icon

Sú vchodové dvere z Merkury Marketu kvalitné?

Dnes o 09:23

Zdravím, kupoval niekto od nich vchodové dvere? Sú kvalitovo v pohode?
Ďakujem.

anonym_ff5f19
Dnes o 09:24

@anonym_autor ano kupovali sme z mercury. Po 5 rokoch sme kupili nove 🙂

hytal
Dnes o 09:26

Videla som dvere od nich, už po 3 rokoch menila suseda za nové.

biba_18
Dnes o 09:36

za tú cenu? vážne?

anonym_07e6b8
Dnes o 09:48

Haraburdy.
Neodporúčam .

anonym_19685b
Dnes o 09:53

Máme už 5 rokov a neplánujeme meniť. Má ich aj švagriná, tie isté čo my, už asi 8 rokov a tiež bez problémov.

anonym_c18d16
Dnes o 09:54

V byte ich máme asi 15 rokov ale o kvalite sa fakt hovoriť nedá. Sú to proste dvere. Manžel už ich pár krát repasoval. Menil v nich zámok a podobne.

linki90
Dnes o 10:44

My máme vchodové skoro 7 rokov a stále vyzerajú ako nové vyzerajú ako bezpečnostné viacerí si mysleli že sú také ale niesú 😀sú síce hrubšie ale kvalitovo za mňa dobré , ale čo sa týka interiérových dverí v byte kvalita slabá odlupujú sa samé labilné tenké určite by som nekupovala asi záleží od konkrétneho výrobku

anonym_fe7f2f
Dnes o 10:46

V Mercury nie je nic kvalitne.

anonym_c88788
Dnes o 11:14

Z Merkury marketu ani sadeničky do záhrady nie sú dobré. Ozaj neviem kto tam nakupuje ešte. Nie sme tak bohatí aby sme si mohli dovoliť lacné veci.

anonym_07e6b8
Dnes o 11:43
@anonym_c88788

Z Merkury marketu ani sadeničky do záhrady nie sú dobré. Ozaj neviem kto tam nakupuje ešte. Nie sme tak bohatí aby sme si mohli dovoliť lacné veci.

@anonym_c88788 tiež sa čudujem že ten obchod ešte vôbec existuje. Asi má dobrý predaj a zisky.

anonym_3e3843
Dnes o 11:48

Z Merkury Market nie je nič dobré , kvalitné ..
Vlastná skúsenosť.
Aj niečo čo sa kvalitným zdá nie je dosť dobré.
V predajni majú vystavené super veci a doma keď si odbalíš doručený tovar tak chytaš infarkt.
Najlepšie na Tom že vrátiť objednany tovar sa vraj nedá.
My sme to ale miernou výmenou názorov zvládli, vrátili nám peniaze ale odvtedy som do Merkury nevstúpila