Stojí Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro za nákup?
20. máj 2026
ahojte, mate niekto Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro?
rozmyslam nad nim do bytu, hlavne kvoli vysavaniu a obcasnemu umytiu podlahy, ale neviem, ci sa realne oplati investovať tolko 😅
ako ste spokojni po case? dobre sa orientuje v byte? a zvlada normalne rohy, vlasy, prahy alebo treba aj tak stale vela dorabat rucne?
budem rada za realne skusenosti 🙂
My sme spokojní, púšťam skoro každý deň, pekne poutiera, povysáva, koberček iba povysáva.. niekedy sa zmotá aj on, nie je dokonalý, ale fakt málokedy, ale stalo sa. Ozaj som happy že ho mám, stále pekná čistá, lesklá podlaha.
anonym_818efd
•
20. máj 2026Ano, jednoznacne

@anonym_autor neviem, ci uplne odpoviem na tvoju otazku, ale my mame ten "najvyssi" (neviem ci je to max ci ake oznacenie)... je perfektny (to sme mali roky rokuce irobot, tento je oproti tomu ako ferari oproti trabantu)...
Znami si chceli tiez kupit, ale ci uz z nejakeho nedorozumenia, tvrdohlavosti ci setrnosti kupili o radu nizsi (pro? - neviem presne)... mal "o zopar funkcii menej)... Ako sa ale ukazalo, celkovo uz nebol taky dobry ... proste horsie umyl, horsie sa orientoval, hento nemal, tamto nemal...
Takze mozno skor skus "priplatit" (ani ta najvyssia rada nebola taka draha... neviem ci nieco malo nad 500 eur)... Ta nizsia mozno 450? Proste rozdiel nie velky, vysledok - rozdiel znacny 🙂 🙂