Sú topánky Graceland z Deichmannu kvalitné?
Ahojte, hľadám nejaké prechodné čižmičky a v Deichmanne sa mi páčia jedny od značky Graceland. Stoja asi 35 eur. Sú to podľa vás vyhodené prachy? Mne sa u nich vždy po mesiaci odlepila podrážka alebo sa úplne ošúchali špičky. Máte niekto daku "nezničiteľnú" skúsenosť s touto ich značkou, alebo sa mám radšej pozrieť po dacom koženom?
Ako ktoré, niektoré mi držiak rok dva niektoré mám už max 5 r a sú dodnes v dobrom stave. Ale závisí aj od toho či ich nosím do práce alebo vonku. Tie kt nosím do práce sa kazia rýchlejšie
Zaleži od typu topánok. Tenisky sa mi odliepali po mesiacoch, zimné topánky na šnurovanie vydržali 3 roky
Čo chceš za 35 e. Budeš rada ak v nich urobiš jednu sezónu. Moja skúsenosť že táto značka nič moc. Uvidíš, tebe možno vydržia sezóny dve.
Z pepca a podobne mi vydrzia veci dlhsie…. plus v deichmane je problem s reklamaciou…ako bolo par topanok, co vydrzali aj nieco, ale to som kupovala tak pred 10r mozno…teraz je kvalita u nich za mna hrozna
mám od nich asi dvoje-troje nezničiteľné topánky spred 15 rokov. ale čo kúpim teraz, tak nevydrží ani jednu sezónu 🙈 problém je že to nie je len deichmannom, neviem nájsť žiadnu poriadnu značku 🤷
Nie. Málo vydržia ale stále reklamujem, vrátia peniaze a mám ďalšie topanky zadarmo
Bohužiaľ trh je nastavený tak, aby sme kupovali každú chvíľu veci. Ani drahe ti nezaručí, ze je to kvalita...bohužiaľ..
Za mna uz ich znacku nekupim. Mne vydrzali mesiac a cele sa vo vnutri rozpadli, to som ich skoro ani nenosila. Za tu cenu sa daju kupit adidas, nike, sketchers

@anonym_autor vydrzia max jednu sezónu