icon

Sú topánky Graceland z Deichmannu kvalitné?

24. mar 2026

Ahojte, hľadám nejaké prechodné čižmičky a v Deichmanne sa mi páčia jedny od značky Graceland. Stoja asi 35 eur. Sú to podľa vás vyhodené prachy? Mne sa u nich vždy po mesiaci odlepila podrážka alebo sa úplne ošúchali špičky. Máte niekto daku "nezničiteľnú" skúsenosť s touto ich značkou, alebo sa mám radšej pozrieť po dacom koženom?

gejb
•
24. mar 2026

@anonym_autor vydrzia max jednu sezónu

stellarstar
•
24. mar 2026

Ako ktoré, niektoré mi držiak rok dva niektoré mám už max 5 r a sú dodnes v dobrom stave. Ale závisí aj od toho či ich nosím do práce alebo vonku. Tie kt nosím do práce sa kazia rýchlejšie

abriela
•
24. mar 2026

Zaleži od typu topánok. Tenisky sa mi odliepali po mesiacoch, zimné topánky na šnurovanie vydržali 3 roky

anonym_e85d07
•
24. mar 2026

Čo chceš za 35 e. Budeš rada ak v nich urobiš jednu sezónu. Moja skúsenosť že táto značka nič moc. Uvidíš, tebe možno vydržia sezóny dve.

jeennyv
•
24. mar 2026

Z pepca a podobne mi vydrzia veci dlhsie…. plus v deichmane je problem s reklamaciou…ako bolo par topanok, co vydrzali aj nieco, ale to som kupovala tak pred 10r mozno…teraz je kvalita u nich za mna hrozna

maminkadeticiek
•
24. mar 2026

Nie.Ak chces topanky na jednu sezonu,tak tieto tak akurat postacia.

zuzanka.zuzu
•
24. mar 2026

mám od nich asi dvoje-troje nezničiteľné topánky spred 15 rokov. ale čo kúpim teraz, tak nevydrží ani jednu sezónu 🙈 problém je že to nie je len deichmannom, neviem nájsť žiadnu poriadnu značku 🤷

sisska96
•
24. mar 2026

Nie. Málo vydržia ale stále reklamujem, vrátia peniaze a mám ďalšie topanky zadarmo

lasona
•
24. mar 2026

Bohužiaľ trh je nastavený tak, aby sme kupovali každú chvíľu veci. Ani drahe ti nezaručí, ze je to kvalita...bohužiaľ..

anonym_3617f4
•
24. mar 2026

Za mna uz ich znacku nekupim. Mne vydrzali mesiac a cele sa vo vnutri rozpadli, to som ich skoro ani nenosila. Za tu cenu sa daju kupit adidas, nike, sketchers

bg92
•
24. mar 2026

vyhodene €

martinadomianova
•
25. mar 2026
@jeennyv

Z pepca a podobne mi vydrzia veci dlhsie…. plus v deichmane je problem s reklamaciou…ako bolo par topanok, co vydrzali aj nieco, ale to som kupovala tak pred 10r mozno…teraz je kvalita u nich za mna hrozna

@jeennyv netušila som, že v Pepcu predávajú topánky.

martinadomianova
•
25. mar 2026

@anonym_autor Graceland bola dobrá značka. Neviem ako teraz. Lebo ešte za môjho mládí sme tam zvykli s mamou nakupovať hlavne túto značku. A veru vydržali. Teraz neviem ako je to s kvalitou. Ale celkovo topánky z Deichmannu veľmi dlho nevydržia. To isté Humanic. Nedávno som napríklad musela vyhodiť topánky na zimu z Deichmannu. Vydržali dve zimy a koniec. Stáli ma nejakých 50 eur. Nie všetko lacné alebo drahé je dobré. Hlavne si treba pozrieť kvalitu zostavenia daných topánok.

jeennyv
•
25. mar 2026
@martinadomianova

@jeennyv netušila som, že v Pepcu predávajú topánky.

@martinadomianova slapky, zimusky, valenky

Botasky…tramky

martinadomianova
•
25. mar 2026
@jeennyv

@martinadomianova slapky, zimusky, valenky

Botasky…tramky

@jeennyv dik za info

kristina2412
•
25. mar 2026

Ja som tam prestala topánky kupovať , nemám nervy na neustále reklamácie, nehovoriac o odpade... Radšej si objednám Gabor zo Zalanda alebo About you.

katkazatka
•
25. mar 2026

V Deichmanne nie sú žiadne topánky kvalitné a tieto spomínané určite nie. Su ale celkom pekne. Oni ti možno vydržiaxaj päť rokov, toho by som sa nebala. Ale sú tvrdé, nepohodlné, neanatomické.