Sú detské opaľovacie krémy značky dm vhodné na dovolenku?
Sundance
Mali sme ich minulý rok, faktor 50 a zhoreli sme ako papier. Ja ich viac nekúpim .
ALEX35 na alza sk je kod na zlavu 35% na biodermu photoderm
podla mna nie, prip. podla fototypu. My blondaci s bledou pokozkou zhorime po tychto produktoch. Celkom mi vyhovovala bioderma ako pisu vyssie, prip. nieco ,,medicinske´´, nie tieto kremy za 5 €
Mali sme ich minulý rok, faktor 50 a zhoreli sme ako papier. Ja ich viac nekúpim .
@redwine u mna rovnako
Aká je to značka dm ...myslíš balea sundance ? To sú tie lacnejšie ja tam kupujem alberde alebo Weleda ale ta je už dosť drahá...som spokojná ale zase nie sme blond práve naopak a decká pekne chytá slnko
Stiahnite si aplikáciu, ktora zobrazuje zloženie krémov a skodlivost. Alverde je super, sundance je tiež ok. Možno budete prekvapene, ako pohoreli niektoré drahé značky, dokonca z lekárne.
Treba pozerať a platiť si dtest aby človek videl čo na seba dáva. Tam vyšli tieto produkty celkom dobre. Ak niekto zhorel,.tak sa nedostatočne natieral, to nie je značkou. My ich používame každý rok a ak sa niekto spálil bolo to tým že bol malokrat natretý. Pretoze sa treba natierať priebežne, nie len raz. Takisto treba vždy keď vyjdes z vody. Jedného syna mám bledokozca a ten sa musí natierať často aby sa nespálil.
Na dovolenku kam? K moru by som túto značku rodine nekúpila. Možno na Liptov k Mare áno.
podla mna nie, prip. podla fototypu. My blondaci s bledou pokozkou zhorime po tychto produktoch. Celkom mi vyhovovala bioderma ako pisu vyssie, prip. nieco ,,medicinske´´, nie tieto kremy za 5 €
@prosimopomoc ten krem isto nestojí 5e, práveže nie sú úplne lacnejšie neviem ci úplne dobre
Stiahnite si aplikáciu, ktora zobrazuje zloženie krémov a skodlivost. Alverde je super, sundance je tiež ok. Možno budete prekvapene, ako pohoreli niektoré drahé značky, dokonca z lekárne.
@lucia245 vies dat link na apku prosim
@veaaa za mna, ano pouzivame ich aj do tropov faktor 50 ja a, syn sme uplny bielokozci blond vlasy zelene oci dcera je po tatovi tmava nikdy sme sa nespiekli ale treba sa natierat niekolko krat ta, den nie iba, raz a dalej neriesim. Aj ked vyjdete z vody sa, treba natriet nanovo
@veaaa skôr by som sa zamerala na zloženie bez škodlivých zložiek, než na značku
@veaaa za mna, ano pouzivame ich aj do tropov faktor 50 ja a, syn sme uplny bielokozci blond vlasy zelene oci dcera je po tatovi tmava nikdy sme sa nespiekli ale treba sa natierat niekolko krat ta, den nie iba, raz a dalej neriesim. Aj ked vyjdete z vody sa, treba natriet nanovo
@anonym_cc44b0 natierala som sa samozrejme opakovane, no tvár som mala totálne zničenú
@anonym_cc44b0 natierala som sa samozrejme opakovane, no tvár som mala totálne zničenú
@prosimopomoc zaujimave nam sa to nikdy nestalo... Hmm asi si dala malo kremu 🤷