Skúsenosti s upratovacími firmami: Čo ste zažili?
Ahojte,keď sme sa presťahovali do bytu mali sme jednu upratovaciu firmu ktorá to viacmenej odflakla,čiže sme bolí opatrní čo sa týka firiem. Lenže teraz sme si davali umývať okna a tepovať gauč.Prišli o 18 a robili do 22.Chodia vraj po práci ale mne to nepride vhodné na umývanie okien.Chceli sme to precízne ale ako pekne umyli len mi príde že sa tie firmy ponáhľajú a pýtaju astronomické sumy asi najlepšie fakt si urobiť všetko sám 😃 aké máte skúnosti tí ktorí si objednavate semtam upratovaciu firmu na niečo? Natrafili ste aj na zlú upratovaciu firmu?
@anonym_autor Dala.som si raz umyť okná v byte....áno,som puntickar....mam rada žalúzie umyté z oboch strán na mokro,mam rada dôkladne umyté parapety a všetky špáry....vody som mala po celom byte...a keď si pani napustala vodu,bola v celej kuchyni...recenzie mala výborné, je to ako seriózna firma,ale nebola som absolútne spokojná....
no oni tiez urcite natrafily na debilnych zakaznikov, to su spojene nadoby. Ak niekto vyzaduje chorobne puntickarstvo a furt mu nieco vadi , tak k nemu nikto nepride z usmevom a plnou varvou do roboty
@martinmmartin Keď platím za nejakú službu,tak je pochopiteľné, že vyžadujem, aby to bolo urobené k mojej spokojnosti. Či tebe by nevadilo, že ti napríklad v reštike dajú nedovarené zemiaky alebo mäso?
A áno, služby zákazníkom by sa mali poskytovať vždy s úsmevom, tomu sa hovorí profesionalita.
V živote by som nepustila nejaké cudzie ženské do svojho domu. Upracem si sama.
Mňa táto téma celkom zaujima, lebo roky sa bránim takejto forme pomoci v domácnosti a takéto storky ma vždy odradia. Tuším ma moja intuícia neklame. Pritom ja som všetko iné, len nie puntičkár. To mi nevadí. Ale vadí mi, keď tie profesionálne panie potom roznášajú svojich zákazníkov kade tade, ohovárajú ich a najnovšie aj na internetoch. Jedna známa chodievala upratovať a ohovárala, že aký majú bordel, že mali vianočné pečivo v septembri ešte v skrini. Tuto na koníkovi niekto písal, že všetko len "voňalo chémiou", až ich bolela hlava, ale nejak dôkladne upratané nebolo.
Vsak si vedela kedy pridu a kedy realne odidu.ak niekto pride o 18h tepovat a umyvat okna mas to na 4 h minimalne.mali ste si dohodnut iny cas alebo inu firmu.co sa teraz stazujes.umy si to sama.

no oni tiez urcite natrafily na debilnych zakaznikov, to su spojene nadoby. Ak niekto vyzaduje chorobne puntickarstvo a furt mu nieco vadi , tak k nemu nikto nepride z usmevom a plnou varvou do roboty