icon

Obavy z prvého tetovania

5. máj 2026

Ahojte, tie ktore mate nejake tetovanie. Tak pri tetovani to boli? Planujem si dat na ruku, ale ma to byt moje prve a mam strach hlavne z bolesti 😀

A taka mimo otazocka, a stretla som sa aj tu s tym ze niektori ludia si myslia ze tetovani ludia su horsi? Resp "odsudzoval" vas niekto kvoli tetovaniu?

Strana
z2
anonym_8346ca
5. máj 2026

@anonym_autor kolko mas rokov? Si si ista ze aj za dalsich desat, dvadsat rokov budes spokojna s tymto rozhodnutim?

biba_18
5. máj 2026

ak chceš, strach prekonáš… či to bude bolieť - sú miesta kde to bolí viac a miesta kde to bolí menej - ale ešte nikto na to nezomrel, takže to prežiješ, neboj ☺️
či ma niekto za tetovanie odsudzuje? je mi totálne u zadku - to je ich problém, nie môj 🤷‍♀️

a0
5. máj 2026

Mám potetovanú značnú časť tela a zatiaľ ma nik kvôli tomu neodsúdil - aspoň nie osobne a čo si kto myslí, nie je môj biznis 🙂. A áno bolí to, aj keď za mňa väčšie tetovania boli znesiteľnejšie, než malé.

michaela329
5. máj 2026

@anonym_autor nie je to nejaká hrozná bolesť a to ho mám nad kosťou - členok...ale tak možno niekto je citlivejší 🤷 A to moje je veľmi jemné, málokto si ho všimne a obvykle sa ľuďom páči. No kým si ho dáš, tak si premysli ako veľmi je pre Teba názor ľudí dôležitý, lebo ak to moc riešiš, tak sa radšej netetuj.

anonym_2b99b6
5. máj 2026

@anonym_autor bolesť nie je hrozná, da sa vydržať, menej bolia miesta kde je koza ďalej od kosti. Čo sa týka odsúdenia, poviem ti takto: sama mám tetovanie na chrbte, naschval som volila miesto ktoré môžem bez problémov zakryť v zime v lete a to preto, lebo robim v oblasti ( advokátska kancelária), kde by tetovanie nemuselo pôsobiť zrovna vhodne. Zároveň, keď som robila pre kanceláriu výberové konania, jednu uchádzačku som vylúčila aj preto, lebo pri krátkych rukávoch bola vidieť potetovana značná časť ruky.

parvinka0001
5. máj 2026

Odsudzovanie je mi u prdele doslova . Mám ich dosť ,nie extra bolesť ale keby som mohla mám ešte viac.... V dnešnej dobe je bežné že je potetovaný aj lekár ,policajt . Moji si rodičia tiež dávali , na prvé som šla s otcom ,na druhé s mamou a medzi tým si dali ďalšie obaja .

anonym_52ad01
5. máj 2026

Mám veľa tetovaní, bude ich ešte viac, ani jedno neľutujem. Niektoré boleli viac, iné menej, ale na pôrod to nemá, takže pohoda 😂. Ak sa už teraz zamýšľaš nad názorom druhých ľudí, zváž to. Minimálne či si ho dáš viditeľne alebo na nejaké miesto, ktoré dokážeš prekryť nielen v zime, ale aj v lete. Mne sú názory iných ľudí ukradnuté a keby mi moje tetovania bránili v získaní nejakej pracovnej pozície (@anonym_2b99b6), brala by som to ako znak, že sa do tej firmy nehodím - v práci ma majú posudzovať podľa mojej praxe, vzdelania a znalostí, nie podľa tetovaní alebo farby vlasov (pre mňa jedno ako druhé a btw vlasy si nefarbím). Najradšej mám hlášku, ako to bude vyzerať, keď budem mať 70 alebo 80 rokov 😂. Nuž, ak bude v tom veku toto môj jediný problém, sama sebe pogratulujem 😎.

lia2022
5. máj 2026

@anonym_autor
oveľa oveľa viac bolí laser keď si to dávaš odstrániť ako tetovanie 😬 .. snáď ti nikdy nebude treba.

biba_18
5. máj 2026

@lia2022 ja mám tetovania už 23 rokov a ešte ani na sekundu mi nenapadlo to dávať dole 🤷‍♀️

anonym_b36446
5. máj 2026

Video čo robí tetovanie s imunitou

https://www.youtube.com/watch?v=nGggU-Cxhv0

vyššie riziko rakoviny u tetovaných
https://www.idnes.cz/xman/styl/tetovani-rakovin...

lia2022
5. máj 2026
@biba_18

@lia2022 ja mám tetovania už 23 rokov a ešte ani na sekundu mi nenapadlo to dávať dole 🤷‍♀️

@biba_18 Ja som si dala jedno a veru po pár rokoch ma napadlo dať dole , nebola som spokojná..
Bolesť neskutočná, o peniazoch ani nehovorím ale tak čo už 😕.

katarinaba
5. máj 2026

Mna tetovanie nebolelo tam, kde vacsina hovori, ze to boli velmi. A bolelo ma ako slak tam, kde to mnohych neboli. Je to velmi individualne. Ale v dnesnej dobe su kremy, tiez som pouzila a bol pokoj. Tetovanie je krasne, farby nevypadali, hojilo sa ako vsetky ostatne bez problemov.
Nie, este ma nikto do oci neodsudzoval, moj partner to povazoval za velmi sexi. On nemal a nechcel tetovanie. Takze opat vsetko vysoko individualne.
Kazdopadne - rozmysli si to velmi dobre. Preco to chces, kde to chces, co tam chces, od koho to chces. Precitaj si mozne zdravotne rizika, pozri ako sa to odstranuje ak by si to nechcela. A tiez ci to bude prve a jedine, alebo ci neskor k tomu budes chciet dalsie, ci sa budu vzajomne doplnat a podobne.
Ja lutujem len jednu vec - mam 8 tetovani, dve su ciernobiele - a to je to co lutujem, ze som ich nedala urobit farebne. Teraz uvazujem, ci si ich nedam vyfarbit, ak to pojde. Mojmu taterovi doverujem, dam na jeho rady.

michaela329
6. máj 2026
@lia2022

@anonym_autor
oveľa oveľa viac bolí laser keď si to dávaš odstrániť ako tetovanie 😬 .. snáď ti nikdy nebude treba.

@lia2022 laser? Odstraňovali mi obočie a mňa to vôbec nebolelo 😀 A to som s ním bola na 6 sedeniach. Toto bude asi tiež individuálne.

lia2022
6. máj 2026
@michaela329

@lia2022 laser? Odstraňovali mi obočie a mňa to vôbec nebolelo 😀 A to som s ním bola na 6 sedeniach. Toto bude asi tiež individuálne.

@michaela329 možno je rozdiel obočie a nejaké väčšie tetovanie bez umrtvenia 🤔.

autor
6. máj 2026
@anonym_8346ca

@anonym_autor kolko mas rokov? Si si ista ze aj za dalsich desat, dvadsat rokov budes spokojna s tymto rozhodnutim?

@anonym_8346ca mam uz po 30tke 😀 a rozmyslam nad nim uz par rokov 😀🥰

anonym_804eca
6. máj 2026

Pre mňa potetovani vyzerajú ako cirkusanti 🤡

biba_18
6. máj 2026

@anonym_804eca ale vieš že je to len tvoj problém? 😉

anonym_804eca
6. máj 2026
@biba_18

@anonym_804eca ale vieš že je to len tvoj problém? 😉

@biba_18 áno viem 😉

mk22
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_8346ca mam uz po 30tke 😀 a rozmyslam nad nim uz par rokov 😀🥰

@anonym_autor vcera bola 18r dcera, a nebolelo, čakala horšie, až tam ku koncu zaspávala.

katarinaba
6. máj 2026

ja este doplnim k tej bolesti - velku vahu na tom ma aj samotne tetovanie, ci sa tetuju len nejake ciary, obrysy. To je vacsinou pohodicka. Horsie je to, ak sa robia plne tetovania, tienovanie, vyfarbovanie. Tam ta koza naozaj trpi. Zo zaciatku pohodicka, no po dvoch / troch hodinach to uz taka sranda nie je.

anonym_b81194
6. máj 2026

tetovanie je nebezpečné, nakoľko pigment ostáva v tele a správa sa ako nežiaduci element - spôsobuje od chronických zápalov (telo neustále bojuje) cez problémy s lymfatickým systémom až dokonca sklerodermiu, za mňa tetovanie nie, ani malé ani veľké, je to len móda čo prejde, ale zdravotné problémy ti ostanú navždy, nikdy ti to nikto úplne z tela neodstráni

michaela329
6. máj 2026
@lia2022

@michaela329 možno je rozdiel obočie a nejaké väčšie tetovanie bez umrtvenia 🤔.

@lia2022 je to ten istý laser a obočie je rovno nad kosťou, takže bolesti asi rovnaké - a nie, neumrtvuje sa to.

procrastique
6. máj 2026

Tetovanie bolí menej ako odstraňovanie, ktoré ťa s najväčšou pravdepodobnosťou bude čakať tiež :D

anonym_084f2d
6. máj 2026

Ľudia sa čudujú prečo je viac rakoviny ako v minulosti.

biba_18
6. máj 2026

@procrastique prečo by ju to čakalo? nerozumiem ...

autor
6. máj 2026
@anonym_804eca

Pre mňa potetovani vyzerajú ako cirkusanti 🤡

@anonym_804eca ja si ho neplanujem dat na celu kozu 🤣 akoze keby mi to napadne trz tak ok ale ja uz dlho dlho rozmyslam 😀

autor
6. máj 2026
@procrastique

Tetovanie bolí menej ako odstraňovanie, ktoré ťa s najväčšou pravdepodobnosťou bude čakať tiež :D

@procrastique preco myslis? 😀 ja preto som si uz asi 100x rozmyslela ze co si dam. Neplanujem si dat datumy ani nic take 😀

pr85
6. máj 2026

@anonym_autor Ak máš obavy, tak do toho nechoď. Lebo zistíš, že o rok sa ti obrázok, ktorý si chcela, nebude páčiť.

autor
6. máj 2026
@pr85

@anonym_autor Ak máš obavy, tak do toho nechoď. Lebo zistíš, že o rok sa ti obrázok, ktorý si chcela, nebude páčiť.

@pr85 ja mam strach ze bude dost boliet. 😀

autor
6. máj 2026
@anonym_b81194

tetovanie je nebezpečné, nakoľko pigment ostáva v tele a správa sa ako nežiaduci element - spôsobuje od chronických zápalov (telo neustále bojuje) cez problémy s lymfatickým systémom až dokonca sklerodermiu, za mňa tetovanie nie, ani malé ani veľké, je to len móda čo prejde, ale zdravotné problémy ti ostanú navždy, nikdy ti to nikto úplne z tela neodstráni

@anonym_b81194 no nvm plno ludi ma tetovanie 😀 pride mi ze dokonca viac ako volakedy. 😀

Strana
z2