Skúsenosti s obliečkami Sinsay: Ako hodnotíte kvalitu?

ivka21
Včera o 10:34

Ahojte, aku mate skusenost s tymito oblieckami ?

moonlight1210
Včera o 10:49

Zlu.

Bavlnene su casto riedko tkane a priesvitne. A casto drsne na dotyk.

Bavlneny saten je lepsi, ale je to tiez tenko a slabo tkana latka a uz po prvom spani ma skor handrovity stav. Nedrzi si pevnost.
Po prani sa to spravi (spevnie) a po prvom spani zas povoli a zas to iste. Dookola.

Dala som tomu viackrat sancu, lebo sa mi niektore vzory velmi pacili. Ale sklamanie.

Takze uz nie.

Ale v podstate cena/vykon zodpoveda.

A este zapinanie na plastove cvocky. Sice pekne zaklapnu a neposkodia sa ani pri prani, ale uz pri mensom tlaku ihned povolia (napriklad vankus sa rozopne, ked si rychlejsie lahnes).

anonym_53436e
Včera o 11:16

Jejda,ja bych to tam nepukuvala,však radšej investuj do kvalitných čo aj nečo vydržá

bronkax
Včera o 11:38

Ja som skúsila objednať mali v akcii zatiaľ sú okej ale mala som ich len raz čiže už sú dva krát oprate a ešte sú fajn uvidíme koľko praní vydržia 😀

anonym_d85085
Včera o 13:46

@ivka21 zlu nedá sa to porovnať s Jyskom, Ikeou

sonica
Včera o 13:46

Mam bavlnene, vyssia gramaz, pevne, stara poctiva bavlna, ja som velmi spokojna, ale pozerala som recenzie...

anonym_942a8a
Včera o 17:00

Je to hrozné. Veľa krát v akcii zoženiem v tchibo za takú sumu za akú je v sinsay plná cena a kvalita je biobavlna rôzne tkanie, hrubé kvalitné a držia tvar. Hento je priesvitná drsna hnusina v sinsay :D

moonlight1210
Včera o 17:50

@ivka21 este som zabudla - co sa tyka potlace, tak tu mavaju peknu. Byva kvalitna. Pekne kontrasty, ostre ohranicenie, pekne farby, nie je to odflaknute (aspon na mojich nebolo). Farby nepustaju, nerozpijaju sa, neblednu. A zodpovedaju farebnou skalou obrazku (zavisi od nastavenia obrazovky, samozrejme).

V tomto smere je to v poriadku.

Skoda tej kvality latky. Kludne by som dala o 10€ na set viac, keby bola lepsia. Lebo kolkokrat sa mi potlac paci.

anonym_005dc6
Včera o 17:53

@ivka21 mám tieto a milujem ich 😉 akurát že som zužovala paplony,lebo bol širší rozmer.... vankúše boli ok.

tiezjedna
Včera o 19:43

@ivka21 ako všetko odtiaľ. Nekvalitný kšunt. Ja som teda kúpila iba jedno pyžamo, ale mamina aj obliečky a otras. Oboje.