Ste nespokojní s tetovaním? Oprava alebo zvyknutie?
Ahoj. Otázka na tých ,ktorý už majú za sebou nejaké tetovania . Stalo sa vám že ste neboli s výsledkom úplne spokojné ? Riešiť v budúcnosti opravu alebo si na tetovanie zvyknúť ?
@anonym_autor ak sa dá opraviť tak opraviť , moje je neopraviteľné , navyše vyzerá tak, že aj nevidiaci človek bez skúsenosti s tetovaním , keby ma tetoval chodidlami , by to spravil lepšie. Takže ja odstraňujem 😃
dala som si ako 17 rocna a teraz ho chcem dat prec. Nie preto ze by vyzeralo zle, ale jednoducho som vyrastla z tetovani a podla mna sa zenam nehodia. Su samozrejme typy žien, na ktorých to vyzerá dobre. Páčia sa mi aj "rukávy" ale určite nie včielky, geometricke tvary, rozne napisy typu "len boh ma moze sudit" alebo ornamenty.
Tetovanie by som si uz nikdy nedala a cim som starsia (mam 30) tym viac som o tom presvedcena. Ale je to kazdeho volba.. to moje je uz rozpité a odstránenie bude stat asi 20x toľko co som zaňho dala
@anonym_cae4a9 niečo na spôsob БРДТ ЗА БРДТА? 😂
@biba_18 čo je na tom zlé?
@anonym_autor ja mám malinké tetovanie do 8cm na ruke. Dávam odstrániť.
@anonym_autor dala som si upraviť - pôvodný motív zostal, len mi to šikovnejší tatér vylepšil k mojej úplnej spokojnosti. Mám viac tetovaní, keďže som si ich dávala už v zrelom veku, tak som s nimi spokojná a ak časom vyblednú alebo sa trošku zmenia, tak ich dám "doťuknúť". Odstrániť neplánujem žiadne.
@anonym_b62ab2 to že je to nezmysel
@biba_18 no, nieje. Nejaký význam to má 🙂 Len pre teba nemusí.
@biba_18 no, nieje. Nejaký význam to má 🙂 Len pre teba nemusí.
@anonym_b62ab2 áno význam to ma Brat za brata - keď je to správne napísané. ale to konkrétne čo napísala biba je brept- BRDT ZA BRDTA, tak asi že to význam nemá ….. zas sa ľudia(ty) vyjadruju úplne nezmyselne….. načo?
@anonym_b62ab2 áno význam to ma Brat za brata - keď je to správne napísané. ale to konkrétne čo napísala biba je brept- BRDT ZA BRDTA, tak asi že to význam nemá ….. zas sa ľudia(ty) vyjadruju úplne nezmyselne….. načo?
@anonym_c4519e viem čo to znamená 🙂 a viem aj čo napísala ona. Vyjadriť sa možné k čomu chcem ja ? Nie? Daj sú tabletku na ukľudnenie 🤣
@anonym_c4519e viem čo to znamená 🙂 a viem aj čo napísala ona. Vyjadriť sa možné k čomu chcem ja ? Nie? Daj sú tabletku na ukľudnenie 🤣
@anonym_b62ab2 asi fičíš na tých tabletkách keď ich ponúkaš v každej diskusii...nežer to,nepomáhajú ti🤣🤕
@anonym_b62ab2 ja som maximálne kludna. Vyjadriť sa môžeš ale môžeš sa aj zamyslieť nad tým, či je to vždy nutne….
@anonym_b62ab2 asi fičíš na tých tabletkách keď ich ponúkaš v každej diskusii...nežer to,nepomáhajú ti🤣🤕
@anonym_4681f6 v akých diskusiách 🤣🤣 zlatíčko trošku si pomýlená, ale to nevadí, aj na takých musí svietiť slnko
...mám rada komentáre ľudí s neliečenými diagnózami...
Ale k veci.. určite by som si nezvykla na tetovanie, s ktorým nie som spokojná a dala by som ho opraviť / prerobiť.
Ja som veľmi rada že mi rodičia zakazovali tetovania kým ma ešte živili hlavne oni, pretože počas výšky som mala v pláne hneď niekoľko. Úprimne, prešli tak 4 roky a ani jedna z tých veci sa mi už nepáči, ani nie je pre mňa relevantná, takže by som ich veľmi pravdepodobne ľutovala. Kvôli tomu si ani v budúcnosti nechcem dávať žiadne. Tetovania sú doplnok, ktorý podlieha trendom, a tie trendy sa menia. Pred pár rokmi to boli geometrické tvary a zvieratká, teraz rôzne abstraktné umenie, pomedzi to realistické portréty a citáty. Na rozdiel od trendoch v oblečení však nie je tak jednoduché sa tetovania zbavit.
@anonym_4681f6 v akých diskusiách 🤣🤣 zlatíčko trošku si pomýlená, ale to nevadí, aj na takých musí svietiť slnko
@anonym_b62ab2 keď môže na takých ako ty,tak na mňa musí😗
@anonym_b62ab2 keď môže na takých ako ty,tak na mňa musí😗
@katka164 zabudla si to dať anonymne 🤣
Áno som nespokojná, strašne to ľutujem,radšej si dám dlhy rukav nech nieje vidno.Pripada mi to taka sedlacina od kolotocov.Ako keď ma zena tie farebne pazure, kazdy iný.Otras
Ešte keď je mlady človek ale staré zeny a tetovanie je až komické 🙂stará mladou chcela byt
Áno som nespokojná, strašne to ľutujem,radšej si dám dlhy rukav nech nieje vidno.Pripada mi to taka sedlacina od kolotocov.Ako keď ma zena tie farebne pazure, kazdy iný.Otras
Ešte keď je mlady človek ale staré zeny a tetovanie je až komické 🙂stará mladou chcela byt
@anonym_eae3af nesúď podľa seba - 1. nechcem byť mladá 2. ja mám také tetovanie ako som chcela, nie aké mi privial vánok do hlavy. ty si si to mala dobre premyslieť ...

ja som dala upraviť a teraz je úplne super ...