím vás, máte skúsenosť s produktmi Dr Max vlastnej značky, napríklad vitamín D alebo horčík? Sú cenovo výhodné, ale neviem, či je kvalita porovnateľná s inými značkami ako Jamieson alebo GS. Budem rada za skúsenosti, ďakujem

anonym_17a2f2
29. apr 2026

mne raz v rodine, čo máme laborantku povedala, že tiež chcela si takto kupovať výrobky značky Dr Max, ale keď si prečítala zloženie, tak veľmi slabé, síce sú tie výrobky lacnejšie oproti iným značkám, ale zloženie nič moc, tak odvtedy ich nekupujem..takže kvalita nie je porovnateľná..

unicornlady
29. apr 2026

Ja som zvykla u dr. Max kupovať, najmä, keď pri tých akciách 2+1 zadarmo (a prípadne ešte meninová, narodeninová akcia- ďalšia zľava k tomu) sa to oplatilo

3petka
29. apr 2026

@anonym_autor ja som s tým prestala keď som raz kúpila sirup na kašeľ a lekárnička mi povedala že je totožný s tým čo momentálne nemajú a chcela som. Chutil úplne inak a hnusne a účinok samozrejme žiadny.

tanyan
29. apr 2026

Používam a som spokojná s cenou aj kvalitou. Kupujem hlavne Brufen, banánový kalciový sirup, magnézium v prášku, DioMax, morskú vodu v spreji...

sara07
29. apr 2026

kupila som tablety na bolesti hrdla na skúšku , no tak to bol proste slabý odvar, to som ani nemusela kupovat, nehrozi žeby som niečo kupila z ich značky ešte , ano stoja menej ale tá kvalita to je šialenost

anonym_ffaa51
29. apr 2026

@anonym_autor pri vitamínoch vždy pozerám "mg" a je mi jedno koľko to stojí, lebo keď kúpim lacný vitamín s minimum mg je to len investícia do drahého moču

anonym_a0d91a
29. apr 2026

mne kamoska farmaceutka rovno povedala, ze nech ich nekupujem. kvalita veskera zadna, su lepsie produkty na trhu

anonym_50d3f6
29. apr 2026

@anonym_autor kupujem, ale skontrolujem zloženie a denne odporúčané %.Vela ľudí si kúpi niečo kde je zinok, mg síce to tam je, ale vo veľmi malom % nemyslím teraz tu ich značku

kupujem,ale overujem si zloženie

mmooly
29. apr 2026

vyhýbam sa im, aj keď mi ich ponúkajú, vypýtam si inú značku, radšej drahšiu.. neverím im

trema
29. apr 2026

kupujem, nikdy som s nimi nemala problem

anonym_4c16cf
29. apr 2026

ODPAD priamo od farmaceutov.Radšej priplatiť a kúpiť iné.

anonym_94c407
29. apr 2026

S vitaminmi nie ale paracetamol nikdy nezabral poriadne pritom ucinna latka aj mnozstvo rovnake ako v Panadole. Nezaberal ani na bolest hlavy ani znizenie horucky.

billy_jean
29. apr 2026

Vitamín D je u nich v pohode. Ja som užívala dlho DeVit, potom som prešla na ten Dr. Max a účinkuje rovnako. Rovnako od nich používam draslík a selén. Magnézium, železo prípadne Probiotiká, Therafu apd kupujem od iných výrobcov.

@anonym_94c407

@anonym_94c407 ako sa volá ten liek?

anonym_94c407
@rozculena

@anonym_94c407 ako sa volá ten liek?

29. apr 2026

@anonym_94c407 jaj,to ani neviem,ja celý život len Paralen,obsah paracetamolu je rovnaký

simca06022011
Včera o 06:08

Pozeram zlozenie, ucinne latky. Magnezium mam ine, bcko mi pride slabsie, dcko (ale ani dvit drahsi) na mna nefungoval. Nebranim sa tymto lekarenskym znackam ale zalezi na tom co potrebujem