icon

Sú Dormeo matrace kvalitné a vhodné na bolesť chrbta?

17. máj 2026

Bola som tam vyskúšala som si ich, primárne na bolesť chrbta a krčnej chrbtice, bol v zľave z 900 na 583 kúpila som si ešte vankúš a chránič matraca ...prvú noc hodnotím veľmi dobre je mi oveľa lepšie s chrbtom len či sa časom nevyleží, aké máte skúsenosti vy ?

anonym_cbbbf4
17. máj 2026

@anonym_autor Časom- po 5- 7 rokoch sa nám zatiaľ vždy každý matrac vyležal. Neviem aké sú dormeo, ale za posledný mesiac som pri smetiakoch 2 x videla vyhodené Dormeo matrace. Nevyzerali na prvý pohľad nejaké staré a zležané. Tiež máme teraz matrace nejaké talianske asi 5 rokov a začínam pozerať, do akých pôjdeme,. Možno rok, dva ešte tieto budeme mať. Pred tým sme mali z jysku a vydržali 7 rokov.

anonym_e258de
17. máj 2026

My mame. Muz hundre, ja som na lepsom nelezala.

anonym_cbbbf4
17. máj 2026
@anonym_e258de

My mame. Muz hundre, ja som na lepsom nelezala.

@anonym_e258de Prečo nie je spokojný? Môj stále chce tvrdý, ja mám zase radšej mäkšie.

anonym_986702
17. máj 2026
@anonym_cbbbf4

@anonym_e258de Prečo nie je spokojný? Môj stále chce tvrdý, ja mám zase radšej mäkšie.

@anonym_cbbbf4 kazdy by mal mať matrac podľa svojich preferencií. Môj muž Spi na tvrdom ja na mäkkom

anonym_efd6af
17. máj 2026

Matrace z Dormea su otras. Nekvalitne. Najlepší matrac bol z Prospanek.cz

hytal
17. máj 2026

Mali kúpené v minulosti rodičia, otrasné, po 2 rokoch išli do zberného dvora.

marca12
17. máj 2026

@anonym_autor Matrace sa maju otacat -jedna,druha strana a aj zlava,dprava. Zabranis tak skoremu vylezaniu

domiklik
Včera o 06:57

@anonym_autor otrasný a predrazeny