Slovnaft Fresh Corner káva: Stojí za zastavenie?
ahojte, ideme na vylet do tatier a muz stale bluzni o tej kave na slovnafte v tom fresh corneri. je to fakt take dobre, ci je to len predrazeny automat? maju tam aj normalne jedlo pre deti co neni len hnusny mastny hotdog?
mna by len zaujimala z akeho dovodu o nej sniva? Akoze kava na pumpe... ja si viem predstavit kadeco co moze niekto chciet vyskusat.. ale toto? co ho k tomu motivovalo? Videl daku reklamu, alebo ? Chcem pochopit mechanizus, ktory zodpoveda za to, ze niekto sniva o kave na pumpe.
No...je to kava na pumpe, nie rolls royce. Vyskusajte, ved vas to nezruinuje a jemu zlepsi naladu.
Kávu neviem zhodnotiť ale ich hotdog mám rada 😁 toľko k nepopulárnym názorom
dávam si kávu od obsluhy, nie z automatu, tá z automatu mi je hnusná. a jedlá si dávam aké prídu, ale presne ako píše anonym nado mnou - ja mám rada aj tie hot dogy u nich, inokedy to nejedával a tam si pošmaknem…
Ja by som mu splnila sen a hneď ako príde z prace ho zobrala na tu kávu. Ale to som ja … A ak toto nieje riadená reklama.
Kedysi moja najobľúbenejšia káva bola z jedného konkrétneho automatu v nemocnici, takže manželovi rozumiem 😁 Normálne som sa vtedy tešila na kontroly.
Ja keď vidím toto označenie kávy tak práveže hovorí manželovi nech ani nezastavuje 🤣
Taktoooooo....automaty na pumpách Slovnaft do kavy dávkujú čerstvo námletú kávu a detto do nich ide normálne mlieko,nie práškové...takisto Orlen....to som si istá na 100%.... mlieko ide plnotučné a kávy podľa druhu nápoja ide arabica alebo zmeska arabica robusta.....dokonca sa kontroluje aj tvrdosť vody meni sa pravidelne filter a dávkovanie sa pravidelne kalibruje
@anonym_autor vy ste odkial vybehli? Prepac ale bluznit o kave na pumpe? Ano je to cerstvo mleta , s normal mliekom ...davam si ju vzdy ked tankujem , normalka ...jedlo ok , ked sa mi nechce , alebo nemame cas na 1,5 hod v nejakej restike ...
Keby aspoň dávali kávu alebo čokoľvek na pumpe zadarmo za body v appke - ale figu borovú, len nejaké nepodstatné zľavy. Na Orlene som minule deckám zobral tri hotdogy zdarma, a už tam zase mám bodov na 5 káv, ale na Slovnafte tankujem za viac a nič z toho...
takato nenapadna reklama? 🙄
@anonym_autor co zijete v jaskyni alebo len drzis muza doma pod zamkom, ze si doteraz nevedel dat kavu na pumpe? Netusim aka je, ale prihovaram sa za toho neboraka, zastavte na pumpe a dopraj mu tu vysnivanu kavu 🙏 ked tak aj prispejem alebo poslem zlavovy kupon 😅
@anonym_autor kava na pumpe chutí asi ako vývar z ponožiek 😀 Fakt sen
takato nenapadna reklama? 🙄
@anonym_df47c6 tak tak marketeri su prefikane listicky ako by povedal filip kuna 😃
Ja som si dnes dala Malinovo karamelove latte 😄 nemám auto ale na pumpu kvôli tomu sem tam chodím
@anonym_autor kava na pumpe chutí asi ako vývar z ponožiek 😀 Fakt sen
@anonym_730380 viem pochopiť to že niekomu chyba káva z pumpy. S kolegami sme chodili často. Odkedy som pn co by som dala za takú kávu spolu s nimi 🤣🤣🤣 Ale tak išla som dnes aspoň sama čo už
Vela cestujeme a atmosferu pump mame velmi radi, takze chapem, ze tvoj muz sa chce takto potesit. Kava nie je ani najlepsia, ani najhorsia. Co sa jedla tyka, najdes tam taku bufetovu ponuku.
@mandzula ale nie na Slovensku ci v Rakusku.
Atmoska a skvela kava je v Taliansku na pumpach. Dobra kava bez atmosky ne este v Chorvatsku.
@anonym_autor ja som teda riadna kavickarka, doma si ju urobim velakrat lepsiu ako v kaviarni, ale teda za mna ma freshcorner tu kavu fajn, aj kavu aj hotdogy (popravde ja som ho skusila len raz, ale polovicka sem tam da ked startuje o 4tej z domu) su ok... ta kava je rovnaka ako si tu 99% ludi spravi z automatickeho kavovaru. Mne pride divne, ze manzel o otm basni, vsak nech zastane a da si.. zase to nie je ziadny luxus. vyskusa a uvidi. Popravde, ked sme na ceste, ze fakt len vozime nieco, kludne tam zastanem, kava je neporovnatelne lepsie ako na inych pumpach. Nikdy si na slovnafte nebola, ze si nevidela ako to vyzera? 🙂 a to nic v zlom...
dokonac ak mate appku, vacsinou su tam na tu kavu aj zlavy... tak mu tam zastavte.

Vazne o tom niekto sniva ako o super veci? 🙂
My sa zastavujeme casto, jazdievame cez cele Slovensko, takze minimalne jednu zastavku vzdy mame. Kava priemerna, doma si viem lepsiu urobit. Jedlo v podstate tiez priemer. Na kazdej pumpe asi nevaria, ale tam, kde ano, tak mavaju na vyber aj napr. palacinky, sulance alebo rezen, gulas a pod. Takze okrem hotdogu sa da aj najest normalne, ale musite hladat pumpu, kde varia. Inal asi len hotdog, bageta, oblozeny croissant, panini alebo klasika dopekane pecivo.
Ale fakt to nie je nieco, kde by som sla len preto, ze chcem. Skor z nudze cnost 🙂